Digidexo.com

Fordelene ved økologisk uraffinert kokosolje

Organisk, uraffinert kokosolje er den allsidige, ren olje av en kokosnøtt. Det har aldri kommet i kontakt med sprøytemidler eller plantevernmidler, og har aldri vært bleket, filtrert eller kjemisk endret på noen måte.

Cooking

Organisk, uraffinert kokosolje har et høyt flammepunkt, noe som gjør det til et perfekt olje til å lage mat ved høyere temperaturer eller yngel med.

Hair

Organisk og uraffinert kokosolje er en perfekt erstatning for din daglige conditioner. Det kan også anvendes som en varm-olje-behandling, og igjen i håret i en lengre tidsperiode, ettersom det er en stabil olje, og vil ikke brytes ned eller fordamper som typisk balsam.

Skin

Kokosolje er lastet med nærende vitamin E. Det hjelper berolige sprekker huden, forebygger rynker og fremmer sunn hud cellevekst.

Diet

Tar en skje med kokosolje, et par ganger om dagen, vil bidra til å øke stoffskiftet, holde deg mett lenger og gi vedvarende energi. Det er en trygg og gunstig tillegg til enhver diett diett.

Immune Booster

Uraffinert kokosolje inneholder kort og mellomlang fettsyrer, som er antimikrobiell. Dette betyr at de har sterk antiviral og antibakterielle egenskaper og beskytte kroppen mot infeksjon.