Digidexo.com

Hvordan redusere smerter forbundet med Blære Polypper

Smerte som skriver seg fra tilstanden av blæren er ansett å være en av de mest alvorlige av smerte av en hvilken som helst annen smertefull tilstand. Betingelser for blæren som er hovedansvarlig for produksjon av smerte er infeksjon, betennelse og kolikk. De første symptomene på stigen polypper er fordøyelsesbesvær etterfulgt av kvalme og oppkast. Noen ganger tilstanden blære polypper i senere stadier er manifestert med halsbrann, surhet i magen og feber. Mange mennesker kan bli funnet forbruker smertestillende tabletter i store mengder for å redusere smerter forbundet med blære polypper.

Hvordan redusere smerter forbundet med Blære Polypper

Anesthetize vevet nær urinrørs regionen med lokalbedøvelse. Ved å gjøre dette innsetting av cytoscope forårsaker mindre smerte for pasienten.

•  Sett cytoscope inn i urinrøret, som deretter flyttet opp til blæren regionen.

Saline / steril væske føres så gjennom cytoscope som fyller opp blæren helt. Dette vil bidra til å få et klarere syn på innsiden av blæren regionen.

Se på bedre versjon av det indre av blæren og finn blæren polypp og fjerne den ved å utføre cystotomy.

Hint

  • Selv om antibiotika ta vare på infeksjon i forbindelse med blæren polypper, kan gjentakelse av blære polypper unngås ved endring av livsstilen. De endringer i livsstil som kreves etter fjerning av blæren polypp fra blæren er å drikke mye vann, spise høy-fiber matvarer som er rike på vitamin C. Vitamin C forhindrer vekst av bakterier ved å utvide et surt miljø galleblæren.
  • Den eneste metoden for å lindre smerten permanent er ved adopsjon av teknikker for fjerning av årsaken med er blæren polypp fra galleblæren med avansert prosedyre for cystotomy.