Digidexo.com

Hvordan virker Akupressur Hjelp Sinus?

Hvordan virker Akupressur Hjelp Sinus?

Slik fungerer det

Akupressur er basert på de samme prinsippene for akupunktur, uten å bruke nåler. Ved å trykke på bestemte punkter på kroppen, kan du slippe belastet eller blokkert energi (chi). Ifølge gammel kinesisk medisin, følger energi naturlig meridian trasé langs kroppen vår. Når disse reaksjonsveier blokkeres, sykdommen og ubehag finne sted. Sinus congestion eller lomme hodepine kan være forårsaket av en meridian pathway blokkering. Ved å manipulere enkelte punkter på kroppen, kan sinus tilstand være lettet.

Hvordan den er utført

Trykkpunkter knyttet til Sinus blir massert i en sirkulær bevegelse med en medium mengde press. Det er meget viktig for pasienten å være i en avslappet stilling - stående, sittende eller liggende. Hvis instruksjonene følges, er det enkelt og trygt å utføre på deg selv eller en annen person. Viktigst, det er ingen bivirkninger som med narkotika, og det kan gjøres når som helst, hvor som helst.

Prosedyrer

Det finnes flere forskjellige trykkpunkter, hver lindre ulike sinus tilstand symptomer.

Drilling Bamboo: Lindrer sinus hodepine, sinus smerte, røde, uklare øyne, belastningen på øynene og høysnue. Trykkpunkter er i fordypningene av de indre øyehulene. Finn det punktet hvor øyenbrynet møne møter nesebroen.

Innbydende Perfume: Lindrer tett nese, sinus hodepine og hevelse i ansiktet og lammelser. De trykkpunkter er bare til side av nesen, over neseboret blusse ut av den ytre nese.

Facial Beauty: Lindrer hodet lunger, tett nese, tannpine, brennende øyne og tretthet i øynene. Trykkpunkter er på kinnbenet nederst, rett ned fra elevene i øynene.

Heavenly Pillar: Lindrer stress, utbrenthet, høysnue, stiv nakke, hovne øyne, sår hals og hode lunger. De trykkpunkter er på baksiden av halsen, 1 tomme ned fra skallebasis. Gå i 1 cm fra ryggraden på hver side, rett på de vertikale muskler.

Bli med i Valley: Lindrer sinus smerte og hodepine, hodet lunger og høysnue. De trykkpunkter er i sammenvevede området mellom tommelen og pekefingeren. Føler for kanten av muskelen.

Third Eye Point: Lindrer tette bihuler, anstrengte øyne, hodepine og høy feber. Den trykkpunkt er direkte mellom bryn på toppen av nesebroen.