Digidexo.com

vill yams krem

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon


Det kan være lurt å komme seg bort fra plast enheter og syntetiske hormoner av dagens prevensjon og prøve noe naturlig, basert på gammel visdom. Wild yam (Dioscorea villosa) har vært spioneringen av noen moderne jordmødre og naturmedisinere som en naturlig metode for prevensjon. Wild yam har mange gode krampeløsende bruksområder, men det er ingen bevis på at du effektivt kan bruke det for prevensjon. Likevel, hvis du er villig til å eksperimentere på deg selv og akseptere risikoen for at wild yam kanskje ikke fungerer i det hele tatt, så kan du lett kjøpe wild yam kremer som, selv om de ikke hindre graviditet, kan ha andre fordeler.

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon

•  studere fakta om wild yam bruk for prevensjon. Jordmor Willa Shaffer skriver at hun har anbefalt den til sine pasienter med god effekt. Men University of Maryland melder at det har ingen kvinnelige reproduktive annet enn å lette menstruasjonssmerter og muligens til å motvirke effekten av østrogenbehandling fordeler. Noen tilhengere av urtemedisin tror wild yam kan fungere for prevensjon fordi den inneholder diosgenin, en phytoestrogen som kan kjemisk omdannet til hormonet progesteron. Diosgenin ble brukt i laboratoriet for å gjøre de første p-piller i 1960, men menneskekroppen kan ikke konvertere diosgenin i wild yam i progesteron på egen hånd. Uten at kjemisk konvertering, kan phytoestrogen i wild yam gjøre noe for menneskekroppen.

Kjøp wild yam krem hvis du fortsatt ønsker å prøve wild yam for prevensjon og er villig til å akseptere risikoen for graviditet. Kremen er en fin måte å bruke urt, som er lett absorberes gjennom huden og direkte inn i blodbanen. Du kan også bruke den i te eller tablettform.

Kjøp et wild yam krem som sier at det inneholder "naturlig progesteron." Dette er en syntetisk formulering som er kalt naturlig fordi den er identisk med human progesteron (medroksyprogesteronacetat). Denne typen wild yam krem ​​kan være mer nyttig for ditt formål.

Påfør vill yam krem to ganger om dagen til en av de følgende myke deler av kroppen: innsiden av de øvre armer (en om gangen), bryst (en om gangen), mage, sete (en om gangen), og innsiden og baksiden av lårene (én om gangen). Rotere hver dag fra ett område til det neste, og begynner med det øverste området ned til det laveste, og roter tilbake til det øverste området. Bruke beløpet som er angitt på beholderen for valgt merkevare av krem.

Kombiner wild yam krem med en annen metode for prevensjon i to hele menstruasjonssykluser før du bruker det alene. Mens du bruker wild yam krem, fortsetter kroppen å normal eggløsning. Det er ingen bevis for hvordan eller hvorfor diosgenin kan fungere for prevensjon, men hypotesene er at det fungerer ved å gjøre egget sterilt eller ved jevning ytre membran av eggcellen så sperm ikke kan trenge gjennom. Siden ingenting er bevist, i det minste gi kroppen din tid til å bygge opp en konsentrasjon av diosgenin før forventer det å arbeide for dette formålet.

Hint

 • Antibiotika kan negere noen prevensjons effekter av wild yam krem.

Hva er fordelene med Wild Yam Cream?

Hva er fordelene med Wild Yam Cream?


Klaus Ferlow, en æres Master Herbalist av Dominian Herbal College og medlem av Health Action Network Society, hevder at wild yam krem ​​er effektivt brukt til å behandle mange hormonrelaterte forhold som PMS. Kvinner har særlig hatt nytte av denne kremen som den har vært effektiv i behandling av menopause.

Origins

Wild yam krem ​​er avledet fra en obskur urt kjent som Dioscorea villosa, finnes hovedsakelig i det østlige USA.

Betydning

Wild yam krem ​​inneholder diosgenin, som er svært lik hormonet progesteron. Progesteron er blitt brukt til å behandle hormonelle tilstander slik som menstruasjonssmerter, menopause, så vel som hudsykdommer. Wild yam krem ​​er markedsført som en naturlig form for progesteron som er sikrere og mindre toksiske enn andre former av hormonet.

Fordeler

Klaus Ferlow hevder at wild yam krem ​​har bidratt til å avlaste flere forhold til kvinner som nattesvette, migrene, hetetokter og vaginal tørrhet. Den diosgenin i vill yam krem ​​fungerer som en slags forløper som utløser kroppen til å produsere naturlig progesteron. Wild yam krem ​​er også praktisk fordi den bare må brukes en gang eller to ganger om dagen på et område av huden på kroppen.

Fun Fact

Ifølge Journal of Unge Forskere, ble diosgenin brukt i 1960 i de første p-piller.

Betraktninger

Selv om det kan være store fordeler til wild yam krem, er det noen bivirkninger. Ifølge American Cancer Society, kan overforbruk av kremen føre til kvalme, diaré og utslett fra sjeldne allergiske reaksjoner. Sjekk med legen din før du bruker wild yam krem.

Hva er Wild Yam Cream brukes til?

På 1960-tallet ble meksikanske wild yam brukes til kjemisk produsere progesteron, og dette har ført til den misforståelse at wild yam inneholder bio-identiske hormoner. Nå finnes det en rekke av vill yam kremer som selges på markedet for behandling av mange av de symptomer forbundet med menopause. Fordi konvertering av wild yam progesteron fant sted i laboratoriet, er det ingen garanti for at menneskekroppen har samme mulighet. Men det stopper ikke kvinner fra å kjøpe denne kremen og bruker den for lindring av sine overgangsalder symptomer.

Menopause symptomer

Menopause symptomer som wild yam krem ​​er ment å avlaste er mange. Hot blinker, migrene, kramper, søvnløshet og vaginal tørrhet er bare noen av de forholdene denne "naturlig progesteron" krem ​​er påstått å lindre. For kvinner som har opplevd de negative bivirkninger av hormonbehandling (HRT), mens behandling av menopause symptomer, er mangelen på disse bivirkningene meg et mirakel.

Erstatter negative HRT bivirkninger

Problemene knyttet til den tradisjonelle menopause behandling av hormonsubstitusjonsbehandling (HTR) er i mange tilfeller livstruende. 2002 juli utgaven av Journal of American Medical Association rapporterte funnene i en åtte år lang studie på HRT. Studien ble avbrutt tidlig på grunn av farene for deltakerne. Mens forekomst av tykktarmskreft og hoftebrudd reduseres betraktelig, økte risikoen for brystkreft, hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp alarmerende.

Usage

Tilhengere av wild yam krem ​​anbefaler liberalt glatting kremen inn i huden på magen, innsiden av lårene, brystene og armene. Fordi kremen er fuktighetsgivende, bør du også bruke den til ansikt, nakke og øvre del av brystet. Kremen er absorbert direkte inn i blodbanen sammen med "naturlig progesteron" kroppen din trenger.

Andre fordeler

Avhengig av hvilke tilhengere av wild yam krem ​​du lytter til, gir kremen lettelse for en rekke forhold. Det er ment å avlaste generell betennelse, sciatic nerve smerter og søvnløshet. Det er også et krampeløsende, noe som er fordelaktig for å tilveiebringe lindring av menstruasjonssmerter og graviditet-assosiert kvalme.

Forsiktighetsregler

Selv om vitenskapen ikke har verifisert effektiviteten av wild yam krem, det er mye empiri å støtte bruken i overgangsalder. Derfor, hvis du er ute etter en naturlig måte å behandle symptomer på overgangsalder, er det ingen bevis for skadelige bivirkninger. Men hvis du tar prevensjon, inneholder wild yam disgenin, som kan reagere med østriol i noen prevensjon, slik at det å være ineffektiv.

Mat som inneholder naturlig progesteron

Mat som inneholder naturlig progesteron


Progesteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner, selv om den er identifisert som en kvinnelig hormon. Det balanserer virkningen av østrogen i kroppen. Kvinner produserer hormonet i eggstokkene, der det virker å regulere slimhinnen i livmoren. Hos kvinner er progesteron terapi brukes som prevensjon, for å stabilisere menstruasjonsblødning uregelmessigheter, for å redusere PMS symptomer og som en del av postmenopausal hormonbehandling (HRT).

Progesteron i menn

Menn produserer hormonet i sine testikler, hvor det til slutt blir omgjort til testosteron. Hos menn er progesteron terapi brukes til å hjelpe prostata helse, redusere prostataforstørrelse og kan forebygge prostatakreft. Progesteron terapi blir typisk utført ved hjelp av en injeksjon, pille, eller krem.

Wild Yams

Wild yams, for ikke å forveksles med dyrket yams eller søte poteter, inneholder en naturlig form for progesteron, men har ikke vist seg å være effektive. Ifølge Dr. Andrew Weil, "Wild yams (dioscorea) har blitt fremmet som en kilde til naturlig progesteron for lindring av menopausale symptomer eller en rekke andre kvinnelige problemer som spenner fra menstruasjonssmerter til månedlige humørsvingninger. Krav om effektiviteten av vill yam krem ​​er basert på det faktum at ville yams inneholder en forløper for steroidhormoner som kalles diosgenin. imidlertid diosgenin i seg selv ikke har noen hormonell aktivitet og kan ikke omdannes i menneskekroppen til noe som gjør. "

Sink og Progesteron

Den beste næringsstoff å konsumere for å øke nivået av progesteron er sink. Sink er et hormon regulator i både menn og kvinner. Sink bidrar til å øke kroppens nivå av progesteron, og samtidig redusere nivået av østrogen. Sink har også en rekke andre helsemessige fordeler, for eksempel: å forsterke immunforsvaret, opprettholde sterke bein, tilheling av sår og bevare energinivået.

Mat kilder til sink

Sink som vanligvis er funnet i proteinkilder. Høye kilder til sink er: magert rødt kjøtt, østers, mørk-kjøtt kalkun, bønner, hvetespirer, tofu, egg, melk, yoghurt, frokostblandinger, hele korn og grønne grønnsaker. Sink er ofte bedre absorbert av kroppen når den forbrukes sammen med en kilde til vitamin C.

Sinktilskudd

Langsiktig kosttilskudd med sink med over 50 milligram per dag bør diskuteres med legen din, da det kan føre til en kobber-mangel. Sørg for å inkludere noen sink du spiser som en del av en daglig multivitamin i dette beløpet. Doser over 150 milligram bør unngås, da de kan forårsake svimmelhet, diaré, tretthet, oppkast, apati og mangel på muskel koordinering.

Alternative behandlinger for overgangsalder

Alternative behandlinger for overgangsalder


Som de negative bivirkninger av lege-foreskrevet hormonbehandling (HRT) er offentliggjort, er flere kvinner og deres leger søker alternative behandlinger for å lindre menopause symptomer. I løpet av slutten av sine fertil år, og opphør av sin månedlige syklus, så mange som to tredjedeler av alle kvinner opplever fysiske symptomer som skyldes endringer i hormonnivåene i kroppen sin.

Time Frame

Perimenopause begynner så tidlig som ti år før utgangen av kvinnens menstruasjonssyklus og hennes evne til å bli gravid. På denne tiden, produksjon av østrogen og progesteron i kroppen gradvis avta. Etter 45 år, vil de fleste kvinner går inn i perimenopause fase; for noen, kan dette oppstå så tidlig som midten av 30-årene. De fleste kvinner har fullført overgangsalder etter når de når 55, selv om det finnes unntak.

Funksjoner

Hetetokter er den vanligste klagen kvinner nærmer seg overgangsalderen. Slående uten forvarsel, en kvinnes kroppstemperatur plutselig toppene og hun kan oppleve spyling og rikelig svette. En hot flash kan vare et minutt eller lenger. Insomnia er en annen vanlig klage og noen kvinner rapporterer flere hodepine, hjertebank, kortpustethet, humørsvingninger og nattesvette.

Diet

Heldigvis gir naturen et alternativ til HRT i form av fytoøstrogener, noe som kan lindre symptomene på avtagende hormonnivåer. Soya-baserte matvarer er høy i fytoøstrogener, og takket være dagens matprodusenter de finnes i melk, ost, tofu og mange andre matvarer. En diett lav på mettet fett kan redusere alvorlighetsgraden av menopausale symptomer og unngå krydret mat kan redusere hetetokter.

Fysisk

I tillegg til å få vanlige aerobic trening minst tre ganger i uken i 20 minutter, noen kvinner finne lindring fra å praktisere yoga eller meditasjon. Når en hot flash begynner, kan dyp, langsom pust forhindre episoden fra å bli alvorlig.

Holistisk

Noen kvinner trenger et ekstra løft for å regulere sine hormoner; vill yam krem ​​er en av de mest populære progesteron salver på markedet. Gnidd inn i en fet område på kroppen, hormoner wild yam krem ​​utgivelser anlegget inn i blodet for å oppveie mange av symptomene på overgangsalder. Selv om denne kremen er solgt over disk, bør du kontakte lege før du begynner å bruke den. Noen kvinner også dra nytte av akupunktur behandlinger.

Herbal

Klaseormedrue te og røde bringebær blad te er lett tilgjengelig i helsekostbutikker, og de kan lette menopausale symptomer. Dong Quai, nattlysolje og ginseng kosttilskudd lovende i å redusere humørsvingninger og søvnløshet i noen kvinner.

Advarsel

Konsultere legen din før du tar fatt på en alternativ metode for å redusere symptomer på overgangsalder, spesielt hvis du for tiden tar noen reseptbelagte medisiner, eller du har en historie med kronisk sykdom.

Natural Relief for hetetokter med Wild Yam Kapsler

Mange kvinner opplever ubehagelige symptomer i overgangsalder som inkluderer hetetokter, tretthet og humørsvingninger. Vanligvis er hormonbehandlinger som brukes til å behandle disse symptomene er fremstilt av syntetiske forbindelser og har alvorlige bivirkningen risikoer, inkludert blodpropp, hjerteinfarkt og en økning i forekomsten av brystkreft. Wild yam kapsler gi en alternativ og naturlig måte å oppnå hormonbalansen i overgangsalderen, mens lindrende moderat til alvorlige hot flash symptomer.

Naturlig plante hormon

Naturlig lindring for hetetokter kan fås med wild yam kapsel kosttilskudd. Wild yam planter produserer en plante hormon som er nesten nøyaktig det samme som det kvinnelige hormonet kalles progesteron. Hormonet funnet i wild yam anlegget kan tas av kvinner i overgangsalderen for å balansere uberegnelig hormonnivåer. Ved å balansere hormonnivået, mange kvinner opplever færre og mindre alvorlige hetetokter. Fordi wild yam kapsler er et naturlig hormon terapi, er det ingen alvorlige bivirkninger som blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Bivirkninger og dosering

Mens du tar wild yam kapsler for hetetokter, for de første ukene noen kvinner kan oppleve magesyke som kvalme, oppkast eller diaré. Stick med din naturlige hormon program, fordi etter hvert vil kroppen din bli vant til wild yam hormonell supplement.

Wild yam kapsler er laget av den tørkede roten av wild yam plante som har blitt pulverisert og innkapslet. Den anbefalte dosering er å ta 2-4 kapsler om dagen. Den er også tilgjengelig i skjær form, ta 1/2 ts. tre til fem ganger om dagen.

Tilgjengelighet

Mange ulike kosttilskudd laget av vill yam er tilgjengelig på helsekostbutikker. Mer og mer, som fordeler og brukervennlighet er oppdaget, er disse kosttilskudd blir tilgjengelig i stoff butikker og masse detaljister. Alternativt, for de kvinnene som har en hard tid å svelge en stor kapsel, er wild yam tilgjengelig i kremform. Dette kan lett anvendes på områder av kroppen, slik som indre lår-området, øvre bryst og den indre arm-området.

Advarsler

Noen kvinner kan oppleve lettelse i noen uker mens du bruker wild yam kosttilskudd eller krem. Hvis du har alvorlige bivirkninger som elveblest eller brystsmerter, bør du kontakte lege.

Likeledes, hvis du bruker wild yam kosttilskudd ikke fullt ut ta opp problemet med hetetokter i overgangsalderen, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer


Progesteron krem ​​er en måte for både menn og kvinner til å supplere sine progesteron nivå. Ifølge Dr. Joseph Mercola, de fleste kvinner er progesteron mangelfull og kan ha nytte av en liten mengde tilskudd. Progesteron krem ​​kan lette symptomer på overgangsalder, hjelp i unnfangelse, å opprettholde en graviditet, lette vaginal tørrhet, normalisere blodsukkeret, normal blodpropp og lette PMS symptomer. Mercola anbefaler også progesteron for menn. Progesteron kan redusere risikoen for prostatakreft og bidra til å øke og normalisere testosteron og DHEA nivåer.

Bruksanvisning

•  Sjekk etiketten for plantebasert kilde av progesteron. Den beste kilden er vill yams. Den nest mest vanlig brukte plantekilde progesteron er soyabønner, soyabønner, men har mer østrogen enn progesteron.

Kontroller at naturlig progesteron har en USP rating. Dette betyr at det er amerikanske Pharmaceutical-grade naturlig progesteron. Hvis den ikke har en USP rating, du vet ikke hva du har. Se etter en vurdering av om lag 200 USP per unse.

Kontroller hvor mye progesteron er i en enkelt dose. Dr. Mercola anbefaler premenopausale kvinner får 15 til 20 mg per dag i løpet av dagene 12-26 av menstruasjonssyklusen. Perimenopausal eller postmenopausale kvinner trenger 15 mg per dag for tre uker og på i en uke. Menn trenger 10 til 12 mg per dag, og trenger ikke å sykle off som kvinner gjør.

Se på hvordan doseringen er målt. En målepumpe gir en mer nøyaktig dosering enn å få en dose ut av en pott. Men hvis du ikke har en pumpe, kvinner trenger en åttendedel til en kvart ts. to ganger om dagen. Menn trenger omtrent en sekstende av en ts. to ganger per dag.

Se på instruksjoner for foreslått bruk. Du ønsker å se anbefalinger for bruk to ganger om dagen. Ifølge Mercola, er halveringstiden av progesteron fem minutter når den kommer inn i blodstrømmen. Ved hjelp av kremen to ganger per dag tillater en mer effektiv bruk og bedre fysiske fordeler.

Les fareetiketten og forstå bekymringene trykt der. Det er noen mulige bivirkninger til progesteron. Du ønsker ærlighet fra selskapet om disse risikoene.

sammenligne kostnadene per dose. Balansere kostnadene per unse mot de andre faktorene som er presentert her og få best valuta for pengene. Det er mulig å holde månedlige progesteron supplement kostnad for under $ 8 per måned og fortsatt få en god kvalitet på produktet.

Tips og advarsler

 • Dr. John Lee har en liste over merker som han anbefaler for kvalitet og effektivitet. Sjekk ut hans liste i ressursen i denne artikkelen.

Hvordan bruke Wild Yam Therapy

Wild yam rot har vært brukt i mange år for å behandle kvalme, urolig mage, hoste, menstruasjonssmerter, premenstruelle spenninger og problemer knyttet til fødsel. I nyere tid en ingrediens kjent som diosgenin ble oppdaget i roten. Diosgenin kan være kjemisk omdannet til hormonet progesteron, som støtter østrogen i kroppen og bistår med lav libido, graviditet og menopausale symptomer. Wild yam terapi er mest vanlig å behandle menstruasjonssmerter og kramper og menopausal problemer.

Bruksanvisning

Therapy

En legge en til to spiseskjeer med wild yam tørket rot til en kopp kokt vann. La det bratt i tre til fem minutter. Drikk dette tre ganger om dagen for å lindre premenstruelle spenninger og menstruasjonssmerter, kvalme, muskelkramper og astma.

Wild yam kremer med forbedret progesteron kan brukes som anvist i bruksanvisningen for å lindre symptomer forbundet med overgangsalder og lav libido.

kapsler som inneholder wild yam rot er også tilgjengelig for å bistå i å gi lindring av menopausale symptomer.

Ti til 40 dråper flytende ekstrakt av vill yam rot kan tas i vann, 3-4 ganger om dagen, for å utnytte alle fordelene med roten. Tinkturer er også tilgjengelig for dette formålet; legge 40-120 dråper vann til tre ganger om dagen.

Gjennomgående bruk ved behandling i minst 30 dager, og deretter vurdere resultatene.

Tips og advarsler

 • Klaseormedrue og dong quai er komplementære urter som kan brukes med wild yam. De hjelper i behandling av menstruasjons og menopausale symptomer.
 • Ikke bruk wild yam terapi på barn. Må ikke brukes hvis du er på noen hormon erstatning program. Må ikke brukes hvis du er gravid eller ammende.

Wild Yam Root Informasjon

Wild Yam Root Informasjon


The wild yam rot er en fascinerende plante med en rik historie i Nord-Amerika. Brukes av enkelte tidligere kulturer som kaffeerstatning, er jordstengler og røtter av wild yam planten brukes i dag av den farmasøytiske industrien for å produsere en syntetisk form av det kvinnelige hormonet progesteron.

Beskrivelse

The wild yam rot anlegget har vekslende blader med uklare eller hårete under. Bladene er ovale og mellom 5 og 10 cm lang. Bladene kommer til en skarp spiss på sitt beste. Bladene 'årer er håndformet, noe som betyr at de strekker seg ut som linjene i hendene dine. Wild yam rotvekster er urteaktig og reprodusere via insekt og vind pollinering. Wild yam rot produserer små, seks-petal blomster i sommermånedene. Dette anlegget må ikke forveksles med søtpotet yam.

Geografi

The wild yam rot anlegget er innfødt til Nord-Amerika og vokser i naturen over det meste av kontinental Østkysten og sentrale deler av USA. Det kan også bli funnet i Puerto Rico, og er et lokale plantearter i Kina. Wild yam rot foretrekker et fuktig miljø og vokser i åpne områder av kratt, skog, etterfølgende løpet nærliggende busker og langs veien sider.

Arter

Det vitenskapelige navnet for vill yam rot anlegget er Dioscorea villosa. Dioscorea er yam familie av planter som består av mer enn 600 arter. Dioscorea er oppkalt etter en gresk naturalist. Ordet "villosa" betyr "hårete" på latin. Også ofte kalt kolikk rot, revmatisme rot og devil's-bones, har wild yam plante flere varianter inkludert Dioscorea villosa var. hirticaulis og Dioscorea villosa var. glabrifolia.

Historie

Indianere brukte vill yam røtter for smertelindring av arbeidskraft sammentrekninger under fødsel. Native Hawaiians brukt wild yam rotvekster som mat. En drikk ble fremstilt og brukt til å behandle generell utilpasshet, over-oppvarming og overdreven svette. Herbalists brukt wild yam å behandle menstruasjonssmerter og problemer med fødsel i løpet av det 18. og 19. århundre. På 1950-tallet oppdaget forskere diosgenin, en plante form for østrogen som kan syntetiseres å produsere progesteron, som wild yam aktive ingrediensen. Diosgenin ble brukt til å produsere den første p-pille i løpet av 1960.

Medisinsk bruk

Selv om naturmedisinere fortsatt bruke wild yam rot i dag til å behandle premenstruelt syndrom og symptomer forbundet med overgangsalderen, er det ingen vitenskapelige bevis som indikerer wild yam rot er en effektiv behandling. Egentlig studier tyder på at kroppen ikke er i stand til naturlig konvertere diosgenin inn progesteron; det må være syntetisert i et laboratorium. Wild yam rot er tilgjengelig kommersielt i kraft- og flytende ekstrakt former. Aktuelt kremer laget av vill yam root ekstrakter er også tilgjengelig.

Hjemmelaget Wild Yam Cream

Hjemmelaget Wild Yam Cream


Wild yam varianter, inkludert meksikanske yam og kinesisk yam, inneholder spor forbindelser som etterligner progesteron og østrogen. Populær i salver og salver, er wild yam krem ​​mye brukt av perimenopausal og gravide kvinner som søker et løft i østrogen. Gjør din egen wild yam krem ​​hjemme ikke tar mye tid og krever bare noen få ingredienser.

Ingredienser

Samle følgende elementer og ingredienser for å lage en rik og fordelaktig wild yam krem: 3 kopper hakket og terninger wild yam rot, 1 gallon destillert vann, 1/2 kopp mykgjørende bivoks perler, tre spiseskjeer med stearinsyre, en 4-Quart av nonstick stockpot og en stor glassbolle. Velg ingredienser nøye og kjøpe elementer som stearinsyre og bivoks fra en klarert og pålitelig såpe gjør forsyning kjøpmann. Stearinsyre, et hvitt pulver klumpet, tykner kosmetiske oppskrifter og gir skumdannende evner. Bivoks perler kommer i hvitt eller gult og er veldig små baller av naturlig voks. Forhandlere av holistiske urter og relaterte elementer bære wild yam røtter.

Forberedelse

Plasser gallon av destillert vann og terninger wild yam rot inn i stockpot og la det småkoke innholdet i ca 40 minutter. Rør og knuse de vill yam kuber som de myke i vannet, ved hjelp av et tre eller plast skje, akkurat nok til å knuse noen av yams. La det meste av yams i en fast tilstand for å unngå å suge opp alt vannet. De simmering vann bryter ned wild yams og et tynt, skummende lag av "fett" vil begynne å danne på toppen av den ulmende concoction. Skumme lag av yam fett fra overflaten ved hjelp av en skje, og slippe den skummende ting i den store glassbolle. Reserve ca 1/2 kopp yam vann. Kvitt deg med restene i potten. Wild yam fett krymper etter at den kjøler og hva synes å være mye faktisk ikke, så ta så mye av fettet på toppen av vannet som du kan.

Introduser 1/2 kopp bivoks perler til bolle med varmt yam fett, og rør som perlene begynner å smelte. Hvis det er nødvendig, for å mikrobølgeovn på høy i omkring 20 sekunder hjelp perlene smelter raskere. Legg stearinsyrepulver til bollen av voks og fett yam og omrør kraftig i minst 3 minutter, eller til et tykt skum former. Legg små inkrementer på den reserverte yam vann inntil skummet har nådd den ønskede tykkelse.

Bruk

Tillat å kjøle fløten i skålen, mens dekket med plastfolie, inntil den når romtemperatur. Masser den rike, oransje-farget krem ​​i det myke, følsomme deler av huden din til å dra nytte av østrogen-lignende egenskaper av wild yam krem. Områder av kroppen din slik som dine bryster, mage, lår og rumpe dra nytte av den rike, skummende krem. Etter oppskriften vil gi deg om nok wild yam krem ​​å vare omtrent seks måneder, om kremen er brukt en gang annenhver uke. Legg ca 3 teskjeer av vitamin E olje til kremen for å holde det bevart, og skjeen den inn i en krukke med et lufttett lokk. Kremen varer ca et år hvis de oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Bruker for Wild Yams

Bruker for Wild Yams


Wild yam, eller Dioscorea villosa, har lenge vært en del av tradisjonell kinesisk medisin. Ifølge Dr. Maoshing Ni i sin bok "Second Spring," wild eller kinesisk yam har blitt brukt til å balansere kroppens hormonelle system og styrke bukspyttkjertel, lever, nyrer og milt. Fiber i wild yam ble også brukt til å bekjempe hyperlipidemi ved å redusere høye nivåer av lipid molekyler som finnes i blodet. I dag er wild yam brukes i aktuell kremer og kosttilskudd.

Tidlig amerikansk Bruk

Tidlig i Amerika, ble en annen art av wild yam brukes til å behandle kolikk og var kjent da som kolikk root. Som kinesisk yam, inneholder kolikk root også diosgenin, en phytoestrogen avledet fra planter, og begge har lignende medisinske fordeler. Wild yam ble også brukt til å behandle muskelspasmer, betennelser og astma. I løpet av 18. og 19. århundre, herbalists brukt wild yam for forhold knyttet til fødsel og til å behandle menstruasjonssmerter. Flere nylig, diosgenin ble brukt i 1960 for å gjøre de første p-piller.

Høy Kolesterol

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), har forskere teoretisert at bruk av wild yam kan være gunstig for å redusere kolesterolnivået i blodet. Diosgenin funnet i wild yam syntes å blokkere opptaket av kolesterol i en undersøkelse utført på dyr. Studier utført på mennesker, derimot, viste at kolesterolnivået ikke hadde gått ned, men triglyserider i blodet viste en nedgang. UMM sier mer forskning er nødvendig for å bekrefte fordelene med wild yam når den brukes til å redusere høyt kolesterol.

Weight Control and Blood Sugar

Fiber i yams bidrar til å gjøre at du føler deg mett lenger, og de komplekse karbohydrater redusere frekvensen av sukker inn i blodet. I tillegg, mangan - et spor mineral i yams - bidrar til å forbrenne karbohydrater som i sin tur bidra med energiproduksjon og bedre antioksidantforsvaret.

Menopause

Markedsplassen er fylt med vill yam produkter i form av kremer, flytende ekstrakter og piller. Disse produktene selges som et naturlig alternativ til hormonell substitusjons. Maten selv, men er ikke det som er fremmet for menopausal systemer. Ifølge Verdens sunneste Foods hjemmeside, er det en klar sammenheng mellom diosgenin i yam og dens effekt på det endokrine systemet, men effekten er ikke fullt ut forstått, og mer forskning er nødvendig.

Fortsatt bruk av herbalists

Herbalists fortsette å anbefale bruk av wild yam for en rekke forhold. Dette inkluderer behandling av kvalme og morgenkvalme grunnet graviditet, menstruasjonssmerter, menopausale symptomer, osteoporose og betennelse. Ifølge UMM, er det ingen vitenskapelige bevis på at wild yam fungerer for disse forholdene og mer forskning på behov.

Naturlig progesteron krem ​​Instruksjoner

Når en kvinne ovulates, eggstokkene og hennes binyrene avgir en liten mengde av progesteron, som er et steroid som balanserer virkningen av østrogen i kroppen. Under overgangsalderen og årene umiddelbart før det, en kvinnes progesteron uttaket reduseres - noen ganger drastisk - som fører til en økt risiko for brystkreft eller kreft i reproduktive system. Naturlig progesteron krem, som er avledet fra et stoff utvunnet fra vill yams, kan fylle balansere en kvinnes hormoner og redusere bivirkningene av overgangsalder.

Søknad nettstedet

Progesteron krem ​​absorberer lett gjennom huden og inn i blodkapillære system, dispergering hormonet i hele kroppen. Områder av huden der blodårene er nærmest overflaten tilby optimale steder å søke progesteron krem. Disse områdene omfatter halsen, ansiktet, håndflatene og den indre delen av armene. Brystene er også en akseptabel bruksområde.

Dosering

Ulike kremer kan inneholde ulike mengder av progesteron. En akseptabel mengde for de fleste kvinner i overgangsalderen er omtrent 15 mg per dag, for en 25-dagers periode. Hvis kremen inneholder mellom 450 mg til 500 mg progesteron per ounce, ville en akseptabel mengde være en fjerdedel teskje per dag. Anbefalte beløpene varierer for premenopausale kvinner.

Premenopausale kvinner

Progesteron krem ​​kan ha nytte yngre kvinner som opplever symptomer på premenstruelt syndrom (PMS) eller en uregelmessig syklus. I slike tilfeller kan østrogen bli løslatt i påvente av en kvinnes månedlige syklus, men kroppen hennes kanskje ikke produsere nok progesteron for å motvirke effekten. Dette resulterer i østrogendominans, som kan omfatte ømme bryster, væskeansamlinger og humørsvingninger.
En premenopausale kvinne kan regulere sin syklus med bruk av 10-prosent naturlig progesteron krem ​​på frekvensen av ikke mer enn en sixtheenth teskje per dag for å unngå hormonubalanse komplikasjoner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for kraftige blødninger

Kvinner som går inn perimenopause opplever at deres menstruasjonssykluser gjennomgå mange endringer, herunder endringer i mengden av blødning. Dette er på grunn av den skiftende balanse av hormoner. Kvinner som opplever østrogen dominans i perimenopause kan finne at deres livmorslimhinnen bygger mer tett under follikkelfasen av sin syklus, noe som resulterer i kraftigere blødning ved menstruasjon. Bruke en naturlig progesteron krem ​​kan bidra til å motvirke østrogendominans som forårsaker kraftig blødning. Den kan også anvendes for å behandle blødning assosiert med endometriose, en tilstand der endometriale celler som normalt ville linje livmoren vokse i andre områder, for eksempel egglederne og på eggstokkene.

Bruksanvisning

•  Start søker bioidentical progesteron krem 10 dager etter første dag av siste menstruasjon. Hvis du behandler blødning fra endometriose, blir påføre kremen åtte dager etter siste menstruasjon.

Påfør 1/4 ts. av progesteron krem ​​daglig til et område som din arm, mage eller lår. Hvis progesteron behandling er for endometriose, økes dosen til 3/4 ts. Endre områder ofte for å hjelpe absorpsjon.

Stopp påføre kremen på den siste dagen før forventet perioden. Tilbaketrekkingen fra progesteron vil bringe på menstruasjon. Den første dagen av menstruasjonen regnes som dag 1 av neste syklus.

Tips og advarsler

 • Bioidentical progesteron er kjemisk identisk med det progesteron som er produsert av kroppen; det er syntetisert fra Diosgenin hentet fra vill yams eller soyabønner.
 • Selv om du kan bruke progesteron krem ​​når som helst på dagen, gjelder det i en tid da du vil være mindre fysisk aktive --- slik som sengetid --- for optimal absorpsjon.
 • En bivirkning av progesteron krem ​​er tretthet; Hvis dette skjer, redusere dosen til tretthet forsvinner.

Wild Yam Powder Fordeler

Wild Yam Powder Fordeler


Wild yam brukes av indianere som en naturlig behandling for inflammatoriske, krampaktig og revmatiske helsemessige forhold. Det er et yndet middel for kvinnelige relaterte helseproblemer, som for eksempel morgenkvalme under svangerskapet, menstruasjonskramper, og som et hjelpemiddel for arbeidskraft og levering smerter under fødsel.

Identifikasjon

Wild yam (Dioscorea villosa) er også kjent som yam, meksikansk wild yam, kolikk rot, Kina rot, Aluka og yuma. Wild yam er en klatreplante som er høstet for egenskapene til sin rhizom og røtter. Sine mange varianter vokser i Asia, Nord-Amerika og Mexico.

Betraktninger

Wild yam pulver er laget av tuber, eller jordstengler, av en vill yam vine. Den jordstengler ble tørket, og deretter malt til et pulver. I pulverform, har wild yam lengre holdbarhet og er mer potent enn fersk wild yam, som vanninnholdet har fordampet fra pulveret.

Ernæring

Wild yam er svært nutritiuos i fersk eller pulverform. Den inneholder fiber, magnesium, sink, selen, silisium, riboflavin, natrium, tinn, diosgenin, mangan og kobolt. Det er også en utmerket kilde til beta-karoten, fosfor, niacin, dioscin og krom.

Bruksområder

Wild yam pulver kan brukes som te, eller en infusjon. Kapsler er ofte fylt med pulveret, slik at den rene urten kan bli utgitt på full styrke etter magen. I pulverform, kan vill yam også tilsettes til salve og kremer, slik at den kan absorberes direkte inn i huden.

Betydning

Wild yam kan være effektiv i behandling av muskelsmerter og smerter, og smerter i korsryggen og beina. Det kan trekke ut urenheter fra eksem, kviser og byller. Det er også brukt for gastrointestinale problemer, øvre luftveisplager og nyre helse. Wild yam kan også ha en positiv effekt på kolesterol og blodsukker.

Wild Yam & overgangsalder

Det er mellom 40 millioner og 60 millioner kvinner i overgangsalderen i Nord-Amerika, og mange er på jakt etter lettelse fra ubehage menopausale symptomer. Mens noen kvinner slår til hormon-erstatning terapi, mens andre kan være søker et naturlig alternativ. Wild yam krem ​​kan gi lindring til noen kvinner; imidlertid forståelse aktuell forskning og studier er viktig for å gjøre en utdannet beslutning når søker hjelp med menopausale symptomer.

Funksjon

Wild yam inneholder phytoestrogen ingrediens diosgenin. Av denne grunn er wild yam ofte brukt til å lindre plagsom overgangsalder symptomer som humørsvingninger, vaginal tørrhet, irritabilitet, hetetokter, kramper og søvnløshet. Mange kvinner velger hormonbehandling for å behandle de ubehagelige symptomer på overgangsalder; Men Klaus Ferlow, Honorary Master Herbalist for Dominion Herbal College i British Columbia, sier bivirkninger av hormonbehandling, som økt risiko for brystkreft, hjerteinfarkt, blodpropp og hjerneslag, la mange kvinner søker naturlig alternativ som finnes i wild yams.

Teorier / Spekulasjoner

Klaus sier diosgenin i vill yam balanserer kvinnens menstruasjonssyklus og reproduktive hormoner. Wild yam kan utløse produksjon av naturlig progesteron og også påvirker en kvinnes østrogennivå. Den justerer til hva kroppen trenger. Diosgenin, derimot, kan ikke konverteres av enzymer i kroppen, så det er gjort vitenskapelig i laboratorier for å gjøre det til en mer absorberbare, effektivt alternativ.

Dosering

Wild yam kommer i form av en krem ​​og bør brukes til store, tynne områder av huden, for eksempel innsiden av lårene, ansiktet, halsen, øvre bryst og mage. Rotere applikasjonsstedet daglig. Tillate tre måneder for resultater. Klaus sier at jo lenger en kvinne bruker wild yam krem, de mer positive effekter hun vil legge merke til.

Expert Insight

I motsetning til påstander Klaus ', en 2001 Baker Medical Research Institute placebokontrollert studie fant liten eller ingen effekt av vill yams på overgangsplager hos kvinner. Studien brukte 23 ellers friske postmenopausale kvinner; halvparten fikk wild yam, og halvparten fikk en placebo i tre måneder. Kvinnene holdt dagbøker av sine symptomer, og forskerne tok blod- og spyttprøver. Funnene viste ingen signifikante negative bivirkninger; men gjorde kort tids bruk ikke ser ut til å lindre menopausale symptomer heller.

Betraktninger

Timothy N. Groski, MD, advarer forbrukere som i 2001, Food and Drug Administration kreves en produsent av wild yam krem ​​for å slutte å si sin produktet har ingen bivirkninger, og at det var ulovlig å si sin produkt kunne behandle eller forebygge osteoporose, overgangsalder, premenstruelt syndrom, brystkreft eller andre kvinners helse sykdommer.
Også, selv om han anbefaler å bruke wild yam krem ​​for overgangsalder behandling, konstaterer Klaus at progesteron pulver som brukes i kremen kommer fra soyabønner, hvorav mange er genmodifiserte (GMO) og de langsiktige helseeffekter er ikke kjent.

Hva er Wild Yam godt for?

Wild Yam er en urt som vokser som et vintre med røtter. Røttene har blitt brukt av den kinesiske, indianere, meksikanere og asiater i århundrer for å forbedre helsen. Urten har også blitt brukt i den tro at det vil hjelpe i saker av virilitet. Mens wild yam gjør inneholde en form for progesteron, tar det vanligvis et laboratorium og forskere til å gjøre bruk av det siden menneskekroppen kan ikke naturlig konvertere den til progesteron.

Betennelse

Wild yams kan ha egenskaper som bidrar til å lindre smerter og betennelser. Dette er på grunn av wild yam er diosgenin, som har vært kjent for å gi lindring for mage kramper og kvinners menstruasjonssykluser. Kremen av wild yam kan også hjelpe leddgikt smerte.

Irritabel tarm syndrom

Smerter i tykktarmen eller kolon blir vanligvis referert til som irritabel tarm-syndrom. Den er karakterisert ved gass, forstoppelse og diaré. Wild yam urten kan brukes til å lette dette ubehaget. Wild yam kan også hjelpe i fordøyelsesprosessen ved å strekke fartøyer og stimulere galle flyte.

Kolesterol

Wild yam beta karoten kan hjelpe bidra til bedre kolesterol ved å fjerne det dårlige kolesterolet. Beta-karoten kan være i stand til å blokkere det dårlige kolesterolet i kroppen. Folk har generelt vist redusert dårlige kolesterolet i kroppen sin. De har vanligvis vist små økninger i god kolesterol samt.

Overgangsalder

I overgangsalderen, eggstokkene produserer lavere nivåer av hormonene progesteron og østrogen. Noen kvinner opplever symptomer som hetetokter, leddsmerter, kramper og migrene. Den diosgenin funnet i vill yams kan hjelpe den kvinnelige kroppen til å produsere mer progesteron. Dette kan hjelpe kroppen balansere sine hormoner og bringe lindring av slike symptomer.

Skin Repetisjon

The wild yam kan inneholde phyto-hormoner som kan hjelpe huden å holde et friskt blikk som kroppen aldre. Dette kan være på grunn av sin evne til å redusere svelling. Urten er også sies å fukte og nærer huden også. Det er en ingrediens i mange urte hudpleie kremer.

Kostnad

Wild yam er tilgjengelig på internett og i helsekostbutikker i ulike former for ca $ 7 til $ 45, avhengig av størrelsen og mengden.

Bivirkninger

Wild yam bør nok ikke brukes hvis en kvinne er gravid. Konsultasjon med en lege først anbefales. Barn bør heller ikke gis denne urten, eller noen urte supplement, uten først å snakke med en lege. Wild yam i store mengder kan forårsake slike reaksjoner som oppkast og diaré. Noen allergiske reaksjoner inkluderer astma.

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen


Naturlig progesteron krem ​​er en type hormonbehandling. Når en kvinnes kropp slutter å gjøre hormonet naturlig, kanskje hennes lege foreslå progesteron krem ​​for å erstatte det som kroppen har tapt. Spormengder er funnet hos menn, men kvinner er vanligvis mottakerne av substitusjonsbehandling for å holde den reproduktive / menstruasjonssyklusen så regelmessig som mulig.

Nyrefunksjon

Begrepet "renale" refererer til nyrene. Nefrologi er studiet av nyrene. Nyrene er bønneformede organer som ligger nær nedre del av ryggen, på hver side av ryggraden. Nyrene filtrerer ut avfall og overflødig vann, vanligvis gjennom urinering.

Begrepet "nyrefunksjon" refererer til hvor godt nyrene fungerer. Nyrene kan mislykkes på grunn av diabetes eller høyt blodtrykk. Nyrene kan også bli skadet ved fødselen, gjennom aldringsprosessen eller fra en overdose av visse medikamenter eller medisiner.

Progesteron

De to store kvinnelige hormoner er østrogen og progesteron. Ifølge Virginia Hopkins Health Watch hjemmeside, "Progesteron er et steroid hormon produsert av corpus luteum i eggstokken ved eggløsning, og i mindre mengder i binyrene. Progesteron er i menopausal kvinner trengs i hormonbehandling for å balansere eller motsette seg effektene av østrogen. Østrogen skaper en sterk risiko for brystkreft og reproduktive kreft. "

Naturlig progesteron krem

Naturlig progesteron krem ​​er også kjent som bioidentical progesteron. I henhold til sikker menopausal Solutions nettside, "Natural USP progesteron refererer til farmasøytisk-grad krem ​​som inneholder 2-3% av det naturlige hormonet progesteron." Selv om noen ingredienser endres avhengig av merkenavn, de fleste naturlig progesteron kremer starter som soyabønner eller wild yam. En kjemisk kalt diosgenin endres til progesteron. Dette må gjøres i et laboratorium. Kremen fungerer best hvis glattet over ansiktet, halsen, brystet eller håndflatene. Selv om noen naturlig progesteron kremer bruke joker yams, mest over-the-counter wild yam kremer er ikke det samme som hva en lege vil foreskrive.

Effekt på nyrefunksjonen

Det er ingen bevis for at progesteron krem ​​er skadelig for nyrene. Ifølge WebMD nettside, kan terapi bli likt til hodepine og blodpropper, men det er ingen omtale av nyreskade.

Bivirkninger

Selv om ingen bevis finnes for at kremen skader nyrene, det har andre bivirkninger. Den bioidentical progesteron hjemmeside lister migrene, oppblåsthet, ømme bryster, irritabilitet, smerter, menstruasjonskramper, eggstokkene problemer og depresjon som noen av dem.

Hva er fordelene med å spise yams?

Hva er fordelene med å spise yams?


Fordelene med et kosthold som inkluderer frukt, grønnsaker og mat lavt på fett er enorme. Yams er en stift mat for mer enn 100 millioner mennesker i subtropiske regioner i verden, men er vanligvis spises kun i ferier i Vesten. Kandisert yams er en vanlig ferie parabolen. Yams er ofte forveksles med søtpoteter, men yams er vanligvis større og mindre søt. Yams er et utmerket tillegg til et balansert kosthold.

Næringsinnhold

Jamsrøtter er en av de mest ernærings av alle knoller. De er en utmerket kilde til vitamin B1, B6 og vitamin C. Yams inneholder mangan, kalium, fosfor og sunne karbohydrater og er en utmerket kilde til fiber og er høy i protein. Jamsrøtter har en søt smak og er en naturlig kilde for sukker, men de har en lav glykemisk indeks, som er et mål på effekten av karbohydrater på sukker i blodet. Ifølge nettstedet Nutrition, er den daglige mål for glykemisk belastning 100 eller mindre. Kokte yams har en glykemisk belastning på bare 16. En servering størrelse på 100 gram (3,5 gram) av yams inneholder 27,6 gram karbohydrater, 3,9 gram kostfiber og 116 kalorier.

Redusert Cancer Risk

The American Cancer Society anbefaler mat rik på karotenoider og lykopen, som yams, kan redusere en kvinnes risiko for å utvikle eggstokkreft. I artikkelen "Visse matvarer kan redusere risiko for eggstokkreft," the American Cancer Society er avhengig av en studie av Dr. Daniel W. Cramer og andre rapportert i "International Journal of Cancer:" i 2001 Studien involverte 549 kvinner med eggstokkreft og 516 kvinner som ikke hadde kreft. Forskerne spurte kvinnene om sine kostvaner og lært at de som var kreft gratis spiste mer rå gulrøtter og tomatsaus (mat rik på karotenoider og lykopen) enn de som hadde kreft. Dr . Cramer fant at kvinner som spiste to eller flere porsjoner med tomatsaus per uke hadde 40 prosent redusert risiko for kreft, sammenlignet med de som spiste mindre. kvinner som spiste 20 eller flere stokker av rå gulrøtter hver uke redusert sin risiko for eggstokkreft ved 54 prosent. The American Cancer Society ikke single ut yams som spesielt effektiv i kreftforebygging, men lister yams blant flere matvarer som er rike på karotenoider og lykopen, som antas å være de næringsstoffer som hjelper kroppen bekjempe virkningene av kreftfremkallende oksidanter .

Andre helsefordeler

Jamsrøtter inneholde phytoestrogen (en plante hormon) diosgenin som kan hjelpe til ved syntesen av østrogen og progesteron. Diosgenin var en av ingrediensene i de første p-piller brukes av kvinner på 1960-tallet. Anlegget tips, blader og tørket tips av yams, spesielt vill yams, har vært mye brukt som en urte supplement for å lindre symptomer på menstruasjon og overgangsalder. En artikkel av University of Maryland Medical Center artikkelen "Wild Yam," bekrefter at anlegget hormonet diosgenin kan konverteres til progesteron ved kjemisk syntese, men at diosgenin oppfører seg ikke kjemisk som østrogen. Dyrestudier indikerer den samhandler med østradiol i kroppen, og det har vært brukt i hormonbehandling for kvinner. Ifølge forfatteren av University of Maryland artikkel, Steven D. Ehrlich, NMD, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter påstandene om at diosgenin i yams er en effektiv behandling for overgangsalder symptomer. Det er uenighet mellom de i det medisinske miljøet og de i ernæring og herbalist samfunnet om det er noen fordel å ta urte kosttilskudd som inneholder wild yam å lindre symptomer forbundet med menstruasjon og overgangsalder.

Fordeler med Yams

Fordeler med Yams


Det finnes hundrevis av varianter av yams, og de fleste av dem kommer fra Afrika. Selv om de to ikke er i slekt, er yams ofte forvekslet med søtpoteter. Yams er starchier enn søtpoteter og er nære slektninger til liljer og gress. Det amerikanske Department of Agriculture krever at etiketter som inneholder ordet "yams" inneholder også begrepet "søtpotet," i henhold til Library of Congress. I tillegg til å være velsmakende når forberedt på riktig måte, yams inneholder en rekke helsemessige fordeler.

Cardiovascular Disease

Jamsrøtter er en pålitelig kilde for kalium, noe som bidrar til å opprettholde riktig blodtrykket. Yams inneholder også vitamin B6. Personer som har hjerteinfarkt ofte har høye nivåer av homocystein, som forårsaker skade på veggene i blodårene. Vitamin B6 hjelper kroppen å bryte ned homocystein.

Blood Sugar og vektkontroll

Yams inneholde komplekse karbohydrater og er høy i fiber. Dette betyr at den naturlige sukkeret i yams utgivelser ved lav hastighet, og vi opprettholder en fyldigere følelse i magen for lenger, noe som gjør yams en god mat å stole på når du prøver å krympe våre waistlines. I tillegg yams er en kilde til mangan, som bistår med karbohydrat metabolisme og forsvar antioksidanter.

Wild Yams og mageproblemer

Wild yams inneholder antispasmodic egenskaper som er nyttige i behandling av magesmerter eller menstruasjonssmerter. Tradisjonell urtemedisin har brukt dem i mange år som en behandling for å lindre symptomer på divertikulitt og livmor og eggstokk ubehag.

Wild Yam Kremer

Det finnes mange kremer for kvinner som inneholder wild yam å forbedre hormonproduksjon. Det finnes også kremer for eksem som inneholder wild yam. Native American, aztekerne og mayaene oppdaget at wild yam rot bidratt til å lette leddsmerter. Wild yam kremer er tilgjengelig som kan lette smerter når den brukes lokalt.

Kvinnelige reproduktive system

Wild yam kan være effektive i å lindre hetetokter og hodepine forbundet med overgangsalderen samt bidra til å redusere tap av beinmasse. Wild yam inneholder dioscin, som blir diosgenin. På et tidspunkt, p-piller inneholdt diosgenin. Wild yam urten kan hjelpe lindre noen symptomer på overgangsalder, redusere væskeansamlinger og kan bistå i behandlingen av morgenkvalme.

Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​for å oppnå hormonbalanse

Trenger du å gjenopprette hormonbalanse? Mange kvinner opplever hormonelle svingninger som wreak ødeleggelse på deres eksistens. De opplever ett eller flere av følgende forhold: forferdelige PMS, humørsvingninger, kviser, hårtap, hirsutisme, mangel på energi, uforklarlig vektøkning, hodepine og søvnløshet. Vi er kondisjonert til å tro at hormonelle problemer er normalt, og bare en del av livet. I virkeligheten er mange kvinner ute av hormonbalanse og problemet med hell kan behandles ganske enkelt med en kombinasjon av vitex og naturlig progesteron krem.

Bruksanvisning

•  For å begynne å oppnå hormonbalanse, må du forstå syklusen din. Du bør ha 28 eller 29 dager mellom periodene. Hvis sykluser er kortere (færre enn 27 dager) eller lengre (større enn 32), er dette en svært sannsynlig tegn på at hormonene dine ikke fungerer som de skal, selv om du ikke har andre symptomer (humørsvingninger, kviser, hodepine, etc. ) Først finne ut når du har eggløsning. Gjør dette ved å sjekke cervical mucus (CM). (Du trenger ikke å faktisk føler inni kroppen din, bør du legge merke til det når du bruker toalettet.) CM bør være av en eggehvite konsistens i noen dager før eggløsningen. Når du ikke lenger produserer denne type CM, kan du anta at du har hatt eggløsning. Denne informasjonen er viktig for de neste trinnene. Vær oppmerksom på, hvis du er ute av balanse, er det fullt mulig at du ikke produserer levedyktige egg, eller muligens ikke eggløsning i det hele tatt. Uansett, hvis du følger disse prosedyrene, bør du fortsette eggløsning i løpet av ca 6 måneder, muligens før.

Begynn å ta 600mg Vitex per dag i første halvdel av den månedlige syklus som neste skritt for å få hormonene i balanse. Vitex er en urt som finnes på de fleste helsekost og vitamin butikker. Det har blitt funnet å regulere kvinner hormoner, og mange kvinner som trodde de var infertile har rapportert å bli gravid etter å ha tatt denne urten for 6 måneder til 1 år. Når du har eggløsning (eller tror du gjør), slutte å ta Vitex den måneden og gå videre til neste trinn. Hvis du virkelig ikke kan fortelle om du har eggløsning, stoppe Vitex på dag 15.

På dagen etter antatt eggløsning, begynne å bruke aktuell naturlig progesteron krem. Vær på vakt, må det være USP naturlig progesteron krem, gjerne en anbefalt av Dr. John Lee. Han var en nyskaper i dette feltet, og hans nettside går i detalj om fordelene ved naturlig progesteron krem. Han trodde helhjertet at progesteron krem ​​føre til fullstendig hormonbalanse. De fleste av de naturlig progesteron kremer på markedet kommer i en pumpe og har en konsistens som lotion. For de første månedene, trykk på pumpen helt ned to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Sørg for å gni det godt inn, og roter hvor du setter den på kroppen din slik at du kan unngå over metning på ett sted. Stopp bruk etter 14 dager, slik at du kan få mensen.

Fortsett disse trinnene for omtrent et år for å sikre hormonbalanse. Målet er å bli frisk, slik at du kan slutte å ta Vitex og bruke progesteron krem ​​alle sammen, og la kroppen din til å produsere hormoner riktig på egen hånd. Men når en kvinne blir peri-menopausen (slutten av trettiårene, begynnelsen av førtiårene), kan naturlig hormon erstatning trenger for å bli en livsstil.

Tips og advarsler

 • Bruk en kalender for å kartlegge din syklus, inkludert når du tar Vitex, når du har eggløsning, når du bruker progesteron krem, etc.
 • Ikke bruk wild yam krem. Det er ikke det samme som naturlig progesteron krem ​​og kroppen vil ikke anerkjenne den.
 • Sørg for å rotere de områdene du bruker krem ​​på kroppen din. Ellers vil du oversaturate et område, og det vil ikke bli absorbert som det skal være.
 • Mange kvinner rapporterer å bli gravid etter å ha fulgt disse prosedyrene. Hvis du prøver å oppnå graviditet, flott! Hvis ikke, kan du bruke nøye prevensjon.