Digidexo.com

Rehab alkohol behandling

Rehab alkohol behandling


Alkohol rehab starter vanligvis med fysisk avgiftning, etterfulgt av intensiv utdanning på en innleggelse eller poliklinisk basis. Behandling hjelper en person med et alkoholproblem gjøre overgangen til utvinning og en nøktern liv.

Detox

Rehab starter med akutt medisinsk behandling - kjent som "detox". Personen er innlagt på et sykehus, vurdert og gitt medisiner for å lette tilbaketrekning fra alkohol.

Utdanning

Den utdannelse element av behandlingen ofte begynner så snart pasienten er stabil. Gruppeterapi, foredrag og opplesninger er vanlig, og deltakerne er vanligvis oppfordres til å delta Anonyme Alkoholikere møter.

Døgnbehandling

Døgnbehandling, der personen forblir på et sykehus eller utvinning sentrum, varer vanligvis opp til en måned, så det er grensen satt av mange helse assurandører. Dyrere programmer vil gå lenger.

Poliklinisk behandling

I poliklinisk behandling, pasienter samles til daglig, ukentlig eller semiweekly økter. Poliklinisk behandling tillater folk å få hjelp samtidig som du arbeider.

Ettervern

Behandlingspersonell vil hjelpe pasienter danne en ettervern plan, som kan omfatte sporadiske kontroller med en terapeut, samt vanlige AA frammøte.