Digidexo.com

Behandlinger for genital Skin Tags

Genital hud koder oppstå på menn og kvinner. De er pløsete vekster av hud som ofte er mørkere enn huden rundt dem. Selv skjemmende og pinlig, de er ikke et symptom på en seksuelt overførbar sykdom, og de er ikke smittsom. Men de kan være ubehagelig under sex eller når klærne gnir mot dem. Noen mennesker oppsøke behandling for sykdommen, som er antatt å være forårsaket av hormon svingninger i kroppen.

Frysing

Prosessen med å fryse hud koder gjennom cryosurgery utføres vanligvis i en hudlege kontor uten lokal anestesi. Det er litt mildt ubehag forbundet med prosedyren. En bomullsdott dyppet i en cryogen (vanligvis flytende nitrogen) og kort brukt til koden for å drepe cellene ved å fryse dem. Avhengig av huden tag størrelse, kan en andre kryogen trenger å bli administrert. Noen hudleger vil spraye kryogentilførselen direkte på huden tag i opptil 20 sekunder på å fjerne det. En annen metode for påføring av kryogenet er ved hjelp av en frossen probe i opp til ett minutt.

Kauterisering

En annen metode for å fjerne hud koder er å etse dem med en elektrisk oppvarmet metall sonde. Kontoret tar bare noen få minutter. Pasienten får lokalbedøvelse for å redusere ubehag, som også innebærer å fjerne huden tag etter at blodforsyningen er cauterized med sonden. Det er svært lite blødning forbundet med kauterisering ettersom blodtilførselen er kuttet før fjerningen.

Ligation

Avhengig av størrelsen på din hud tag, kan din hudlege velge en ligation prosedyre, som innebærer banding koden for å kutte av blodtilførselen før slik at det å krympe og falle av på egen hånd. Det er lite smerter forbundet med denne metoden for huden tag fjerning, og huden rundt koden er ikke berørt.

Naturlige oljer og Forberedelser

Skin tags kan også bli helbredet helhetlig ved bruk av oljer og salver. En lakserolje og natron lim kan brukes flere ganger daglig med en bomullspinne til huden kodene forsvinner, eller du kan bruke en over-the-counter blanding designet for vorte fjerning. Disse metodene vanligvis tar omtrent to uker å jobbe. Du kan også søke eple cider til kodene med en bomullspinne flere ganger om dagen i opptil tre uker, eller inntil tag faller av. Dermisil er en over-the-counter forberedelser som bruker utdrag fra Melaleuca Alternifolia, Ricinus Communis og Thuja Occidentalis å eliminere hud koder med regelmessig bruk.