Digidexo.com

Behandling av høy feber hos barn

Behandling av høy feber hos barn

Innledning

Med barn, selv små helseproblemer kan bli svært alvorlig hvis ikke tatt vare på riktig måte. Ikke i noe tilfelle er dette sannere enn å ha et barn med høy feber. For høy for en feber kan ha ødeleggende effekt på et utviklings barnets kropp, spesielt hans hjerne. Dette gjør det viktig å ta de riktige skritt for å bringe tilbake ned til et sunt nivå barnets temperatur.

Fakta

En feber er faktisk en god ting. Det er kroppens måte å bekjempelse av en infeksjon. En normal kroppstemperatur svever vanligvis rundt 98,6 grader F. Du trenger bare å virkelig bekymre seg når temperaturen blir over 100,5 grader F for spedbarn under 3 måneder, og 103 til 104 grader og oppover for barn i alderen 3 måneder og oppover. På dette punktet bør du kontakte lege. Hjerneskade kan oppstå når temperaturen når 107 grader F.

Medisinering

Så lenge du følger instruksjonene for alderen på flasken, ved hjelp av medisiner som inneholder ingredienser som paracetamol eller ibuprofen kan være nyttig. Disse legemidlene bidra til å redusere barnets indre kroppstemperatur. Vanlige medisiner som inneholder disse ingrediensene er Barnas Tylenol og Barnas Motrin.

Klær

En flott måte å bidra til å redusere barnets temperatur er å fjerne hennes klær. Strippe henne ned til bare hennes bleie eller undertøy for å la huden hennes til å kjøle seg ned. Dette vil også tillate varmen fra kroppen til å unnslippe enklere.

Snyltende

Snyltende er en teknikk som ofte brukes for å bidra til å redusere barnets feber. Men hvis barnet ditt har kommet til et punkt der du trenger for å implementere snyltende, bør du kontakte din barnelege for en avtale. Snyltende innebærer å ta en lunken svamp og forsiktig vask barnets hud. Hvis han begynner å skjelve, må du bruke varmere vann. Du bør aldri bruke is eller alkohol i en svamp bad med et barn.