Digidexo.com

Diett planer for lavere kolesterol og slaglengde

Det er to forskjellige typer av kolesterol: serumkolesterol og diettkolesterol. Serum kolesterol er naturlig tilstede i kroppen din, mens kosttilskudd kolesterol er bare i mat. Ved å spise en diett høy i kolesterol, markedsføre deg plakk i blodårene dine og heve serum kolesterol. Det er svært viktig, da, når du oppretter en diett plan for å senke kolesterolet at du fokuserer på å kutte ut mettet fett. Ta disse diett anbefalinger for å skape en diett som passer dine egne helsemessige bekymringer og behov.

Fiber

Vannløselig fiber er i stand til å redusere serumkolesterol. Ved å spise denne type fiber, du oppretter en gel-lignende stoff i fordøyelseskanalen som øker passering av gallesyrer. I sin tur, sender kroppen kolesterol for å skape mer gallesyre. Du kan finne denne fiber i brun ris, bønner, frukt, havrekli, bygg og guar guar. Likeledes er glucomannan et tilsetningsstoff med forhøyede mengder fiber. Det er også gunstig for vekttap. Finn dette tilsetningsstoff i Shirataki nudler eller som kapsler.

Frukt

Inkludere i kosten frukt og grønnsaksjuice. Rødbeter er i stand til å rense blodet for giftstoffer. De er også i stand til å styrke leveren og deponere viktige næringsstoffer som kalsium, kalium, svovel og jern. Gulrot juice gjør leveren skille ut galle og overflødig kolesterol. Styrke blodet ved å drikke selleri juice. Selleri er ikke bare fordelaktig for å senke kolesterol, er det også en naturlig kilde for natrium. Andre lever rensing matvarer inneholder persille, agurk, grapefrukt, jordbær og epler.

Mettet fett

Begrense mengden mettet fett og høyt kolesterol matvarer i kostholdet ditt. Mettet fett er i alle animalsk fett. Non-meieri creamers er den største synderen for husing kolesterol heve kokosolje. Hydrogenert fett og herdet fett i smult, smør og margarin vil øke kolesterolet. Stick med uraffinert kalde eller Uttrekkspressede oljer. Lage mat med soya, oliven og linfrø olje. Bruk en stekespray hvis du sauteing grønnsaker. Innarbeide gode fettstoffer i din diett som de med omega 3 oljer som tunfisk, laks og makrell.

Alkohol

Debatten om å anbefale alkohol til lavere HDL fortsetter. Ved å ha to glass alkohol om dagen, er du i stand til å fremme gode kolesterolet; Men legene 'meninger varierer på om du kan heve dem til å gjøre nok en forskjell for oppveie ulemper forbundet med å drikke. Legene er enige om at overdreven drikking kan skade hjertet og nyrene.