Digidexo.com

Hva er fiskeolje tabletter brukes til?

Fiskeolje kosttilskudd gir sunne, gunstige omega-3 fettsyrene som normalt oppnås ved å spise fersk fisk. Når tatt på riktig måte, kan fiskeolje gi mange fordeler for kroppen.

Hvordan Fish Oil Tabletter Arbeid

Fiskeolje kosttilskudd gir omega-3 fettsyrer til kroppen og redusere smerte og hevelse. Legemet er i stand til å produsere omega-3 på egen hånd, og det er vanskelig å oppnå ved andre kilder enn fisk, i henhold til WebMD.

Type fisk i fiskeolje tabletter

Ulike merker av fiskeolje kosttilskudd inneholder ulike typer fisk, men vanligvis kveite, makrell, tunfisk, sild, laks, tran, eller hval eller selspekk blir brukt på grunn av sin rikdom på omega-3.

Dosering av fiskeolje

WebMD anbefaler at den daglige dosen av fiskeolje tabletter ikke overskride 3 gram for å unngå mulige usikre komplikasjoner fra supplement.

Fiskeolje bruksområder

Fiskeolje kosttilskudd, tatt på riktig måte, blir ofte brukt til lavere blodtrykk og triglyserider, og kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og hjerneslag. De brukes også for å få hjelp med hjernen forhold som ADHD og depresjon. Fiskeolje har også vist seg gunstig for tørre øyne, macula degenerasjon og glaukom. Dens fordeler med menstruasjon og graviditet relatert smerte er også dokumentert.

Advarsel

Ifølge WebMD, fiskeolje kosttilskudd som er tatt i doser som er for høyt, kan bidra til slag. Immun problemer kan oppstå i tillegg, noe som reduserer muligheten for kroppen med å bekjempe infeksjoner.