Digidexo.com

Hvordan kjøpe en Prosthetic Belly

Har du noen gang ønsket å vite hvordan det føles å være gravid? Eller kanskje du vil ha betydelige andre å forstå din smerte. En protese magen kan brukes til en rekke formål, fra sosiologi eksperimenter for å handle for å pre-graviditet simuleringsøvelser. Noen leger selv anbefaler at kvinner eksperimenterer med en protese magen slik at de kan være så forberedt som mulig for sine egne svangerskap.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor mye du er villig til å bruke. En protese magen kan koste alt fra $ 50 til mer enn $ 500, avhengig av de spesifikke funksjonene. For eksempel har noen fødselspermisjon magen er i stand til å simulere sparker sensasjon et foster skaper og justere fordelingen av vekt avhengig av trimester.

Kontakt lokale varehus for å se om de bærer en protese magen. Dette er ofte det rimeligste rute, og vil trolig være den enkleste å administrere. Hvis ingen av dem gjør bære fødselspermisjon magen, må du se etter spesialforretninger.

Ring ditt lokale sykehus for å spørre om de vil selge deg en protese magen. Mange sykehus og klinikker har protetikk som de bruker for graviditet klasser. Hvis de har gamle at de ikke lenger bruker, kan de være villig til å selge deg en på en rabatt.

Besøk nettsteder dedikert spesielt til protese magen, for eksempel Empati Belly nettsiden (se Ressurser nedenfor). Disse nettstedene har et bredt spekter av ulike alternativer slik at du kan velge en som dekker dine behov. Dette er også den beste ruten å ta hvis du trenger en realistisk protese magen heller enn bare noe å bruke for en rask simulering.

Be dine venner og slektninger om de kjenner noen som eier en protese magen. Dette er den type produkt som mange bruker en eller to ganger, og deretter henvise til et glemt hjørne av loftet. Dette er en annen måte å få et billig produkt som vil fungere like godt som en ny.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene på en protese magen akkurat.
  • Bære dette produktet i noen timer av gangen for å få full effekt.
  • Vet at noen protese magen vil legge for mye vekt på nakke og skuldre, så bære det første å sikre at det simulerer graviditet.
  • Sørg for at du møter vekten kravet. Mange fødselspermisjon magene er designet for menn og kvinner som veier minst 100 eller 120 lbs.
  • Fjern protese magen hvis du begynner å føle deg betydelig smerte i midten eller nedre del av ryggen.
  • Unngå bruk dette produktet for hardt. Mange kommer med stropper som omkranser midje like under brystene, og for mye press kan smertelig constrict lungene.
  • Du må ikke sove med dette produktet med mindre du har ryddet det med legen din.