Digidexo.com

Hva er mine alternativer hvis jeg ble slått ned for helseforsikring?

Hvis du har blitt slått ned på en individuell helseforsikring politikk, er det mest sannsynlig på grunn av en pre-eksisterende helsetilstand. Mange forsikringsselskaper vil ikke dekke eventuelle pre-eksisterende forhold der du fikk behandling innen seks måneder etter søknad om forsikring. Men det betyr ikke at du er uten alternativer. Private forsikringsselskaper kan utvide dekningen med bestemmelser. I tillegg krever Affordable Health Care Act dekning for personer som ikke kan få forsikring på grunn av pre-eksisterende tilstand.

Pre-eksisterende tilstand Insurance Plan, PCIP

Affordable Care Act, vedtatt og effektiv per september 2010, er en føderal lov som har en bestemmelse for den eksisterende tilstand Insurance Plan. Den PCIP mandater dekning for de som har blitt nektet eller ikke har råd privat forsikring på grunn av pre-eksisterende forhold. Mange stater har et PCIP men for de som ikke gjør det, er en føderal program tilgjengelig. Den PCIP garanterer full omfattende helseforsikring dekning hvis du er kvalifisert for programmet.

PCIP Kvalifikasjon

Per i PCIP, må du oppfylle visse kvalifikasjoner for å oppnå dekning. For å være kvalifisert, må du være en amerikansk statsborger eller være en lovlig bosatt i USA Du må heller ikke ha hatt noen forsikring dekning for minst de siste seks månedene. Viktigst, må du ha en pre-eksisterende tilstand og har blitt slått ned på grunn av dette helsetilstand. Statlige PCIPs kan ha ytterligere kvalifikasjonskrav eller varierende definisjoner for hva som kvalifiserer som blir slått ned for pre-eksisterende forhold.

Individuelle forsikring alternativer

Selv om en helseforsikring transportør har slått deg ned, bør du likevel søke til andre operatører. Noen forsikringsselskaper tillate mer fleksibilitet i sin garanti kriteriene, og kan tillate deg å melde deg, selv om politikken kostnadene kan være høy. Forsikringsselskaper kan også tilby deg dekning, men utelukker pre-eksisterende tilstand eller tillate deg å kjøpe en rytter som spesifikt dekker tilstanden forårsaker den opprinnelige søknaden fornektelse. Besøk hjemmesidene til flere bærere og søke på nettet eller ved å ringe representanter for å spørre om de vil utvide dekningen til deg.

Bottom Line

Du kan fortsatt finne helseforsikring dekning, selv om forsikringsselskapene anser du høy risiko. Selv om du kan betale høyere priser og være gjenstand for nytte venter perioder, der pre-eksisterende forhold er dekket etter en lang periode, kan du fortsatt finne individuell forsikring. Fullfør søket ved å søke på flere operatører og spør om ryttere og utelukkelser. Mest sannsynlig vil du kvalifisere for PCIP. Du kan finne ut mer informasjon om PCIP ved å besøke healthcare.gov eller statens forsikring avdeling hjemmeside.