Digidexo.com

Hjelp til Pain of Acid Reflux

Hjelp til Pain of Acid Reflux


Acid reflux påvirker mer enn 25 millioner voksne hver dag, ifølge AcidRefluxTreatment.org. Det kan være forårsaket av et eneste tilfelle av halsbrann, manifestere seg under graviditet eller være et resultat av en mer alvorlig sykdom eller sykdom. Hvis smertene av acid reflux vedvarer i mer enn noen få timer, må du konsultere legen din, som kan henvise deg til en gastroenterolog eller annen spesialist for å finne årsaken til fordøyelsesproblem.

Over-the-counter behandling

Behandlingsplanen vil være basert på årsaken til acid reflux. Hvis det begynner som et mildt tilfelle av halsbrann, kan du sannsynligvis få noen lettelse fra en over-the-counter antacida som rolaids eller tums som nøytraliserer syrer i magen. Hvis problemet er moderat, kan det være lurt å prøve et produkt som reduserer mage syre produksjon, for eksempel Pepcid AC, Zantac 75 eller Tagamet HB.

Reseptbelagte behandling

Hvis problemet vedvarer eller er alvorlig, trenger du din lege for å foreskrive noe sterkere enn noe du kan kjøpe over disk. De mest vanlige medisiner for alvorlig acid reflux kalles protonpumpehemmere. Noen av dem er i stand til raskt å helbrede sår som kan ha blitt dannet i spiserøret som følge av syre refluks.

Naturlig behandling

Å behandle acid reflux på en naturlig måte, er det første du trenger å gjøre er å finne ut hva som forårsaker det. Prøv å eliminere noe i kostholdet ditt som er svært sure eller utløser en acid reflux angrep. Typiske skyldige matvarer er tomater, sterkt krydret mat, løk, hvitt brød, kaffe og alkohol.

Når du finner hva som utløser din acid reflux, kan du finne deg selv å stole mindre på over-the-counter eller reseptbelagte medisiner. Men visse matvarer eller kosttilskudd som min hjelp hindre fremtidige angrep er aloe vera juice, peppermynte te, lavendel te, papaya enzymer, bromelain (ananas enzymer). Papaya enzymer og bromelain bidra til å bryte ned fett, sukker og protein som kan hindre deg fra å ha fordøyelsesproblemer. Ananas er kjent for å redusere betennelse og bidra til å helbrede ditt fordøyelsessystem.

Komfortabel posisjon

Noen ganger symptomene på acid reflux er så alvorlige at de kan vekke deg. Smerten i brystet kan være skremmende som det kan ligne et hjerteinfarkt. Mange mennesker med syre reflux har funnet ut at å sove med den øverste halvdelen av kroppen litt forhøyet bidrar til å hindre halsbrann om natten. Siden de fleste mennesker ikke har mekaniske senger som kan heves og senkes ved å trykke på en knapp, kan du prøve å plassere et brettet teppe under den øverste delen av madrassen.