Digidexo.com

Urter for Female Hair Gjengroing

Urter for Female Hair Gjengroing


Alopecia eller tynning, sprø, tørr eller fallende hår er ofte et resultat av arvelige mønstre, hormonelle endringer i kroppen, stress eller dårlig ernæring. Mange medisiner inkludert blodfortynnende, betablokkere, kreftterapi og anti-kolesterolmedisiner kan føre til tynt hår. Hårtap kan også skyldes skader forårsaket av sterke kjemikalier, over-styling og varme fra hårføner og styling verktøy. Mange kvinner som lider av Alopecia har med hell brukt helbredende urter for å regrow håret.

Burdock

Burdock (arctium lappa) root olje, også kalt bur olje, har vært brukt i århundrer for å fremme Etterveksten. Hår vokser fra små follikler (pære-formet vedheng innebygd i hodebunnen). Flertallet av follikler er aktive, voksende hår. Imidlertid, 10 til 15 prosent av follikler er i ro på et gitt tidspunkt. En sovende hårsekken kaster håret sitt etter flere måneder før den fortsetter hår produksjon. Hver dag kaster vi så mange som 100 hår av de mer enn 100.000 hår på vårt hode. Hvis en overdreven antall hårsekker hviler eller er skadet eller ødelagt, er utskifting ubalansert og til slutt dokumentert så tynne eller fallende hår. Burdock olje stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, og blodet bringer viktige næringsstoffer til hårsekken. Burdock eller bur olje masseres inn i hodebunnen nattlig å stimulere ny hårvekst.

Lavendel

Native til Middelhavet, lavendel (Lavandula angustifolia eller Lavandula officinalis) kan bli funnet voksende i tempererte klima over hele verden. I århundrer har lavendel blitt brukt til å fremme hårvekst og for å berolige hodebunnen irritasjoner og symptomene på flass. Plassere flere sprigs av lavendel i en glasskrukke og dekk med extra virgin olivenolje. Tillat å eldes i flere dager. Varm litt av oljen og bruke til å massere hodebunnen. La oljen på over natten eller bruke en til to timer før sjamponering. Lavendel eterisk olje også er lagt til sjampo og balsam. Lavender kan boblet i vann, og det avkjølte vann brukes som en daglig hår skylling.

Rosemary

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er generelt antatt å bremse eller permanent stoppe for tidlig håravfall og grått hår, har det vist seg å være en av de mest effektive urter som brukes i Etterveksten og restaurering. Rosemary evne til å beholde hårfarge er mest effektive på mørkt hår. I århundrer har Rosemary blitt brukt av urteleger for å behandle tynt hår. Fersk rosmarin blader ble plassert under puter i den tro at urten ville hindre skallethet. Moderne rosmarin bruksområder er skyllinger, essensielle oljer og organisk sjampo og balsam som inneholder rosmarin som en primær ingrediens. Rosmarin-tilført eple cider eddik er lagt til regnvann for å skape et stimulerende skalp skylling. Legg to ss. av blandingen til en liter vann, og bruk som en avsluttende skylling daglig. Rosemary kan forårsake irritasjon av huden i noen mennesker. Test ved å bruke eterisk olje på en liten flekk på håndleddet eller indre arm før du søker på hele hodebunnen.

Brennesle

Brennesle (Urtica diocia) er en flerårig vill urt som finnes over hele USA som brukes til å forebygge skallethet og regrow mistet håret. Brennesle essensielle oljen brukes i sjampo, balsam og Veksten behandlinger.

Rehmannia

Rehmannia (Rehmannia glutinosa), en flerårig urt med rikelig blomster som kan variere fra gul til burgunder, er en primær Etterveksten urt i mange organiske hår rettsmidler. Rehmannia er plantet som en dekorativ i både hytte hager og urbane landskap i Nord-Amerika og Europa. Eterisk olje avledet fra anlegget tilsettes til olivenolje og brukt som en skalp massasje smøremiddel. Mette røttene av håret med Rehmannia olje og vikle hodet i et varmt, fuktig håndkle. La håret innpakket inntil avkjølt og sjampo med en organisk baby shampoo.