Digidexo.com

Næringsinnhold for Low-Fat Chocolate Peanut Butter Ice Cream

Næringsinnhold for Low-Fat Chocolate Peanut Butter Ice Cream


Nøkkelen til en vellykket diett er moderasjon. Dette betyr at hvis du er ute en søt godbit mens du prøver å se din waistline, er det akseptabelt å hengi deg selv så lenge du trener selvkontroll. Det er også viktig at du velger lav-fett versjoner av godbit. Magre alternativer vanligvis ikke smake mye forskjellig, de bare inneholder mindre sukker. Det finnes flere varianter av sjokolade, peanøttsmør iskrem som passer denne profilen.

Applegate Farms

Applegate gårder tilbyr mange naturlig søtet, ingen sukker-lagt iskrem laget av økologiske produkter. Deres sjokolade peanøttsmør smak inneholder 190 kalorier i løpet av en 1/2 kopp servering. En porsjon inneholder også 18% av det daglige anbefalte fettverdi. Av fett i iskrem 5 gram er mettet fett. Det er 120 mg natrium i hver servering, sto for 5% av den daglige verdi. Det er 19 gram karbohydrater og 14 gram sukker i en enkel servering av denne varianten.

Skinny Cow

Skinny Cow er en merkevare av lav-fett iskrem smørbrød som kommer i en rekke varianter, inkludert sjokolade peanøttsmør. Sjokolade og peanøttsmør iskrem er virvlet sammen og klemt mellom to sjokolade cookies. En porsjon bestående av en sandwich-inneholder 150 kalorier og 2 gram fett. De 2 gram fett står for 3% av det daglige anbefalte fettinntaket for en person på en 2000-kalori diett. Sandwich inneholder også 30 gram karbohydrater, som utgjør 10% av det daglige anbefalte verdien. En porsjon inneholder også 8% av anbefalt mengde kalsium. Ett smørbrød teller også for fire poeng hvis du deltar i en poeng telling diett system.

Weight Watchers

Weight Watchers Peanut Butter Delight iskrem kopp inneholder crunchy peanøttsmør stykker omgitt av et bånd av sjokolade fudge. Hver pre-pakket kopp inneholder 180 kalorier og 5 gram fett, sto for 6% av det daglige anbefalte fettverdi. Koppen inneholder også 6 gram fiber. En kopp tilsvarer fem kosttilskudd poeng, hvis du deltar i et punkt program.

Blå Bunny

Blå Bunny linje av livsstil opsjons iskrem tilby en rekke varianter med halvparten av fettet av vanlig iskrem. Deres Premium Lys Bunny Tracks smaken kombinerer sine signatur peanøttsmør fylte kaniner, sjokolade fudge bånd og en peanøttsmør bånd i en lav-fett vaniljeis. En servering som består av 1/2 kopp iskrem inneholder 130 kalorier og 5 gram fett. Det er 21 gram karbohydrater og 13 gram sukker per servering. Blå Bunny har også en Premium Lys Peanut Butter Fudge smak med sjokolade fudge bånd i en peanøttsmør iskrem som inneholder 130 kalorier og 5 gram fett per 1/2 kopp servering. Det er 18 gram karbohydrater og 10 gram sukker i denne varianten.