Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt å ha en sunn Thyroid

Hvordan du spiser sunt å ha en sunn Thyroid


Pasienter som er bekymret for deres thyroid blir ledet til å tro av sine leger at overvåking sine skjoldbrusk nivåer og gjøre justeringer i sine narkotika dosering er alt som skjoldbrusk pasienter trenger å være bekymret. Dette er ikke hele sannheten, en kombinasjon av et sunt kosthold, riktig trening å ta de riktige kosttilskudd og de-stressing livet ditt kan alle gå en lang vei å hjelpe du har en sunn skjoldbrusk. Selv om kan bli korrigert av medisiner bør du spise en sunn skjoldbrusk kosthold. Du bør være klar over viktigheten av av antioksidant matvarer. Den beste dietten å følge er en lav glykemisk, lite fett, høy-protein diett. I denne artikkelen vil jeg gi deg noen tips hvordan du kan spise bedre å ha en sunnere skjoldbruskkjertelen og føle seg bedre.

Bruksanvisning

først, bør du prøve og spise mer mat som er lav glykemisk, disse er matvarer som ikke vil heve blod sugarvery raskt og er ikke å behandles.

To andre, visse rå matvarer, inneholder goitrogens som er stoffer som svekker produksjonen av thyreoideahormoner. Noen av disse matvarene er brokkoli, blomkål, grønnkål, kål, rosenkål, reddiker, peanøtter, pai nøtter fersken, aprikos og jordbær. Dette er sunne matvarer, men bør bare spises kokt.

For det tredje er det godt å spise mer komplekse karbohydrater. slik som hele korn og grønnsaker. Disse vil øke tryptofan og serotonin som hindrer depresjon annen bivirkning av skjoldbrusk problemer.

Fjerde, ønsker du å spise gode essensielle fettsyrer, krever din thyroid disse fett skal fungere skikkelig. De beste fett er Omega 3-tallet ,. Forbruker olivenolje, spise avokado og andre vegetabilske oljer vil øke inntaket av disse gode fettstoffer.

Til slutt, vil du sørge for at kosten inneholder laks, tunfisk, sild og sardiner at alle hindre autoimmune angrep på skjoldbruskkjertelen. Sammen weith spise disse fiskene er det en god idé å ta Omega 3 fatty acid kosttilskudd hvis du arbeider med skjoldbrusk problemer.