Digidexo.com

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time


Det er gode dager, og det er fryktelig dager da du leve med multippel sklerose. På de forferdelige dager kan du se på en svært skremmende lang scenario av hvordan ting vil bli i fremtiden. Jeg har MS og har lært å ikke sette meg selv gjennom det. Scenarier er nettopp det, noe du formulere i tankene dine. Du trenger for å leve en dag om gangen.

Hvordan håndtere multippel sklerose One Day At A Time

Når du har multippel sklerose (MS), her er hvordan å ta en dag av gangen.

Når du har multippel sklerose - Du kan bare forholde seg til hva som skjer med din dag. Finn alternativer på hvordan å komme gjennom noen hindringer du kommer ut nå og ikke forutsi dem til å bli verre senere Når du har multippel sklerose -. Ikke vær alene. Hvis du ikke klarer å forlate huset må du ringe noen så du ikke føler deg ensom. Den følelsen er en av det verste du kan ha når du går gjennom en av dine 'forferdelige' dager. Når du har flere Sclerosis- Tenk positivt. Ditt sinn er et svært kraftig verktøy. Hva du tror er hva du gjør. Hold positive tanker og skrive dem ned slik at du kan se på dem hele dagen Når du har multippel sklerose -. Vær oppfinnsom. Hva kan du gjøre for å gjøre hindringen lettere å forholde seg til, eller i beste fall gå bort? når du har flere Sclerosis- Finn en hobby. Når verden, og dine symptomer, er overveldende leve deg inn i en hobby. Du kan fokusere på det og ikke tenke på noe annet for en stund Når du har multippel sklerose -. Få tankene bort selv. Det er andre i livet ditt som du kan tenke på. Begrens dine tanker til morsomme, spennende, og / eller morsomme ganger du har hatt med disse personene Når du har multippel sklerose -. Ring legen din for å se om det er noen symptom ledelse taktikk de kan foreslå for å hjelpe deg å overvinne dine symptomer .

Hint

  • Minn deg selv, selv mens håndtere symptomene på multippel sklerose, at din er en verdifull person som fortjener det beste, og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å få det. Henge der, bedre dager fremover.