Digidexo.com

Ingredienser av Chicken feed

Ingredienser av Chicken feed


Ifølge Mississippi State University, vellykket kylling produksjon er avhengig av en god ernæringsprosjekt. Fjærkre ernæringseksperter stadig forskning for å fastslå omfanget av vitaminer og mineraler som trengs til økonomisk heve de beste kyllinger. Mate er høyest kostnad når heve fjærfe, og en balanse på næringsstoffer som er nødvendig for å unngå over-og underfôring. Kylling fôr kan enten kjøpes ferdige, eller for hånd blande valgte matvaren.

Pelletert fôr

Pelletert mat vanligvis inneholder mais, soyamel og vitamin-og mineraltilskudd. Lagt til disse er antibiotika og andre hemmere for å holde kyllinger sunn og sykdomsfri. Pelletert mat er lett for fjørfe å konsumere, slik at flere kan spises på en gang for å spare energi. I fibrøs mat, er bakke skjell ofte lagt for grus, som et hjelpemiddel til fordøyelsen. Smuldret pellets kan gis til mindre fugler.

Natural-feed

En mer naturlig fôring metoden kan inneholde mais, havre, hvete, bygg og vegetabilske oljer som solsikkeolje. Det kan ikke inneholde noen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, men ikke nødvendigvis bruker organiske metoder. Kyllinger i noen små miljøer får lov til å gå fritt, spise insekter, gress og grønnsaker.

Økologisk fôr

The United States Department of Agriculture definerer økologisk så matvarer som er produsert, produsert og håndtert ved hjelp av naturlige midler og processes.The fôr kan være sammensatt av korn, mais gluten måltid og soyamel, med balansen av dietten består av vitaminer og mineraler, inkludert salt. Alle må være sertifisert som økologisk og følge strenge retningslinjer.