Digidexo.com

Hjem Løsning For Skin Moles

Hud mol forekommer naturlig som et parti av huden vokser og endringer i tekstur og pigment. Størrelser, former og farger av føflekker kan variere fra en person til den neste, men vanligvis de første vises tidlig i livet. Føflekker er generelt ikke skadelig, men noen mennesker kan finne de små, mørke flekker på huden en skjemmende distraksjon. Disse hjem rettsmidler som er mest praktisk for å bli kvitt føflekker.

Hurtig Hjem Utbedring

En effektiv og rask behandling for føflekker er å ta et fedd hvitløk og kutt fedd i to. Plasser kutt side ned på føflekken. Hold hvitløksfedd på plass med medisinsk tape over natten. Den svovelsyre i hvitløk virker å gå i oppløsning føflekken, og mole bør gå bort i to til tre dager. Du kan også kjøpe 100 IE vitamin E kapsler og bruke innholdet til mole. Dekke vorte med en selvklebende strimler eller medisinsk tape, og gjenta daglig inntil føflekken forsvinner.

Remedy for Eldre Moles

Hvis du har en føflekk som har vært på huden din for en stund, kan disse tipsene hjelpe å bli kvitt dem. Ta et stykke rå banan skallet og legg massen siden ned på føflekken. Tape skallet på plass og fjerne det bare under dusjing. Bytt skallet daglig, og gjenta for flere uker. Mer sta føflekker kan ha nytte av cashew frukt (ikke nøtter) plassert på føflekken. Gjenta daglig i to til tre uker før føflekken fjernes.

Mole Forebygging

Den beste måten å forhindre føflekker oppstår er å spise en diett høy i kalium. Matvarer som bananer, epler og poteter er gode kilder til kalium. Mange over-the-counter produkter hevder å forebygge og bli kvitt føflekker, men mange av dem bare ytterligere irritere huden. De beste midler for føflekker kan elementer funnet i pantry. Imidlertid bør mol som er raskt skiftende størrelse, form, farge eller ømhet bli fjernet av en lege.