Digidexo.com

Typer pumper

Typer pumper


En mors valg å amme krever en 24-timers, syv-dagers-en-ukers engasjement. En amming pumpe gir fleksibilitet til dette engasjementet. Det gjør at mor å gi slipp på å sette barnet sitt på formel hvis barnet har problemer med sykepleie, kan ikke sykepleier i det hele tatt, eller hvis mor ønsker å gå tilbake til arbeid. Bryst pumper kommer i forskjellige typer.

Manuell bryst pumper

Hvis du bare vil bruke en brystpumpe et par ganger i uken, kan det være lurt å bruke en manuell brystpumpe siden de er rimeligere enn andre typer, men likevel effektiv. Det er tre typer manuelle bryst pumper.

De klemmer håndtaket brystpumpe krever bruk av bare en hånd. Du oppretter sug ved manuelt å klemme et håndtak. Mens denne pumpen er effektiv, bærbar og enkel å rengjøre, kan langvarig bruk trette ut hånden eller håndleddet.

Sylinderen brystpumpe består av en indre og ytre sylinder. Suge dannes når den ytre sylinderen er trukket bort fra den indre sylinder. Melken deretter samler seg i den ytre sylinder. Transportable og enkel å betjene, gjør denne pumpen krever at du bruker begge hendene og kan føre til tretthet i disse ekstremiteter.

Pedalen brystpumpe skaper sug ved å pumpe en fotpedal. Dette gjør at begge hender til å forbli gratis.

Batteridrevet Amming Pumper

Batteridrevet ammer pumper ikke forårsaker tretthet i hånden som de fleste manuelle modeller av brystpumper. Disse brystpumper tilbyr justerbare sugenivåer for din komfort, sugeutløserknappene som imiterer en pleie baby og et utvalg av sykluser hvis du bestemmer deg for å uttrykke mer melk. Noen av disse brystpumper kommer med strømadaptere, men de fleste krever AA-batterier som må byttes ut. Disse maskinene har også en tendens til å være støyende og deres motorer kan slites ut.

Elektrisk Amming Pumper

Mens den dyreste av brystpumper, elektrisk bryst pumper er også den mest dyktigere på å samle melk. Du kan også finne doble elektriske pumper som henter melk fra begge brystene samtidig. Disse brystpumper krever en stikkontakt. Det er tre hovedtyper av elektriske brystpumper.

Bærbart elektrisk brystpumpe er ideell for arbeid mødre. De kommer ofte med tilbehør som vesker og oppbevaringsposer for melken. Men denne pumpen ikke gir en tilstrekkelig sug-og-utgivelsessyklus for noen kvinner.

Mid-size automatisk stempel amming pumpe er ekstremt dyre, men kan leies fra noen sykehus for en rimelig pris. Disse pumpene har dobbel pumping og justerbar seksjon nivå, effektivitet og stillhet. Relativt lett, kan de bli transportert til arbeid.

I full størrelse amming pumpe går stille og effektivt. I likhet med mid-size automatisk stempelet, er det best å leie full størrelse bryst på grunn av sin høye prislappen. Mens de tilbyr dobbel pumping og justerbare suge nivåer, er den full-size brystpumpe for tung til å være bærbare.