Digidexo.com

Hjelp for familier med nyresvikt i Illinois

Hjelp for familier med nyresvikt i Illinois


Over 15.000 innbyggere i Illinois er dialysepasienter lever med nyresvikt. Den gjennomsnittlige ventetiden for en nyretransplantasjon i Illinois er fem til sju år. Flere organisasjoner tilbyr støtte, utdanning og relaterte ressurser.

National Kidney Foundation of Illinois

The Illinois kapittel av National Kidney Foundation tilbyr pasientopplæring, telefonrådgivning, henvisninger og nyre leir for barn. Det er en ressurs guide som kan lastes ned gratis.

Organ Transplant Support Inc.

Organ Transplant Support Inc. er en ikke-for-profit nettverk basert i Illinois tilbyr støtte, informasjon, rådgivning og opplæring til transplantasjonskandidater og mottakere, deres familier, transplantasjonssentre og annet helsepersonell. Månedlige møter er holdt på den barmhjertige samaritan Wellness Center i Downers Grove; medlemmer får et månedlig nyhetsbrev fokusert på transplantasjons problemer.

Illinois nyresykdom og hypertensjon senter

The Illinois nyresykdom og høyt blodtrykk Center er en paraplyorganisasjon av fagfolk behandle nyreproblemer, med 12 steder rundt om i staten. Organisasjonens mål er fokusert på å levere "state-of-the-art diagnostiske og terapeutiske tjenester" og pasientsentrert omsorg.

Illinois Kronisk Nyresykdom Program

Delstaten Illinois tilbyr hjelp til pasienter med kronisk og irreversibel nyresvikt. Lav pris og gratis tjenester er tilgjengelig for familier som ikke kvalifiserer for Medicaid, men oppfyller programmets retningslinjer inntekt. Søknader er tilgjengelig på nettet.