Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Cellulite er klumpete lommer under huden forårsaket av fett innskudd, som vanligvis finnes på beina. Det er vanligvis mer av et problem for kvinner enn for menn, og kan være forårsaket av genetikk eller overdreven fettlagring i cellene. Forekomsten av cellulitter kan reduseres med riktig helsevaner og et besøk til hudlege.

Bruksanvisning

•  Trening for å bli kvitt cellulitter. Siden cellulitter består av konsentrerte fettavleiringer, kan kardiovaskulær trening være effektiv på avtagende cellulitter. Svømming, sykling, jogging, turgåing, og trapp klatring brenne kroppsfett og kan redusere cellulitter. Inkluder stretching som en del av din fitness diett. Dette kan være i form av oppvarming og avkjøling i minst 10 til 20 minutter, eller delta i en strekk trening som yoga eller pilates. Stretching kan bidra til å forlenge lemmer og jevner ut huden på bena.

Gjør styrketrening med vekter for å hjelpe til celllulite reduksjon. Styrketrening er forskjellig fra kardiovaskulær trening ved at den fokuserer mer på å forme kroppen snarere enn å øke hjertestyrken og brenne kroppsfett. Hvis du har tilgang til et treningsstudio, kan du prøve sirkeltrening. Dette er å løfte vekter for korte perioder av gangen, vanligvis 30 sekunder til ett minutt, arbeids store muskelgruppene i løpet av den tiden. Alternativ lavere kroppen med overkroppen øvelser. Et treningsstudio er ikke nødvendig; ved hjelp av vektstenger, ankel vekter eller din egen kropp som motstand kan bidra til å øke muskeldefinisjon og redusere forekomsten av ben cellulitter.

Spis en næringsrik diett for å bli kvitt cellulitter. Siden cellulitter er en opphopning av overflødig fett, et sunt kosthold, sammen med trening, kan bidra til å redusere disse fett butikker på bena. Sørg for å få rikelig med frisk frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner og vann. Inkluder grapefrukt, jordbær, brokkoli, blomkål og spinat i kostholdet ditt. Disse matvarer er lav på karbohydrater, mye fiber og rik på antioksidanter. Spise fersk fisk, som for eksempel tunfisk og laks, samt fjærkre og svin. Avrunder denne dietten med komplekse karbohydrater som multigrain brød, forsterkede frokostblandinger, havregryn og bygg.

Fjern ben cellulitter med laser behandlinger. Dette bør gjøres av en hudlege og bør kombineres med kosthold og mosjon. Det er ikke garantert å eliminere cellulitt, og antall behandlinger som er nødvendige vil variere for hver enkelt.