Digidexo.com

Øvelser for å unngå med en Livmorhals herniated plate

Du kan vite det som en sprukket plate eller en skiveprolaps. Kanskje du kalle det en herniated plate. Men hvilket navn du gir det, det er smertefullt. En herniated plate oppstår når en plate som ligger mellom to bein på ryggraden presser mot nervene i ryggraden din. Heldigvis skivebrokk- vanligvis leges uten operasjon, ifølge Mayo Clinic. En måte til denne oppgangen er gjennom trening. Men det er visse øvelser som ingen lider av en herniated plate bør ta på.

Gjør mer skade

Både Mayo Clinic og American Orthopaedic Association anbefaler at folk som lider av en herniated plate er avhengige av trening for å styrke sine ryggmuskulaturen og lindre smerter forbundet med tilstanden. Men hvis folk gjør feil øvelser, kan de forårsake enda mer skade på sine tilbake. Dette vil bare øke deres nivåer av smerte.

Det er derfor både Mayo Clinic og American Orthopaedic Association anbefaler at folk først møter med sine leger å utvikle treningsprogram som best vil løse sine ryggsmerter uten å gjøre deres tilstand enda verre. Leger kan sende pasienter til en fysioterapeut, som kan arbeide med disse pasientene å utvikle en hensiktsmessig timeplan med stretching, hjerte-og styrketrening.

Øvelser for å unngå

Personer som lider av en herniated plate bør være svært forsiktig når du løfter vekter. Ved å løfte for mye vekt, kan de plassere for mye stress på sine ryggmuskulaturen. Pasienter bør i stedet fokusere på å løfte lettere vekter. De bør også unngå knebøy, noe som plasserer en stor mengde belastning på ryggen, og noen med lav rygg forlengelse øvelser.

De fleste former for stretching er trygge. Men folk som lider av en herniated plate bør være forsiktig med å vri ryggen altfor alvorlig. Også dette kan forverre en verkende rygg.

De aller fleste av hjerte-øvelser er trygge, også. Men det er best for folk med herniated plater for å konsentrere seg om lav effekt hjerte-øvelser. Løping eller jogging kan være altfor rystende for folk med herniated plater, og kan øke mengden av smerte de opplever.

Varselskilt

En øvelse rutine bør aldri forlate folk i sterke smerter. Dette gjelder særlig for personer som lider av en herniated plate. Enhver person opplever smerte bør umiddelbart slutte å trene. Hvis smertene vedvarer, oppsøk lege.

De som lider av herniated plater bør stole på øvelsen til rehab ryggen. Men de må utvise forsiktighet, også. Working sine ryggmuskler kan forverre deres smerte eller ubehag.