Digidexo.com

Ground linfrø & Honey Fordeler

Ground linfrø & Honey Fordeler


Bier produserer honning og bruke den til å ernære hele strukturen. Mennesker har stolt på honning eiendommer i århundrer for mat og medisinske formål. På samme måte kan bruk av linfrø spores tilbake mange århundrer. Faktisk, kong Karl den i det 8. århundre mye brukt linfrø og spioneringen sin helsemessige fordeler. Mer forskning er nødvendig for å befeste det som tradisjonell medisin og mange helhetlig healere har støttet i mange år --- at både honning og linfrø har flere fordeler.

Ground linfrø er mer lettfordøyelig

Menneskekroppen kan fordøye og bearbeide bakken linfrø enklere og mer effektiv enn hele linfrø. Ifølge Mayo Clinic, passerer hele linfrø ofte ufordøyd gjennom mage-tarmkanalen; dermed ikke kroppen ikke får de helsemessige fordelene forbundet med lin. Ground linfrø gir også ekstra fiber da lagt til dietten.

Rå honning helse fordeler

Bearbeidet honning kan ikke ha så mange fytokjemikalier som rå honning. Ifølge Whole Foods, har rå honning anti-sopp, anti-virus og antibakterielle egenskaper. Den inneholder spor av harpiks som finnes i propolis, stoffet som bier produserer og bruker til å forsegle en bikube og avverge bakterier. Rå honning inneholder også fytokjemikalier som phenylethyl caffeate og caffeic acid methyl caffeate. Disse fytokjemikalier kan bidra til å forebygge kreft og tumorvekst.

Ground linfrø helse fordeler

Ground linfrø inneholder egenskaper som kan redusere risikoen for å utvikle visse sykdommer. Selv om mer forskning er nødvendig for å befeste lin fordeler, alle komponenter i lin - inkludert omega 3 fettsyrer som ALA, lignans og andre antioksidanter - kan bidra til å beskytte kroppen fra diabetes, hjertesykdom, høyt kolesterol, hjerneslag og kreft . Ifølge WebMD, er det ca 1,8 g. av omega-3 fettsyrer i hver spiseskje malt linfrø. Linfrø inneholder også fiber og mellom 75 og 800 ganger mer lignans - som har antioksidantegenskaper - enn andre typer plantebasert mat.

Honning undertrykker Hoster

Tradisjonelle hjem rettsmidler for å lindre en sår hals blant annet legge honning til varm te eller varmt vann. Honning kan også være en effektiv hoste suppressant. Barn i alderen ett eller yngre er i faresonen for å utvikle spedbarn botulisme hvis gitt honning; kan imidlertid ungdommer nytte honning er beroligende, hoste undertrykke egenskaper. En 2007 studie utført av forskere ved Penn State College of Medicine studert effekten av honning i forhold til dexomethorphan, en mye brukt over-the-counter hoste suppressant. Resultatene indikerte at honning var like effektivt som medisiner.

Ground linfrø kan legges til Oppskrifter

Ulike oppskrifter kan romme legge bakken linfrø. Darkly fargede, fuktige retter som enchiladas eller kjøttpudding skjule smaken og tekstur; linfrø kan også bli brukt i bakervarer eller tilsettes til matvarer som smoothies, yoghurt og havremel.

Honning hjelper kontroll Blood Sugar

Ifølge hele matvarer, kan honning hjelpe til å kontrollere blodsukker på grunn av sin forholdet fruktose (som frigjøres enzymer fra leveren) til glukose. Fruktose hjelpemidler leveren i å absorbere glukose og endre den til glykogen. Muskel og leverceller lagre glykogen og bruke den til drivstoff den menneskelige hjerne.