Digidexo.com

Den beste måten å miste midten av livet Pounds

Bule av fett kjent som mid-life spredningen er ikke bare skjemmende, men det også gjør en person mer utsatt for aldersrelaterte sykdommer. Dr. Marilyn Glenville, forfatter av "Fat rundt midten," tilskriver dette fettet dette til fight-or-flee instinkter som holdt våre forfedre i live. Dagens stress utløser den samme kjemiske reaksjonen, men stresset person reagerer ved å spise usunn mat i stedet.

The Source of Belly Fat

Kroppen lagrer fett nær leveren som en naturlig energireserve for neste fight-or-flight hendelsen. Dette ga tidlig mann styrke til å unngå fare, men i det moderne liv er det sjelden en naturlig utgivelsen av den energien. I stedet produserer belastning adrenalin og kortisol, som i sin tur innskudd fett og glukose rundt midjen. I tillegg ber konstant stress folk til å føle deg sulten og kroppen oppfordrer dem til å spise mat med høyt sukker og fett til å lagre mer energi, ifølge Dr. Glenville. Personer under denne typen stress vanligvis: få mer fett rundt magen, bryst, rygg og hofter; har blodsukkeret svinger; slipe tennene; og erfaring tretthet uten evne til å sove.

Tips for å brenne den av

Dr. Glen foreslår flere regler for å motvirke middelaldrende spredning. Stopp slanking, noe som får kroppen til å øke stressnivået og lagre mer fett. I stedet spiser lite og ofte, noe som betyr tre måltider om dagen, pluss små snacks i mellom. Å spise hver tredje time styrer cravings, holder blodsukkeret i sjakk og nivåer ut stress-indusert kortisol. Unngå karbohydrater etter 18:00, og sukkerholdige drikker, som kaffe og alkohol, bør reduseres eller elimineres helt.

Daglige måltider bør ikke inneholde sukker og raffinerte karbohydrater, som raskt bringer opp blodsukkernivå, bare for å krasje dem kort tid etter. Lese etiketter vil bidra til å identifisere raffinerte karbohydrater; hvis de ernærings innebefatter sukker, maissirup, hvit eller "hvete" mel på toppen av listen, inneholder de enkle karbohydrater, og bør unngås. Spise dem utløser adrenalin og kortisol syklus som lagrer opp alt fettet. I stedet legger protein til et måltid, noe som senker magens matvareindustrien og produserer glucagons, noe som øker blodsukkeret og oppmuntrer kroppen til å brenne fett for energi.

Den nye dietten bør også inkludere essensielle fettsyrer, fordi de øke metabolismen. Essensielle fettsyrer gjør ikke en person "feit", men heller fungere som viktige byggesteiner for kroppens celler. De kan finnes i matvarer som muttere og fisk.

Ikke spise i en Hurry

En rushed måltid bidrar bare til stress og forteller kroppen at dieter er under press. Sitte ned og rolig tygge mat hjelper fordøyelsen og fraråder kroppen i å lagre det ekstra fett.