Digidexo.com

kraftig allergi vitamin d3

Hvordan behandle Revmatoid Artritt Med Vitamin C

Revmatoid artritt er en progressiv autoimmun sykdom som forårsaker betennelse i leddene, som fører til misdannelse eller ødeleggelse i de berørte ledd samt kroniske smerter. En kraftig antioksidant, vitamin C har vist seg å være nyttig i behandling og forebygging av denne sykdommen. Vitamin C spiller en rolle i produksjonen av kollagen, et viktig protein som finnes i bein og ledd, og har også vist seg å hjelpe på å bekjempe infeksjoner og kontrollere betennelse, peker i sin favør for behandling av revmatoid artritt. Anbefalt daglig inntak av vitamin C i de fleste land er i ferd med 60-90mg, men husk at RDA-standarden reflekterer minimumsbeløpet for å unngå mangel. Mange som bruker vitamin C helsemessige årsaker ta mye høyere doser, alt fra en ekstra 100mg en dag på opp til 2500mg og mer.

Bruksanvisning

•  Den ideelle måten å øke vitamin C inntak er ved å endre kostholdet ditt, så kroppen din vil absorbere det mest effektivt fra slike naturlige kilder. Matvarer som er rike på vitamin C inkluderer grønne bladgrønnsaker, sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt, rød og grønn paprika, brokkoli, ananas, kiwi, jordbær, bringebær og honningmelon, for å nevne bare noen få av de mange naturlige kilder til vitamin C. De fleste alle kan finne en rekke matvarer som de finner tiltalende blant stort utvalg av de høyt i vitamin C-innholdet.

For de som har problemer med å skaffe nok vitamin C gjennom kosten, kosttilskudd er et alternativ. Disse er oftest funnet i flytende eller tablettformer og på ulike dosenivåer. Siden en plutselig økning i vitamin C inntak kan forårsake overflødig gass og diaré, starte opp med små doser deretter gradvis øke dem som kroppen din blir mer tolerant kan være lurt. De som bruker kosttilskudd for å øke deres vitamin C inntak bør være klar over at absorpsjonshastigheten med denne metoden kan være mye lavere enn for vitamin C finnes naturlig i mat og justere doser tilsvarende.

Mens behandling av revmatoid artritt med vitamin C kan ikke fungere for alle, sikkert er det lurt å prøve naturlige alternativer først. Mange farmasøytiske behandlinger kan ha alvorlige bivirkninger, mens vitamin C er en trygg og gunstig næringsstoff, avgjørende for noen av kroppens viktigste funksjoner. Og, dette næringsstoffet bare skjer for å bære den ekstra fordelen av potensielle lettelse fra betennelser og smerter av revmatoid artritt.

Ernæringsmessige fordeler av avokado

Ernæringsmessige fordeler av avokado


Hvorfor Kosten ofte avvise den edle avocado som en forbudt frukt? Dette ambrosial frukten er en av de mest næringsrike i planteriket. Selv om kaloriinnholdet er høyt, avocados har vitaminer og mineraler av grønne grønnsaker, protein av kjøtt og gi viktige kroppsoljer. Avokado bidrar nesten 20 vitaminer, mineraler og gunstige plantestoffer som kan bidra til den ernæringsmessige kvaliteten av kostholdet ditt, i henhold til California Avocado kommisjonen. Spise avokadoer kan faktisk hjelpe vekttap, spesielt hvis dieter tilstreber en perfekt alkaliske / syrebalanse. Når godt næret, føles kroppen mett og craves mindre mat.

Misforståelse om å spise Avocado

Bob Bergh, Ph.D., Botanisk institutt og plantevitenskap ved University of California, utfordrer opinionen og forsvarer avokado ernæringsmessige fordeler. "Mange mennesker setter pris på den deilige smaken av avokado, men er redd for dem for (feilaktig) kostholdsmessige grunner. De derfor unngå avokado eller spiser mindre enn de kunne, på grunn av ufullstendige eller feilaktige ernæringsmessige informasjon," sier han i en 1992 studie med tittelen " Avocado og Human Nutrition, noen menneskelige helsemessige aspekter av Avocado. " Olje av avokado har kulinariske og helsemessige fordeler, sier Bergh. "Jo større bruk av hele frukten har viktige fordeler:. Nytten i menneskelig vektkontroll, høy næringstetthet, kilde til store antioksidanter, hjerneslag forebygging, frukt proteinkilde, fiber kilde, som babymat og andre kosttilskudd fordeler"

Lastet med antioksidanter

Dette oversett frukt blir lite varsel i helsekost kompendier, men Avokado har like mye, eller mer, kalium og vitamin B6 som en banan, ifølge Bergh. "Vitamin B6 (pyridoksin) er viktig for nervesystemet, røde blodceller, tenner og tannkjøtt," forklarer han. Frukten inneholder også vitamin C, E og beta-karoten. En avocado gir dobbelt vårt daglige behov for disse tre kraftige antioksidanter vitaminer. Det er også er rik på kobber og jern, i henhold til Bergh.

Reduserer Kolesterol

Avokado å opprettholde gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol, ifølge Bergh. Deres kaliumnivå er høyere enn jordbær, appelsiner, gulrøtter og sommer squash, sier hans forskning. Avokado er høy i de gunstige enumettet fett som bidrar til øke basal metabolisme rate, noe som påvirker kaloriforbrenningen. En artikkel i Journal of American Medical Association (november 2005) uttalt at enumettet fett er assosiert med lavere blodtrykk.
Og avocado bidrar til å forbedre den alkaliske-syre balansen i kroppen. "Kronisk lavgradig metabolsk acidose bidrar til for tidlig aldring ved å svekke cellular funksjon," ifølge "The Acid Alkaline Food Guide", av Dr. Susan E. Brown og Larry Trivieri jr "Ved å svekke cellular funksjon, hindrer acidose celler fra riktig å produsere og vedlikeholde proteiner som trengs for mobilnettet reparasjon, og uten evne til å reparere seg selv, celler alder, "skriver de.

Forbedrer Liver Helse

Nylige avocado forskning er å gi gode grunner til å spise frukten. Likevel virker den gjennomsnittlige personen har fortsatt mangelfull informasjon. "Foruten å tilby smak og ernæring, avokado synes å forbedre leveren helse", sier Hirokazu Kawagishi, professor i anvendt biologisk kjemi, i Shizuoka University i Japan, hvis arbeid er sitert på Bio-medicine.org. "Jeg har begynt å spise avokado mer meg selv på grunn av denne studien," han er sitert sa. De universitetsforskere matet avocado og 22 andre frukter til rotter som ble injisert med D-galaktosamin, et stoff som fører til leverskade og resulterer i celledød. Rottene matet avocado hadde minst leverskader.

Kilde til fiber og protein

Frukt legge fiber i dietten. Høy fiber inntak reduserer risikoen for diabetes, høyt blodtrykk, hjerte-og karsykdommer, overvekt og visse typer kreft. Proteinet summen for en gjennomsnittlig avocado, på 5 gram, gjør det verdifullt for folk som ønsker å begrense kjøtt og meieri inntak.

Avocado bruksområder på kjøkkenet

Hvor flott at denne deilig mat, fylling og næringsrik, gir så mange fordeler. På 50 kalorier for en femtedel av en avokado, kan frukten legges til din diett som en dip, pålegg, hors d'oeuvre, garnityr, i salater eller suppe, og som dessert. For å få en rekke fristende oppskrifter, som avokado reker cocktail, omtalt som frokost burritos og avokado vegetarisk tacos, gå til www.avocado.org.
.

Mat rettsmidler for Katarakt

Grå stær oppstå når proteiner klumpe seg opp i linsen i øyet og bli tåkete som hindrer visjon og forstyrrer normale aktiviteter som kjører, lesing, arbeid på datamaskinen eller ser på TV. Katarakt er vanligvis en treg progresjon over tid og økning som en person aldre. Noen av de vanligste symptomene på grå stær inkluderer tåkesyn, dobbeltsyn, glorier rundt lys og følsomhet for lys og eller skarpt lys. Nesten 50 millioner amerikanere har grå stær.

Mat rik på kraftige antioksidanter vitamin A, C og E

Forskning har vist at vitamin C hjelpemidler i reduksjon av risikoen for å utvikle grå stær. Personer med grå stær som spiser mat som er beriket med vitamin C som brokkoli, kål, erter og grønne bladgrønnsaker som spinat kan bidra til å forbedre sjansene for ikke å utvikle grå stær. Andre matvarer rike på vitamin C inkluderer appelsiner, grapefrukt, ananas, mango, druer og tomater og grønne og røde paprika.

Studier har vist at vitamin A vil hjelpe med nattblindhet og med reduksjon av utvikling av grå stær. Vitamin A er en kraftig antioksidant og en mangel på vitamin A kan føre til blindhet. Noen av matvarer rike på vitamin A blant annet melk, gulrøtter, aprikos, grønnkål, agurk, vinter og sommer squash, svisker, plommer, papaya, selleri, eggeplommer, gulrøtter, søtpoteter, lever, cantaloupe og spinat.

Vitamin E er også blitt påvist i studier å være viktig i reduksjon av å utvikle grå stær og makuladegenerasjon. Mat rik på vitamin E inkluderer grønne bladgrønnsaker, tomater, hele korn, bananer, epler, olivenolje, eggeplommer, sardiner, hvetekim, peanøttsmør, oliven, rosenkål, kiwi, solsikkefrø, mandler, pinjekjerner og hasselnøtter.

Omega-3 fettsyrer, mineraler og bær

Omega-3 fettsyrer er også stor for å bekjempe grå stær. Omega-3 fettsyrer bidra til å beskytte øynene fra å utvikle øyesykdommer. Litt mat rik på omega-3 fettsyrer inkluderer reker, kamskjell, tunfisk, spinat, laks, soyabønner, tofu, kveite, valnøtter og linfrø.

Mineraler som sink, lutein, selen, og bioflavonoider er svært nyttig for øye helse. Mineraler hjelpe vitaminer virke bedre og også bidra til å balansere generelle ernæring i kroppen. Mat som er rik på mineraler inkluderer biff, hummer, lam, brun ris, yoghurt, hele korn korn og brød, bønner, torsk, paranøtter, kalkunbryst, havregryn, cottage cheese og kyllingbryst.

Bær er også veldig bra for helsen til øynene. Dietter bør inneholde rikelig med friske bær som blåbær, bjørnebær, tyttebær, kirsebær, bringebær og blåbær. Bær har høye nivåer av antioksidanter som er svært gunstig for å opprettholde god øyehelse og en diett som inneholder bær vil bidra til å forbedre overordnede visjon.

Hvordan vite de helsemessige fordelene av Papaya

Hvordan vite de helsemessige fordelene av Papaya


Papaya frukt, som er melon-aktig i utseende og er kjent for sin delikate søte smaken, er sterkt anbefalt for sin rike helsemessige fordeler for kroppen. Papaya, kalt av Christopher Columbus som "frukten av englene" inneholder kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler som fremmer god helse. Følgende er noen av de helsemessige fordelene som denne frukten bringer til de som konsumerer det regelmessig:

Hvordan vite de helsemessige fordelene av Papaya

Papaya forbedrer fordøyelsen helse. Spise minst 4-5 porsjoner om dagen har gunstig tonic effekt i magen og tarmene. Denne frukten inneholder fordøyelses enzymet papain, som hjelpemidler i fordøyelsen. Fibrene i frukten hindrer også forstoppelse.

Papaya huden, etterlater, eller frukt, kan anvendes for behandling av sår og brannsår. Forskere ved det russiske State Medical University bekreftet at papaya-baserte medisiner akselererer helbredelse av brannsår og sår, som frukten besitter anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning.

Papaya frø hjelpemiddel i å utvise innvollsorm. Ta ca to ts av papaya frø, tygge grundig deretter svelge med litt honning. Frøene er noe bitter, men de er helt spiselig. Har disse tre ganger om dagen etter hvert måltid.

Papaya hjelper i forebygging av kvalme som inkluderer morgenkvalme og reisesyke. Spise den anbefalte porsjoner med frukt i en dag i stor grad redusere ubehag brakt av tilstanden.

Papaya rike C-vitamininnhold beskytter mot inflammatorisk polyartritt, en form av revmatoid artritt, som omfatter to eller flere ledd.

Papaya er rik på antioksidanter og inneholder rik tilførsel av vitaminer A, C og E. Disse næringsstoffene både nødvendig for riktig funksjon av immunsystemet.

Papaya hjelpemidler i vekttap. Denne frukten er lav i kalorier, høy i vitaminer og mineraler, og en god kilde til fiber. Den papain stede i papaya øker forbrenningen, fordøyer fett, og tar opp karbohydrater i kroppen din.

Papaya er stor for å forbedre hudens helse. Sin rike vitamin E innhold forsinkelser aldring ved å minimere dannelsen av rynker og gir huden en sunn glød. Lightening såper laget fra papaya frukten har blitt beskyttet spesielt i asiatiske land for sin skjønnhet resultater. Papaya kraftige enzym, kalt papain, har evnen til å fjerne død hud av og dermed oppmuntre hud fornyelse resulterer i yngre hud.

Ernæring i Chlorella

Chlorella er en grønn sjø alger. Folk i land som Kina og Japan bruker chlorella like regelmessig som vitamin C brukes i USA. Chlorella kan tas i pille-eller pulverform. Den inneholder mange vitaminer, mineraler og aminosyrer som trengs av kroppen. Den inneholder også et antall potente enzymer, så vel som protein. Alle disse ingredienser kombinert kan bidra til å opprettholde energinivået gjennom hele dagen.

Protein

Chlorella er en komplett kilde til vegetarisk protein. Omtrent 5 g chlorella inneholder rundt 3,3 gram protein. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en chlorella supplement, se etter et merke som har sprukket celle biotilgjengelighet. Hva dette betyr er at celleveggene har blitt sprukket, slik at næringsstoffene lettere absorberes av kroppen. Chlorella har en veldig tett cellevegg slik at ikke alle næringsstoffene i chlorella er absorbert mindre veggen er blitt penetrert.

Betakaroten

Chlorella inneholder høye nivåer av beta-karoten. Fem gram chlorella inneholder ca 5000 IU av betakaroten. Betakaroten er en trygg form for vitamin A. Vitamin A er gunstig for helsen til hud, bein og tenner. I tillegg er betakaroten også meget godt for øynene. Dette vitamin bidrar til å hindre degenerasjon fra aldersrelatert synstap.

Niacin

Chlorella inneholder mange vitaminer; vitaminer som er oppført her er bare de beste vitaminer som finnes i chlorella. Niacin er en svært kraftig B-vitamin som bidrar til å styrke nervesystemet ved å gi verdifull energi til cellene våre. Chlorella også inneholder tilstrekkelige mengder av andre B-vitaminer, slik som vitamin B12, B5, B6, og biotin.

Kalsium

Denne svært kraftig sjø grønnsaker inneholder også en god daglig dose av kalsium. Kroppene våre trenger kalsium for å bygge sunne bein, tenner og hud. Kalsium spiller også en viktig rolle i helse av immunsystemet, og opptaket av andre næringsstoffer. Kalsium er en må-ha supplement i kosten, og kalsium blir stadig viktigere som vi alder.

Omega-3 fettsyrer

Chlorella er også lastet med essensielle omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er gode fettsyrer som er gunstig for hjertet, hjernen og huden. I tillegg, omega-3 fettsyrer reduserer betennelse i kroppen forårsaket av aldring, dårlig kosthold og andre livsstilsfaktorer.

Hvordan Boost energi uten Diet piller

Hvordan Boost energi uten Diet piller


Vår livsstil kan være krevende og ofte kan tvinge oss til en svært høy aktivitet, til tider for høyt for noen av oss. Det er derfor viktig å vite hvordan å opprettholde et høyt nivå av energi i en sunn og naturlig måte uten bruk av slankepiller eller stoffer, som kan ha mange farlige bivirkninger. Den intense produksjonen av denne "kunstig" energi kan forlate kroppen vår mer utmattet. En frisk kropp er alltid i stand til tilstrekkelig energiproduksjon.

Hvordan Boost energi uten Diet piller

•  Få nok hvile og søvn. Menneskekroppen trenger 7 til 8 timer søvn i døgnet for å lade opp og produsere nok energi, både for riktig funksjon og fysisk aktivitet. Hvis du sover mindre enn det regelmessig, blir du automatisk tvinge kroppen til å hele tiden kjøre på "krise" modus. Innse at over tid vil dette bringe til fysisk og mental utmattelse, og muligens sykdom. Prøv å samle krefter noen midlertidig mangel på hvile eller sove med en power nap eller endre din neste dags tidsplan. Øv avspenningsteknikker; unngå holde seg slutten ser på TV eller bruker datamaskinen; undersøke bruk av urtete, homøopatiske og naturlig kosttilskudd som fremmer søvn.

Opprettholde et sunt og balansert kosthold, unngå å gå for lenge i løpet av dagen uten mat, som vil krasje nivået av sukker i blodet ditt slik at du uten energi. Drikker koffeinholdige drikker eller spiser sukkerholdig mat er den verste tingen å gjøre. Organer som er ansvarlige for å produsere energi får "dyttet" til å produsere mer, og så krasjer igjen for mangel på reell drivstoff. Alltid spise frokost om morgenen, med protein og frisk frukt, så ta med deg noen matvarer for snacks på farten, som mer frukt, grønnsaker og nøtter. Unngå tunge måltider som er vanskelig å fordøye, siden de kan gjøre deg treg i løpet av dagen og hindre deg fra å ha en god søvn om natten.

Hold deg i form og kontrollere vekten. Fedme, så vel som å være undervekt, er ansvarlig for mangel på energi, og kan føre til alvorlige sykdommer og sykdommer. Sammen med kosthold, regelmessig fysisk aktivitet og trening vil øke energinivået og din utholdenhet, og hjelper kroppen din til å holde seg frisk.

Markedsfør immunsystemet aktivitet. Spis mer hele korn, bønner, friske frukter og grønnsaker, som er naturlige kilder til fiber, kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler for et sunt immunforsvar. Legg til din diett noen kilde av levende probiotika, gjennom kosttilskudd eller vanlig yoghurt naturell, for balansen av vennlige bakterier i fordøyelseskanalen.

Ikke bruk skadelige stoffer, hvis du røyker, slutte, og begrense alkoholholdige drikker. Dette er alle stoffer som er knyttet til søvnløshet.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du gjør noen endringer i kostholdet ditt, eller før han gikk i intens fysisk aktivitet eller trening.

Sesame Oil Remedy

Sesamolje er blitt brukt som en nøkkel kulinarisk ingrediens i tusenvis av år. Sin gunstige effekter på den generelle helse er først nylig fremvoksende, sammen med løsninger for ulike plager. Den er rik på omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer sammen med kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler. Forskning pågår i dens effekt på diabetes, leddgikt, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Det har også antibakterielle egenskaper, som kan gi lindring fra en rekke plager.

Fordeler

Noen eksterne midler kan bidra til å behandle tilstander som kronisk bihulebetennelse, muntlig infeksjoner / bakterier, sår hals, hodebunnen plager (inkludert lus og flass), vaginal tørrhet (på grunn av menopause), leddproblemer, hodepine, solbrenthet, fotsopp, gjær infeksjoner, tørr hud, mindre skader (kutt, skraper, blåmerker), utslett og øreverk.

Tatt internt, har sesamolje rikelig fordeler også. Rik på antioksidanter og fytokjemikalier, inneholder sesamolje også lecithin, som spiller en viktig rolle i forebygging av hjertesykdom, forbedre tilstanden og elastisitet av blodårene og hindrer plakk bygge opp i arteriene.

Rettsmidler

Sesamolje omdømme inneholder mange terapeutiske formål.
Leddgikt: Masser huden med sesamolje (opp og ned på bena, sirkulær bevegelse for leddene).

Menopause: Påfør oljen til bomull kosmetisk pad. Vri ut overflødig olje og sette inn i skjeden over natten. Fjern i morgen. Kan gjentas i syv dager og deretter en gang per uke.

PMS (premenstruelt syndrom): Ayurvedisk medisin (i India) bruke sesamolje påføres lokalt på magen for å lindre kramper og magesmerter i forbindelse med PMS.

Kreftforebygging: Brukes som en del av et sunt kosthold, er sesamolje som viser stort potensial for å forebygge kreft. Forskere i studien publisert i "Prostoglandins, Leukotrienes og essensielle fettsyrer" journal i 1992 studerte cellekulturer og oppdaget at sesamolje blokkert malignt melanom fra å vokse, muligens på grunn av linolsyre innhold. Resultatene fra en annen studie, som ble publisert i 1991 i publikasjonen "Anticancer Research," tyder på at sesamolje kan stoppe kreft fra utviklingsland.

Angst / Insomnia: Påfør noen dråper sesamolje inni neseborene. Blodkar i nesehulen raskt absorbere beroligende egenskaper og bære dem direkte til hjernen.

Forstoppelse: 1 ts sesamolje, tatt ved sengetid.

Flass: Varm litt og gjelder for hele hodebunnen. La det sitte i minst 10 minutter. Skyll grundig.

Solbrenthet: 1 kopp sesamolje, halv kopp eddik, 1 ts jod, par dråper lavendelolje. Gjelder lokalt.

Brukes med forsiktighet

Det er ingen forskning som tyder på at sesamolje har noen skadelige effekter, selv om det er en kaloririk mat (en spiseskje har 120 kalorier og 14 gram fett). For mye sesamolje på en jevnlig basis kan føre til vektøkning og mulige negative helseeffekter. Det har ikke vært langsiktig forskning og effektene er ukjent på barn, gravide og ammende kvinner, og personer med nyre- eller leversykdom. Hvis du har diaré, bør du være klar over at sesamolje kan ha en lakserende effekt. Det bør brukes med forsiktighet og ideelt under omsorg av en lege med erfaring med bruken.

Hold sesamolje i kjøleskapet, helst i en mørk flekk for å hindre oksydasjon. Ikke bruk sesamolje til å lage mat, da høye temperaturer kan endre noen terapeutiske effekter; i stedet, legge den til tilberedt mat eller bruk i kjøligere temperatur sautes.

Hvordan virker Niacin Arbeidet med å senke kolesterolet?

Hvordan virker Niacin Arbeidet med å senke kolesterolet?


Høyt kolesterol har vært knyttet til en rekke forhold, blant annet hjertesykdom og høyt blodtrykk. Senke kolesterolnivået er vurdert som svært viktig for langsiktig helse. Det finnes en rekke måter å senke kolesterol, inkludert kosthold, kosttilskudd, trening og medisinsk reseptbelagte medisiner. Mange anser niacin å være en god og naturlig måte å redusere kolesterolnivået.

Hva er Niacin

Niacin, eller vitamin B3, refererer til de forskjellige former av vitamin nikotinsyre eller forbindelser avledet fra det. Vanlige derivater omfatter nikotinamid og inositol hexaniacinate. Niacin er et av de vannoppløselige B-vitaminer.

Niacin Fordeler

Niacin har vist seg å hjelpe på en rekke forhold. Blant mange andre forhold som har nytte av vitamin B-3 er psykose, schizofreni, diabetes, akne, vekttap og høyt kolesterol.

Niacin Effekter på Kolesterol

Av alle medisinske forhold, niacin oftest brukt til å senke kolesterolet. Folk som ikke kan, uansett grunn, tar statin narkotika ofte ta niacin. I noen tilfeller, store medisinsk foreskrevne doser av niacin kan faktisk senke kolesterolet mer enn noen statin narkotika. I motsetning til de fleste statin narkotika, gjør niacin mer enn lavere totale kolesterolnivået. I mange tilfeller, det senker LDL, eller "dårlig" kolesterol nivåer, samtidig øke HDL, eller "gode" kolesterolet. Forholdet mellom god til dårlig kolesterol er ofte betraktet som langt viktigere enn de generelle nivåene av kolesterol i blodet. Ved både å senke det generelle nivået og forbedre forholdet mellom gode og dårlige kolesterolet, er niacin noen ganger enda mer effektiv enn kommersielle statin narkotika.

Mulige bivirkninger ved bruk av niacin for å senke kolesterolet

Niacin noen ganger har noen negative bivirkninger. Fordi det er en kraftig B-vitamin, rødme eller rødhet, i huden kan forekomme. Noen rapporterer kløende hud og urolig mage. Andre mennesker rapporterer å være svimmel og økt hjertefrekvens. Disse bivirkningene er ikke alvorlige og kan lett reverseres, så er det veldig viktig at du arbeider med din lege om riktig dose for niacin.

Anbefalinger om hvordan du bruker Niacin

Gode ​​kolesterolet ledelse er vanligvis en kombinasjon av flere ting. I mange tilfeller kan en kombinasjon av niacin og statin narkotika arbeide for å senke kolesterolet uten negative bivirkninger av høyere doser av enten niacin eller statin narkotika. I nesten alle tilfeller, niacin fungerer best med endringer i kostholdet og regelmessig mosjon.

Yam Vs. Søtpotet Ernæring

Selv om de har et lignende utseende og deres navn blir brukt om hverandre, yams og søte poteter er ikke relatert grønnsaker. Men til tross for sine forskjeller i opprinnelse, trenger yams og søte poteter har noen ernæringsmessige fellestrekk.

Opprinnelse

Yams er innfødt til Afrika og deres botanikk er nært knyttet til liljer og gress. Søtpoteter er urfolk i Amerika, og de er medlemmer av morning glory familien.

Vitaminer og Fiber

Begge yams og søte poteter er rike på vitamin C, vitamin B6 og kostfiber. Men når det kommer til den kraftige antioksidanten vitamin A, søtpoteter har kanten med sin beta-karoten rik kjøtt.

Fruktbarhet

Yams har et rykte som en naturlig fruktbarhet narkotika siden de produserer "østrogen" effekter som fremmer eggløsning. Selv søtpoteter har et vell av helsemessige fordeler, de deler ikke denne påstanden.

Diabetes

Til tross for sin søte smak, både yams og søte poteter er gunstig mat for diabetikere. Yams har lav glykemisk indeks og søtpoteter er bevist å begrense blodsukkernivået.

Trivia

Vanligvis yams er kun tilgjengelig i asiatiske eller afrikanske markeder. De "yams" vanligvis selges av amerikanske kjøpmenn er faktisk myke søtpoteter.

Vitaminer for behandling av allergi

Allergi er et vanlig problem som kan plage deg på skolen, jobb og hjem. Reseptbelagte og over-the-counter medisiner gi litt lindring, men kan også forårsake bivirkninger som tretthet, tørr hals og mer.

Vitaminer gir en måte å forbedre din tilstand samtidig gir naturlige kosttilskudd til kroppen din til å hjelpe støtte immunforsvaret.

Bromelain

Bromelain er et enzym som finnes i ananas. Det er kjent for å redusere hevelse og betennelse, to vanlige problemer i forbindelse med allergi.

Ananas eller ananasjuice kan gi denne allergien-bekjempelse enzym. Som et vitamintilskudd, er det anbefalt å ta opptil 500 mg tre ganger per dag. Noen studier viser at bromelain ikke bør tas for ofte (mer enn 10 dager i strekk), da det kan forårsake bivirkninger som kvalme og oppkast.

Vitamin C

Vitamin C kan hjelpe slaget allergiske reaksjoner. Studier fra Universitetet i Cal-Berkeley har vist de som er rammet av allergi som høysnue kunne puster bedre etter å ha tatt 2000 mg vitamin C. Folk som tok vitamin C-tilskudd viste positive effekter på lungefunksjonstester, forbedring i hvite blodceller funksjonen ( celler som kjemper sykdom) og en reduksjon i luftveisinfeksjoner.

Disse fordelene kan komme som Vitamin C erstatter histaminer i sin kamp mot influensa. Histaminer er kjemiske stoffer som kjemper bakterier og bakterier i kroppen din. Men dermed, histaminer forårsake betennelse i tillegg. For eksempel kan histaminer forårsake en nese for å få prippen under en kald som nesen inflames. Vitamin C er vist å kjempe influensasymptomer, men også erstatter histaminer uten hevelse funnet i hals og nese, de vanligvis kjent influensasymptomer.

Vitamin B5

Ta 100 mg av vitamin B5 en gang om dagen for å lindre dine allergisymptomer. B5 spiller en rolle i utgivelsen av hormoner for å støtte kroppens binyrene. Hormonene støtter metabolisme og bidrar til å bekjempe allergi.

I tillegg til å bekjempe allergi, B5 er kjent for å være fordelaktig for huden, nerve-og muskel vedlikehold.

Hvordan Heal Skin Allergi med vitaminer

Når noen lider av en hud allergi, er den første tingen som ofte kommer til hjernen en aktuell behandling av noe slag. Gni litt salve på huden i noen dager, og problemet rett og slett forsvinner. Selv om dette kan være en gunstig metode for å helbrede en hud allergi, er det andre teknikker som har vist positive resultater. En slik vei er å bruke vitaminer som et behandlingsforløp. Ideen bak denne tilnærmingen til omsorg er at mange mennesker faktisk bli mangelfull på en rekke vitaminer, noe som kan påvirke helsen til en persons hud, noe som gjør dem litt mer utsatt for allergier.

Bruksanvisning

•  Begynn å ta Vitamin E kosttilskudd. Ifølge Journal of Investigative Dermatology, kan ta et tilskudd av vitamin E fungerer som en antioksidant for huden. Det anbefales at en person tar rundt 400 milligram per dag for å få resultater.

Øk mengden av vitamin C i kosten. Mye som vitamin E, denne spesielle vitamin fungerer også som en antioksidant for huden din. Det er best å prøve å få Vitamin C naturlig, i sitrusfrukter og grønne bladgrønnsaker, men du kan også ta et supplement for å sikre at du får riktig mengde. Sikt på mellom 500 og 1000 milligram av denne vitamin hver dag.

Prøv å få litt mer A-vitamin hver dag. Det kan komme som en overraskelse for noen, men Vitamin A er essensielt for å reparere vevet av en persons hud, noe som gjør det til et viktig supplement til å helbrede huden din på grunn av allergi. Ifølge Institute of Medicine, bør den anbefalte kosten Allowance være 800 mikrogram for kvinner og 1000 mikrogram for menn.

Bruk et supplement (eller en aktuell lotion) som inneholder niacin. Niacin har den distinkte kvalitet av å være en anti-inflammatorisk, som kan lette problemene rundt en hud allergi og kan berolige irritert hud.

Ta et vitamin B-komplekset. Mens en vitamin B-komplekset har vist noen gode resultater i lettelser tegn på aldring, kan det også hjelpe å behandle og helbrede hud allergier, siden en mangel i denne spesielle vitamin har vært knyttet til eksem.

Snakk med legen din om å få en resept for Vitamin K (den eneste måten å få dette vitaminet i supplement form). Vitamin K fungerer stort sett fra innsiden og ut, bidrar til å holde blodet levrer seg riktig, slik at du kan helbrede en allergi som påvirker huden din.

Tips og advarsler

  • * Før du starter noen løpet av behandling for en hud allergi, bør du rådføre deg med fastlegen din eller en hudlege for å sikre at vitaminer vil fungere for din spesifikke allergi. * I stedet for å ta et supplement for vitamin A, prøve å bruke en aktuell form av dette vitaminet, spesielt når du allerede får nok i kosten.
  • * Det er best å ikke gå over den anbefalte kosten kvote for vitamin A, siden denne spesielle vitamin kan bygge opp i kroppen og forårsake forgiftning.

Vitaminer for Allergi

Allergi er et resultat av immunsystemet reagerer til en substans i miljøet. Allergier har en rekke symptomer, inkludert rennende øyne, hodepine, rennende nese og urolig mage. Faktorer som forårsaker allergi å skje er avhengig av den enkelte, men vitaminer kan hjelpe beskytte kroppen mot dem.

Historie

Mottakelighet for allergi er vanligvis genetisk, men mange leger mener at et sunt kosthold, sammen med tilskudd av vitaminer og mineraler, vil holde immunforsvaret stabil og ikke overreactive. Før allergi medisiner eksisterte, ble matvarer med spesifikke næringsstoffer foreskrevet i stedet.

B-vitaminer

B-vitaminer bidra til å bygge immunitet. Dr. Gary Null, forfatter av "The Complete Encyclopedia of Natural Healing", sier vitamin B5, B6 og B12 virker sammen for å balansere immunforsvaret, mens vitamin B5 bygger kortisol, som tilbyr forsvar mot allergi og allergiske reaksjoner.

Vitamin C

Vitamin C reduserer histamin i blodet og øker immunforsvaret, og når bekjempelse av en allergi, bør det tas i doser på 4000 milligram. Det blir enda mer effektiv når parret med bioflavonoider, som finnes i sitrusfrukter, bær, mørkegrønne grønnsaker og urtete.

Vitamin E

Vitamin E øker indirekte immunitet ved å styrke det endokrine systemet, og allergi hos kvinner utløst av hormonelle endringer er spesielt mottakelig for det. Gode ​​kilder til vitamin E er vegetabilske oljer, nøtter og frø. Videre, har det blitt fastslått at det å kombinere selen med vitamin E gir enda bedre resultater. Legg 100 milligram selen til 600 hormonspiral av vitamin E for kvinner og 400 hormonspiral av vitamin E for menn per dag for å holde allergier i sjakk.

Andre Næringsstoffer

Trange luftveier i lungene kan bli løst ved inntak av magnesium, som også har blitt brukt til å lette astmaanfall. En daglig dose på 400 milligram finnes i matvarer som bønner, hele korn og nøtter anbefales for allergikere. I tillegg, kalsium og sink er også nyttige fordi de bidrar til å oppløse ufordøyd matpartikler som forårsaker mage syrer som bidrar til allergier.

Advarsel

Alle vitaminer og mineraler bør tas med forsiktighet for å unngå bivirkninger. Selv om B-vitaminer viser ingen bivirkninger, selv når det tas i store doser, for mye vitamin C kan forårsake diaré. For mye vitamin E, som overstiger 600 hormonspiral daglig, kan påvirke synet. Magnesium, gunstig i kontrollerende allergi, bør tas under omsorg av en lege hvis man lider av hjerte- eller nyreproblemer.

Hvordan ta vitaminer & Cold Medicine Sammen

Det er mange forskjellige virus som kan forårsake en kald. Men sjansene for å fange en kald økning når en person er psykisk stresset eller har allergi. Stress svekker immunforsvaret, og allergi er et tegn på en allerede svekket immunsystem. Tar vitaminer er en fin måte å bidra til å styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen gjenopprette fra forkjølelse. Kaldt medisiner bidra til å lindre symptomene på en kald, men de kan faktisk ikke kurere en kald eller øke immunforsvaret. Tar en kald medisin sammen med å ta vitaminer kan hjelpe deg både føle deg bedre og bli frisk raskere.

Hvordan ta vitaminer & Cold Medicine Sammen

•  Fyll en stor glass med 12 til 16 gram vann, eller en 16 gram flaske med vann kan brukes i stedet. Legg en porsjon av en vitamin C pulver supplement inneholder rundt 1000 mg vitamin C per porsjon til glass eller flaske med vann. En vitamin C supplement kalt Emergen-C kan kjøpes på de fleste lokale varehus i vitamin delen.

•  Bland vitamin C-pulver og vann sammen med den kraftig omrøring med en skje før det blir godt blandet, eller ved bruk av en flaske med vann, setter på lokket og riste flasken kraftig i 15 til 30 sekunder.

•  Mål opp riktig dosering av kald medisin, i henhold til instruksjonene på etiketten. Ta kald medisin med vitamin C vann og fortsette å drikke inntil vannet er borte. Med hver dosering av kaldt medisin drikk 12 til 16 gram av vitamin C vann.

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3


Vitamin D er viktig for å opprettholde sterke bein og tenner og utvikle et sunt nervesystem. Vitamin D3 er bare tilgjengelig fra sol eller animalske produkter. Gode ​​kilder til D3 inkluderer sjømat, biff lever, ost og eggeplommer. Ingen bivirkninger er registrert fra lave doser av vitamin D3, men overdosering kan føre til alvorlige konsekvenser.

Dosering

En typisk vitamin D3 supplement er 25 mikrogram (mcg), eller 1000 IE (internasjonale enheter), tatt daglig. På dette nivået er det ingen bivirkninger for friske individer. Selv tar det dobbelte av anbefalt mengde for en lengre periode viser ingen dårlig effekt. National Institutes of Health tyder på at bivirkninger begynner over 100 mcg, eller 4000 IE, selv om American Journal of Clinical Nutrition sier at vanskeligheter ikke kan begynne før en person tar 250 mcg, eller 10.000 IE, per dag.

Milde Effects

Milde effekter lagt merke til lavest mulig overdose nivå over 100 mcg er forstoppelse, kvalme, oppkast, generell svakhet, mild svimmelhet, slapphet og vekttap. En overdose av vitamin D3 kan også føre til hyppig vannlating, ekstrem tørste, nervøsitet og kløe.

Alvorlige effekter

Hyperkalsemi, eller høye kalsiumnivåer, produsert ved å ta store doser av vitamin D, skaper høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom ved å bremse blodstrømmen til hjertet. Kalsium innskudd fra kronisk høye nivåer av vitamin D3 kan produsere nyre-og blærestein. Kalsium toksisitet kan også føre til både anoreksi og nyresvikt ved å begrense fluidsirkulasjon i hele kroppen.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er den eneste negativ effekt skapt av vitamin D3 ikke er relatert til overdosering. Utslett, kraftig svimmelhet, pustevansker, eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg er alle tegn på allergi og krever øyeblikkelig legehjelp.

Medical History

Vitamin D3 kosttilskudd bør ikke tas av de med visse medisinske tilstander, inkludert pre-eksisterende hyperkalsemi og vanskeligheter absorbere kalsium fra maten. Kosttilskudd komplisere sykdommer i lever, nyre og hjerte, pluss immunsystemet som sarkoidose. Fortell legen din før du tar tilskudd av vitamin D hvis lider av tarm eller fordøyelsesproblemer, inkludert Crohns sykdom, Whipples sykdom, lite eller ingen magesyre, eller lave nivåer av galle.

Legemiddelinteraksjoner

Bivirkninger kan oppstå hvis noen tar vitamin D3 med blodtrykk piller eller hjertemedisiner. Visse legemidler som brukes til å behandle nyresykdom allerede inneholder høye doser av vitamin D3, og tar D3 kosttilskudd kan føre til hyperkalsemi. Sjekk om antacids eller avføringsmidler inneholder vitamin D før du tar dem.

Gluten Allergi hudproblemer

Gluten er et sammensatt protein som finnes i hvete og hvete-biprodukter. Det er også funnet i havre, bygg og rug. Symptomer på en allergisk reaksjon mot gluten inkluderer oppblåsthet og kramper, vektøkning eller manglende evne til å få vekt, hodepine, muskelsmerter og fordøyelsesproblemer som diaré. Andre symptomer inkluderer hudlidelser, den mest alvorlige vesen dermatitis herpetiformis.

Acne

En av effektene av gluten intoleranse eller allergi er kroppens manglende evne til å absorbere og fordele næringsstoffer. Dette resulterer i mangel på vitaminer og mineraler. Vitamin A og D bidrar til sunn hud og melanin balanse. En mangel på disse vitaminene som følge av malabsorpsjon resulterer i akne, som kanskje ikke er begrenset til ansikt.

Tørr hud

Akne er vanligvis forbundet med overdreven oljer i huden. Men for de med gluten allergi, kan mangel på vitamin A og E resultere i en ubalanse av naturlige oljer, som fører til flekker av tørr, flassende hud spesielt på albuer, hender og rumpe. Huden kan også føle læraktig og stram. Kontinuerlige anvendelser av hudkrem fritar ikke tørrhet.

Eksem

Eksem ofte viser som flekker av irritert, flassende hud. De berørte områdene er rød i fargen og kan vises blemmer. Miljøfaktorer som vaskemidler eller lotion kan utløse et utbrudd av eksem. Eksem er også assosiert med autoimmune tilstander som astma og matallergier. De som lider av gluten allergi kan lide av eksem hvis de ikke behandle sykdommen med en glutenfri diett.

Dermatitis herpetiformis

Denne tilstanden er vanligvis forbundet med allergi mot gluten. Den presenterer som lesjoner på huden, vanligvis på albuer, rumpe og knær. Lesjonene er rød i fargen og kan danne pustler eller blemmer. De som lider av dermatitis herpetiformis (DH) vil føle brenning og kraftig kløe på de berørte områdene. Milde tilfeller av DH kan ved første ligne kviser eller vannkopper. Uten behandling av den underliggende allergi, men kan tilstanden bli alvorlig.

Behandling

Den eneste behandlingen for allergi mot gluten er en glutenfri diett. De med allergi mot gluten må avstå fra all mat som inneholder hvete, bygg, havre og rug. De må også avstå fra hvete biprodukter og konserveringsmidler som inneholder hvete som en stabilisator. Fordi gluten angriper fordøyelsessystemet til de med allergi, vil symptomene fortsette å øke i styrke helt gluten elimineres fra kostholdet helt.

Slik Cure Allergi

Slik Cure Allergi


Allergi er mer vanlig enn folk flest tror. The American Academy of Allergy, Asthma og immunologi anslår at mer enn 50 millioner amerikanere lider av noen form for allergi. Mens forskning er fortsatt blir gjennomført for nyere, mer kraftige stoffer som kan fullstendig eliminere allergi, kan mye gjøres for å behandle og kurere symptomene i mellomtiden.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine allergier. Dette kan kreve en rekke medisinske tester for å finne ut ikke bare hva allergen kan utløse et angrep på deg, men også hva mengden av allergen må være til stede for at dette skal skje. Allergitester blir utført enten på huden eller ved hjelp av blod. Hudprøver er delt inn i tre - prikk, intradermal test og hud patch. De alle innebære å plassere eller å injisere et allergen løsning direkte på (eller inn) i huden og venter på å se effektene. Blodprøver brukes til å søke etter antistoffer og det meste på folk som ikke reagerer godt eller ikke kan ha hud tester.

Tenk naturlige antihistaminer. Mens det er flere urter som inneholder antihistamin egenskaper, kosttilskudd som inneholder Pestrot og mangostan er den mest pålitelige. Feverfew, mest kjent for sine egenskaper i lettelser hodepine, kan også bidra til å avlaste allergi. Bee pollen, solgt til naturlige helsekostbutikker og enkelte apotek, kan bidra til å bygge opp motstand mot miljømessige allergener, som ironisk nok blant annet pollen (en vanlig allergen) som en del av komponentene.

Bygg opp immunforsvaret. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sørge for at du spiser et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker, selv om dette kan ta litt tid å vise bedring. For raskere resultater, kan det være lurt å legge tilskudd til kosthold, og starter med gingko Biboba Golden Seal og ginseng, de tre største immunsystem enhancers. Echinacea, enten i te eller tablettform, er også et flott tillegg, og det har den ekstra fordelen av å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av forkjølelse. CoQ10 og kattens klør er ikke så populære, men like effektive. Regelmessig mosjon og får nok søvn også bidra til å bygge opp immunforsvaret.

Ta Acidophilus. En probiotiske som inneholder bakterier nyttige for fordøyelsesprosessen, er acidophilus vanligvis funnet i yoghurt eller lagt til melk, men det kan også bli funnet i kapselform på helsekostbutikker. Acidophilus kosttilskudd produsere et miljø som er fiendtlig innstilt til bakterier, så allergener har en hard tid å holde seg rundt i kroppen og forårsaker et angrep.

Ikke glem vitaminer. Vitamin C, spesielt når det tas sammen sink og antioksidanter flavonoider som quercetin, kan også lindre allergi angrep. Hvis tas regelmessig, kan denne kombinasjonen slutt redusere antall allergi angrep og med bidra til forsvinningen av visse allergier, slik som de som er assosiert med endringer sesongen.

Ta dine resepter. Alvorlige allergier kan kreve medisiner på en kontinuerlig basis for å undertrykke eller i det minste kontroll allergier. Folk med kjæledyr, for eksempel, eller de med astma, må pågående behandling eller gjentatte doser av et bestemt legemiddel, for å kurere sine allergier. Fexofenadine (Allegra), levocetirizin (Xyzal), Loratadin (Claritin), Montelukast (Singulair) er de fire mest vanlig foreskrevet for behandling av sesongrelatert allergisk rhinitt, astma og kronisk urticaria.

Tips og advarsler

  • Ikke alle allergier kan gjøres for å forsvinne helt, i så fall unngå allergi triggere kan være den beste løsningen. Pollen, støvmidd og bestemte matvarer (spesielt nøtter og sjømat) er de viktigste årsakene til allergi angrep. Ikke bare er det viktig å holde seg borte fra det faktiske elementet som forårsaker allergi, men også for å holde seg borte fra produkter som kan inneholde eller har vært i kontakt med allergener.

Hvordan bruke Diet å kontrollere Mold Allergi

Hvordan bruke Diet å kontrollere Mold Allergi


Mold allergi er svært vanlig hos mennesker over hele verden. Nyere forskning i Europa antyder at allergier av alle typer er blitt mer og mer utbredt. Som utbredelsen av mugg og andre allergier øker i en økende takt, er det viktig å finne måter å kontrollere allergier i tillegg til bruk av reseptbelagte medisiner. En måte å gjøre dette på er å bruke diett å kontrollere mold allergi.

Bruksanvisning

En amme barna. Hvert år, flere studier forsterke den gamle visdom at amming er best for barn i vekst. Barn som ammes har en tendens til å lide av færre allergier, astma, hudsykdommer og en rekke andre plager, for ikke å nevne det faktum at de er vanligvis sunnere psykologisk også.

Få nok antioksidanter i kostholdet ditt. Antioksidanter bidra til å eliminere frie radikaler, som er helsefarlige partikler som skader kroppens vev. Antioksidant-rike dietter kan brukes til å kontrollere mugg allergier, redusere risikoen for cancer, forlenge levetiden og mye mer. Grønne grønnsaker, grønn te og frukt som granateple, kiwi og blåbær er alle høyt på antioksidanter.

Reduser natrium i kostholdet ditt. Bruk mindre salt og mold allergi kontroll er bare ett av de mange helsemessige fordeler får du.

Spis vitaminer. Vitamin C og E spesielt er vist å ha beskyttende effekt når det gjelder å håndtere med allergi.

Vurder å bruke homeopati og kosttilskudd for å øke immunsystem. Ting som solhatt, hvitløk og rød marine alger antas å ha kraftige immun-boosting egenskaper som du kan bruke til å hjelpe kontroll mold allergi.

Få nok mosjon. Regelmessig trening strammer opp kroppen, øker sykdomsbekjempelse evner, og er en integrert del av enhver diett plan.

Drikk mye vann. Kroppen består hovedsakelig av vann, og du trenger åtte fulle glass hver dag for å holde den i gang på topp effektivitet.

8. Lytt til din mor og spise grønnsaker. Spise masse grønnsaker sammen med nøtter og frukt er antatt å ha en sterk forebyggende innflytelse, ifølge nyere studier gjort i Hellas.

9. Unngå margarin. Det synes å være en direkte sammenheng bindings høyt inntak margarin med høyere nivåer av allergier.

Tips og advarsler

  • Kombiner din diett og mosjon plan med stress lettelse øvelser som yoga og meditasjon for den generelle helse og velvære. Også, få nok søvn hver natt.
  • Hvis allergi symptomene vedvarer eller forverres over tid, ikke nøl med å kontakte lege. I enkelte alvorlige tilfeller kan reseptbelagte medisiner være nødvendig.

Vitamin C & Allergy Relief

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en velkjent å forsterke immun-vitamin. En allergi er en immunreaksjon, så forsterke den immunsystem er en måte å redusere virkningene av allergier som rennende nese, nysing og kløende øyne. Askorbinsyre er mest effektive i behandling av en kald når den er tatt før symptomene oppstår. I tillegg til å øke immunitet, vitamin C bidrar også til å forbedre muskel, bein og hud helse. Denne kraftige vitamin styrker også andre antioksidanter som vitamin A og E.

Ta Vitamin C supplments

Ta 1000 mg vitamin C hver dag, gjennom hele året for å bekjempe allergi. Under kalde og influensasesongen, tar 3000 mg vitamin C daglig. Du kan kjøpe vitamin C-tilskudd på linje eller hos din lokale helsekost butikk. Vitamin C er et vannløselig vitamin slik at en hvilken som helst overskytende at kroppen trenger ikke blir skylt ut gjennom urinen. Men hvis du har vært mangelfull i vitamin C, vil kroppen din gjøre god bruk av dette næringsstoffet. Du kan øke kraften av vitamin C ved å ta andre vitaminer og mineraler i tillegg. Ta en hel mat multi-vitamin og mineraltilskudd som inneholder gode mengder av andre viktige næringsstoffer som vitamin D, E og B-vitaminer.

Dr. Linus Pauling argumentert for bruk av høye nivåer av vitamin C for å bekjempe forkjølelse, influensa, allergier og andre forhold. Han skrev en bok som heter How to Live Longer og Feel Better. Han ble også kalt Faderen av vitamin C fordi han foreskrevet denne vitamin til sine pasienter og snakket åpent om hvor sterkt han følte om effekten av vitamin.

Spis mat rik på vitamin C

Spis fargerike frukter og grønnsaker som inneholder høye nivåer av vitamin C. Dette vitamin er så viktig på å hjelpe immunforsvaret, som du bør virkelig prøve å få så mye av det i kosten som mulig for de mest dramatiske fordeler. Laste opp på frukt og grønnsaker som har gode porsjoner av vitamin C og andre næringsstoffer i maten. Spise maten rå, snarere enn kokt. Cooking mat ødelegger viktige enzymer, vitaminer og mineraler. Appelsiner inneholder mye vitamin C, men en grønn pepper inneholder enda mer. Brokkoli, grønne bladrike salat, jordbær, asparges, squash, erter, blåbær, bringebær, fersken og aprikos alle har generøse mengder vitamin C i dem. Du må følge dette mønsteret konsekvent å se en dramatisk forbedring i din allergi.

Ta ekstra vitamin C ved Night

Tar tilskudd av vitamin C før du går til sengs. Cellene er opptatt bekjempelse av infeksjon og foryngende kroppen din for neste dag. Ta ekstra vitaminer før sengetid vil gi cellene ekstra drivstoff for å gjøre en enda bedre jobb. Dette er svært nyttig hvis du lider av alvorlig allergi eller høysnue. Du må kanskje bare at ekstra støtte til å bekjempe symptomene. Sett en tygge vitamin C tablett på tungen og suge på den en stund før sengetid. Ikke gå i dvale til tabletten er helt oppløst. Sove i 8 til 10 timer. Få god søvn vil også hjelpe immunforsvaret.

Nasal Stuffiness Allergi urte rettsmidler

Nasal Stuffiness Allergi urte rettsmidler


Allergi kan føre til mye symptomer som kløende rennende øyne, hodepine og tett nese. Du trenger ikke å komme ned med disse symptomene i løpet av allergi sesongen. Det kan ha oppstått en støv eller kjæledyr allergi. Uansett årsak, vil du ønsker å behandle tett nese så snart som mulig. Ellers vil det være vanskelig å puste, sove, og til og med svelge maten. Det er noen urte rettsmidler du kan bruke til å få noen lettelse.

Vitamin C

Vitamin C topper listen over urte rettsmidler for tett nese. Dette er fordi vitamin C har makt til å redusere histamin nivåer, og vil åpne opp nese og bihuler passasjer, slik at du kan puste fritt igjen. En vanlig dose av vitamin C er ikke nok, men. Hvis du har en tett nese må du ta en stor dose av vitamin C for å se noen bedring. Anbefalt dose i dette tilfellet er 1000 mg tre ganger om dagen. Ta det med måltider, slik at du ikke glemmer, og slik at den ikke opprørt magen.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olje er kraftig nok til å åpne opp nesegangene som du puster det inn. Den enkleste måten å gjøre dette på er å koke en kjele med vann. Legg ti dråper eukalyptusolje til vannet. Legg et håndkle over hodet og henge over gryte med vann. Bruke minst fem minutter puste inn dampen. Slimet i nasal passasje vil bli som en væske og begynner å renne ut. Du kan gjøre dette så ofte du må.

Quercetin og Bromelain

Quercetin og Bromelain er to urte kosttilskudd som selges sammen som én pakke for personer som lider av allergi. Den quercetin arbeider for å blokkere histamin forårsaker din nasal stuffiness. Den Bromelain avlaster hevelse og betennelse i nesegangene og reduserer slim. Ta to kapsler hver dag til du føler deg bedre. Du kan også fortsette å bruke dette produktet hvis du fortsatt rundt allergi trigger.

Natural Cures for Allergi

Natural Cures for Allergi


Naturlige botemidler for allergi er relativt enkelt å finne og administrere som de fleste er funnet i mat og kosttilskudd. Naturlige botemidler er alltid billigere enn allergi medisiner, og derfor gir mening i dagens økonomi. Så mye av befolkningen har ett eller flere allergier, er det viktig å forstå at allergi er et resultat av en forstyrrelse i immunsystemet.

The Immune System

Det første trinnet i å håndtere allergier naturlig er å bygge opp immunforsvaret. En allergi er ikke en normal reaksjon fra kroppen; det er en mangel på immunsystemet. De fleste allergi er et resultat av kjemiske ubalanser hvorved kroppen produserer for mye histamin når det kommer i kontakt med allergenet. Mat fødte allergier er knyttet til produksjon av et antistoff som kalles immunglobulin E (IgE). Per nå, er den eneste måten å håndtere mat fødte allergi å unngå matvarer som forårsaker allergi.

Vitamin C

Vitamin C er en naturlig antihistamin, og med denne behandling alene mange allergiske responser kan bli slått ned i kroppen. I allergisk reaksjon, som kan inkludere nysing, utslett og rennende øyne, kroppen er overproducing histamin for et allergen. En mye høyere dose av vitamin C enn den anbefalte daglige rasjon av FDA (60 mg) er nødvendig hos personer med allergi. Å demme opp for allergiske reaksjoner på allergener, bør en person ta mellom 1000-3000 mg daglig, spesielt under sesongmessige allergi ganger. For å hindre skjørbuk, som er kroppens respons til for mye vitamin C og en plutselig uttrekking må en person avta dosen av vitamin C i løpet av en periode bør de velger ikke å ta megadose året rundt. Å gi kroppen en pause fra alle supplement er alltid en god idé, og taper bør gjøres over en periode på tre til fire uker.

Acidophilus

Acidophilus kan tas i pilleform, eller en person kan rett og slett ønsker å spise en naturlig yoghurt med probiotika. Acidophilus er en kraftig immun Enhancer, og bygge opp immunforsvaret er viktig når du har allergier. Probiotika hjelper fordøyelsen, og de fleste mennesker med allergi har også "lekk tarm syndrom" der giftstoffer fra fordøyelseskanalen er lekket ut av tarmen og inn i kroppen. Som absorpsjon av næringsstoffer skjer også i fordøyelseskanalen, disse giftstoffene unnslippe gut med næringsstoffer. Tar en acidophilus supplement opprettholder sunn flora i fordøyelseskanalen, noe som er nødvendig for å nøytralisere giftstoffer og visp dem ut av kroppen.

Bee Pollen

De som er allergisk mot bistikk bør ikke ta bee pollen; Men for de med allergi mot stikk, er bee pollen en trygg og kraftig immunforsterker. Raw råolje pollen produsert innen 10 miles av ditt hjem er best og kan bli funnet på ditt lokale helse-mat butikk og noen ganger fra din lokale birøkter. Den enkleste måten å ta bee pollen er å legge det til en kopp te. Start med noen få granulater og jobbe opp til 2 ts. daglig over en periode på noen få uker. Du kan merke en økning i energi og klarere tenkning som bee pollen inneholder naturlige B-vitaminer.

Oinions og hvitløk

Løk og hvitløk er naturlige blod "desinfeksjonsmidler" som renser ut og dreper skadelige giftstoffer i blodet og gut. Hvitløk piller har blitt gitt til dyrene i årevis for å rense ut ormer, og en hyppig årsak til mange allergier er en parasitt som lurer i tarmen - unbeknown til personen. Sprinkling hvitløk på maten eller legge løk i kostholdet ditt et par ganger i uken vil styrke immunsystemet og igjen, hindre allergisk reaksjon oppstår.

Betraktninger

Selv om denne listen i ikke inkluderende, dette er noen svært enkle og rimelige måter å administrere allergier naturlig. Skulle matallergier være problemet, vil alle disse metodene lette symptomer, men en eliminasjonsdiett bør foretas for å identifisere de matvarene som forårsaker den allergiske reaksjon.