Digidexo.com

Hvordan finne ut hva en Recurring Dream-Means

Hvordan finne ut hva en Recurring Dream-Means


Gjentakende drømmer kan få deg til å grue sovne fordi de forlater deg griner spørsmål om livet ditt. Viktig helse, forhold, eller økonomiske problemer er ofte konfrontert løpet av disse ubevisste episoder. Den fantastiske bilder og repetitive temaer opplevd er kroppens måte å få deg til å ta hensyn til presserende bekymringer. Selv om tilbakevendende drømmer kan være skremmende eller vanskelig å huske, kan gjøre det sette sinnet rolig.

Bruksanvisning

Recall siste relaterte drømmer i en drøm journal. Huske så mange tidligere drømmer som mulig kan bidra til å etablere mønstre og definere den generelle stemningen i drømmer. Prøv å huske når drømmen skjedde og hvilken sinnstilstand du var i da du sovnet. Selv om det ville være optimalt å huske alle detaljer i en drøm i kronologisk rekkefølge, og med presise detaljer, kan det ikke være mulig. Tvinge deg selv til å gjøre det, kan det også føre til å glemme viktige beskrivelser. Skriv ned så mye som du kan huske og gi rom for fremtidige oppdateringer.

Hold en drøm journal ved siden av sengen. Notere ned drømmesekvenser så snart du våkner opp å gardere seg mot å miste viktige detaljer. Legg merke til den tiden du våkne opp og hvordan du føler deg etter den tilbakevendende drøm. Det kan være nyttig å ta opp dine tanker med et webkamera eller båndopptaker for å fange dine tanker raskere.

Analyser drøm posteringer. Legg merke til likheter og forskjeller mellom de drømmer å presisere det generelle temaet. Blir jaget kan være et felles tema, selv om utseendet på overfallsmannen endringer. Unngå å bli fanget opp i unødvendige detaljer som du tolker drømmen. For eksempel å finne ut identiteten til tilskuere er ikke nyttig med mindre det legger til din generelle forståelse av drømmen tema.

Finn personlige betydning i detaljene. Tenk om livet ditt og være ærlig om hva tilbakevendende drøm kan bety. Ta ut en kalender og drømmen journal for å matche opp viktige hendelser og årsaker til bekymring. For eksempel, er du bekymret fremme på jobb eller om en problemfylt forhold? Det kan være nyttig å videresende drømmen til en nær venn, som folk er ofte blindet eller avvisende av sine egne problemer.

Consult drømme bøker og elektroniske ressurser. Bruk disse veiledningene for å forstå felles drøm bilder og symboler. Dette vil bedre utruste deg til å håndtere hva underbevisstheten prøver å fortelle deg. Selv om folk lede forskjellige liv, noen temaer og symboler er universelle. Lese om andres gjentakende drømmer kan også gi innsikt i din egen situasjon.

Tips og advarsler

  • Erkjennelsen og fikse de underliggende problemene kan sette en stopper for tilbakevendende drømmer. Holde et åpent sinn når man skal tolke gjentakende drømmer.
  • Unngå utelukkende ved hjelp av drømme bøker og elektroniske ressurser for å tolke tilbakevendende drømmer. Mens de kan gi nyttig informasjon, bare du vet din eksakte situasjon og sinnstilstand.