Digidexo.com

Hvordan å lindre menstruasjonssmerter

Menstruasjonssyklusen kan skape kaos på selve eksistensen av enhver kvinne. I tillegg til humørsvingninger og cravings, kan det føre til alvorlige person smerte. Å få kramper er en realitet for de fleste kvinner på et tidspunkt i livet. Noen kvinner får kramper i løpet noensinne enkelt periode, og andre kvinner få dem sjelden eller bare når deres periode først begynner. Det er forskjellig for alle, men det er noen måter garantert å lindre smerte, ubehag og symptomer på menstruasjonssmerter.

Hvordan å lindre menstruasjonssmerter

•  Prøv å gå naturlig før du tar medisin. Sett en varmepute på og legge seg ned. Det er best å legge seg ned på magen din mens du påfører varme trykket til området av smerte. Du kan ligge på ryggen med puten liggende på området også. Poenget er å komme i en posisjon der du kan godt legge seg ned for en viss tid.

Opt for en engangs varmepute hvis du må gå et sted. ThermaCare gjør underverker hvis du har til å være på farten. Det er en engangs varmepute tilgjengelig i drugstores og rabatt markeder. Enkelt sagt klebe del i en stilling der den vil komme i kontakt med kilden av smerte når den plasseres på huden. Varmeputen er luft aktivert. det kan ta bort kramper diskret som du beveger deg gjennom dagen.

Ta en god, sterk smertestillende. Det er best å få en lege-foreskrevet smertestillende, men noen form for aspirin vil gjøre det bra.

komme i bevegelse. Ja, har du sannsynligvis ikke føler for å trene når du er på mensen. En enkel - men likevel sprek - turen er alright. Hvis du arbeider ut minst tre eller fire ganger per uke, er du langt mindre sannsynlighet for å få kramper. Selv om dette ikke kan være en umiddelbar løsning, er det en langsiktig løsning for kramper. Mange som er veldig fysisk aktive ikke får kramper i det hele tatt. Det tar engasjement, men det er verdt det.

Snakk med legen din om naturlig progesteron. Dette kan lindre alle tegn og symptomer på kramper. Det høres ut som en drøm, og det kan være en for visse personer. Du må finne ut om det er riktig for deg ved å be om en legens råd.

Ta vitaminer hver dag, men velg en som har kalsium og sink. Disse to mirakel arbeidere kan hjelpe kroppen din på mange måter. Ett pluss er at de kan bidra til å forhindre kramper før de starter.

bort i ting som du pleier å holde seg borte fra. Sjokolade og boblebad er gode ideer når et tilfelle av kramper oppstår. Alt som kan bidra til å berolige sjelen kan ta tankene bort fra smerte.

Hint

  • Spør venner hva de gjør for å hjelpe seg selv. Du kan få noen uventede og ukonvensjonelle råd fra venner som har vært der også.
  • Ikke ta noen medisin uten å lese alle mulige bivirkninger og måle det for sikkerhet mot andre medisiner du har tatt.
  • Ta kontakt med din lege for videre hjelp i beroligende og herdemenstruasjonssmerter.