Digidexo.com

Hvordan behandle celleforandringer Naturligvis

Hvordan behandle celleforandringer Naturligvis


Celleforandringer er en forstadier vekst av unormale celler i livmorhalsen, som vanligvis oppstår hos kvinner i alderen 25 til 35. Fordi ubehandlet celleforandringer kan føre til kreft i visse alvorlige tilfeller, er det viktig å behandle celleforandringer tidlig og følge opp med en lege hvert tre til seks måneder. I noen tilfeller kan naturlig behandling for cervikal dysplasi brukes i forbindelse med medisinsk behandling.

Hvordan behandle celleforandringer Naturligvis

Natural Tea for celleforandringer

En brygge og drikke daglig en urtete ved å plassere de fem første ingrediensene i kokende vann, deretter småkoke i fem minutter. Sil ut urtene og drikke te. Te styrker immunforsvaret med echinacea og falske indigo rot, og regulerer det reproduktive systemet med Vitex bær. Calendula blomster gro livmorhalsen. Burdock moderate mengden østrogen i kroppen som for mye kan føre til celleforandringer og visse former for kreft.

Ta en folattilskudd daglig. For å unngå risiko for fødselsskader, bør alle kvinner i fertil ta folsyre daglig uansett, og dette viktige vitamin finnes i grønne grønnsaker kan bidra til å helbrede celleforandringer også.

Sett tea tree stikkpiller, som kan kjøpes i helsekostbutikker, inn i skjeden daglig. Tea tree er kjent for å helbrede kroppen og dens internt bruk kan bidra til å helbrede vaginale infeksjoner, for eksempel de som forårsaker celleforandringer.

Slutte å røyke. Kvinner som røyker har en mye høyere risiko for celleforandringer.

Unngå naturlig og kunstig østrogen, inkludert det som finnes i p-piller. Kvinner på p-piller har en høyere risiko for celleforandringer.

Bruk kondomer for prevensjon hvis du er seksuelt aktiv. Det er dokumentert at noen tilfeller av celleforandringer er forårsaket av HPV (human papilloma virus), som sprer seg fra person til person under seksuell kontakt. Kondomer bidra til å hindre spredning av HPV.

Hint

  • Spis økologisk produksjon og hormon-fri kjøtt for å unngå muligheten for miljø østrogen eller toksin forurensning forverring cervical dysplasi.
  • Fordi celleforandringer kan være en alvorlig tilstand, som fører til svært invasiv kreft, legebehandling og få skikkelig oppfølging etter en diagnose av celleforandringer for å unngå komplikasjoner.