Digidexo.com

Høreapparater og øreinfeksjoner

Høreapparater og øreinfeksjoner


Personer som bruker høreapparat kan oppleve infeksjoner i øregangen på grunn av fuktige forhold. Den medisinske diagnose er otitis externa. Andre vanlige vilkår er svømmer øre, jungel øret eller sopp.

Årsaker

Otitis externa resultater når bakterier formere overdrevet. Sopp, eksem eller vann-skadet hud kan også forårsake infeksjoner. Noen ganger skrape øret eller ved hjelp av en bomullspinne introduserer patogener i din øregang.

Symptomer

Otitis externa kommer raskt med en trykkende, kløe følelse og betydelig fors smerte fra hovne øret. Selv om symptomene ikke vare lenge, kan øregangen fortsatt betent i flere uker eller måneder. For å hindre permanent hørselstap, bør du oppsøke lege.

Pain Relief

Voksne kan bruke aspirin eller paracetamol for å redusere smerte og hevelse. Ikke gi aspirin til barn på grunn av fare for Reyes syndrom.

Ting du bør unngå

Aldri dunk hodet i badevannet da den inneholder store konsentrasjoner av bakterier, og ikke bruke harde ørepropper på grunn av risikoen for å skrape huden i øregangen.

Hjem Rettsmidler

Sette en eller to dråper babyolje i ørene før svømming eller før sengetid for å fukte øregangen. Etter bading og dusjing, bruk en kjølig eller varm hårføner for et minutt eller to for å tørke ørene. Bruk en pipette flaske fra apoteket fylt med en blanding av like deler hvit destillert eddik og isopropanol for å rense ørene og skape et surt miljø som hemmer soppvekst. Hvis huden er irritert, erstatte alkohol med vann for å redusere stikket. For tørr, kløende hud eller eksem, påfør et tynt lag 1 prosent hydrokortison krem ​​til øret med en ren finger for to uker. Hvis tørrhet ikke blir bedre, bør du oppsøke lege.