Digidexo.com

Homeopatiske eller naturlige løsninger for Sleeping Sickness

Sovesyke er også kjent som menneskelig Sovesyke (eller HAT). Det er en sykdom som overføres av tsetse flue. Denne tilstanden overføres ved et bitt fra en infisert fly. Denne sykdommen kan være dødelig, som det skrider frem fra invasjon til sentralnervesystemet til betennelse i hjernen til koma og død.

Generell informasjon

Denne sykdommen er mest utbredt i deler av Afrika sør for Sahara. Det er to organismer som forårsaker sovesyke hos mennesker. Organismene er Rhodesian, som finnes i Sentral- og Øst-Afrika og gambisk, som finnes i Sentral- og Vest-Afrika. Rhodesian artene lever hovedsakelig i skogmark, så er du sannsynligvis smittet hvis du besøker spillet parker. Den gambiske formen bor i tropiske regnskoger og er vanligvis en trussel mot enkeltpersoner som bor i disse områdene, ikke vanligvis besøkende.

Symptomer

Sleeping Sickness utvikler i etapper, som begynner med feber og svakhet. Uten behandling, kan parasitten bevege seg til det sentrale nervesystemet fører til forvirring, voldelig adferd og kramper. Navnet på denne tilstanden kommer fra manglende evne til å sove om natten og blir ute av stand til å ikke sove på dagtid. Som det utvikler seg videre, kan det nå hjernen forårsaker humørsvingninger, feber og betennelse. Det kan deretter videre til hjertet forårsaker hjertebetennelse. Hvis ubehandlet, sovesyke fører til koma og død.

Behandling Alternativer

Det er to stadier av medikamenter som kan brukes for å behandle sovesyke. Etappene er bestemt av fremme av tilstanden. Hvis symptomene er bestemt og diagnostisert tidlig, kan en medisin løse tilstanden. Disse medikamentene er pentamidin og Suramin. De to medikamentene har noen bivirkninger, inkludert allergiske reaksjoner, men er generelt trygt og effektivt.

De neste trinn av medikamenter er giftige og kan være vanskelig å bruke. Disse stoffer må være sterkere som sykdommen har kommet og parasitten kan være i hjernen. Disse to medisiner er Melarsoprol og Eflornithine.

I løpet av de siste månedene (mai 2009), har en ekstra medisiner er godkjent av Verdens helseorganisasjon som en vellykket behandling. Det kalles NECT eller Nifurtimox-Eflornithine kombinasjonsbehandling. Det har blitt vist å være sikrere enn de andre stadium to medikamenter og like effektive. Alle disse medikamentene blir brukt på samme måte som et antibiotikum ville bli, tatt på en daglig basis for en viss periode av tid.

Det er én mulig homøopatisk middel, som er Arsenicum album, en form for arsen. Arsen er også en viktig ingrediens i de ovennevnte medisiner, og det er derfor de har giftige kvaliteter. Det krever nøye forberedelser for å separere de andre bestanddeler, slik som jern og nikkel. Når dette er gjort, blir formelen malt til et pulver og selges som en væske, tablett eller pulver. Med alvoret i denne tilstanden, er det viktig å søke medisinsk hjelp for å bestemme riktig dosering.

Det er ikke noen hjemme rettsmidler for denne tilstanden. Denne sykdommen er utsatt for beboerne på det afrikanske kontinentet. I disse områdene, behandlingstilbud er svært begrenset, og det er enda vanskeligere å få tilgang til medisiner. En amerikansk kan inngå kontrakt denne sykdommen hvis du reiser til bestemte områder, men de ville fortsatt bruke medisiner ved mottak av en diagnose på sitt tilbake.