Digidexo.com

Hvordan rapportere et rusmisbruk Behavior Consultant

Hvordan rapportere et rusmisbruk Behavior Consultant


Du bør være i stand til å stole på en profesjonell rådgiver. Vaktmestere og rådgivere er der for å hjelpe tjene den enkelte i en tid med behov og støtte dem med en hjelpende hånd når livet blir utfordrende. Dessverre, når du arbeider med personer i en sårbar posisjon, noen rådgivere er i stand til å misbruke sine kunder følelsesmessig, fysisk eller seksuelt. I en verden av rusmisbruk, utfordringer florerer. Upassende oppførsel fra en klarert rusmisbruk adferd konsulent er uakseptabelt, men noen ganger vanskelig å rapportere. Ofte er enkeltpersoner beordret inn rusmisbruk rådgivning av domstolene.

Hvordan rapportere et rusmisbruk Behavior Consultant

Forsknings hvordan du ble henvist til rusmisbruk atferd konsulent. Hvis du har valgt dette konsulent tilfeldig, ta kontakt med rådgiveren arbeidsgiver å rapportere støtende eller upassende oppførsel. Slå konsulenter umiddelbart. Hvis rådgiveren arbeider selvstendig, ta kontakt med ditt lokale politi for å sende inn en klage.

•  Ta kontakt med personalet ved domstolen eller tilsynsverge ansvarlig for å tildele din rusmisbruk konsulent. Be om en ny konsulent til å oppfylle mandat engasjement.

rapportere eventuelle problemer til den opprinnelige referent, hvis konsulenten ble anbefalt av en medisinsk faglig.

Ta kontakt med lokale myndigheter umiddelbart hvis en forbrytelse har funnet sted.