Digidexo.com

Rullestol Instruksjoner

Rullestol Instruksjoner


Rullestoler gi gave tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne. Mange bygninger i dag har mekanismer på plass for å gjøre alt for rullestolbrukere. En erstatning for gang, har standard rullestol hjulet låser, en polstret stol og fotplatene. Stolen brukes for de som ikke kan gå på grunn av skade, sykdom eller nedsatt funksjonsevne.

Rullestol Instruksjoner

Unfolding

Vipp stolen til høyre eller venstre side så ett sett med hjul er av bakken.

Trykk ned litt på midten av brettet sete, som skal brettes i to mellom de to armlener. Trykk også innover på bøyd tilbake, noe som er brettet i to, pekte bort fra armlenene, forårsaker hjulene til å flytte fra hverandre.

•  Trykk helt på midten av setet nedover inntil hjulene er helt fra hverandre og stolen er oppslått.

Trykk fotplatene ned fra vertikal, oppreist stilling, hvor de er parallelle med benet hviler, til den horisontale stilling, der de er vinkelrett på benet hviler og parallelt med gulvet eller bakken. Disse er manøvrerbare, men de holdes i denne stilling ved foten av den person som bruker stolen.

Justere lengden på beinstøtten, slik at de enkelte ben og føtter passer komfortabelt og korrekt på fotstøtten, med hele undersiden av foten holdes sikkert uten at bena trykk opp på knærne. Dette gjøres ved å miste beinet resten mekanisme, justere dem slik at de er i riktig høyde, og deretter stramme dem igjen. De benstøtte er de lange metallstaver, som strekker seg fra setet, nedover på forsiden av stolen, og holder foten hviler på.

Folding

6. Trykk under midten av setet.

•  Trykk ut midt på baksiden av stolen, bort fra setet.

Ta med to hjul sammen, mens du fortsetter å kaste opp setet og baksiden av stolen ut.

Løft innerkantene av fotplatene å gjøre dem vertikalt. Disse er lett svinges opp, fordi det ikke finnes noen låsemekanisme for å holde dem på plass; de holdes på plass, når du er i bruk, ved den enkeltes føtter.

Løsne etappe resten mekanismen ved å løsne høyde utløsermekanismen, vanligvis ved å vri den mot klokken, og skyv fotplatene så høyt som de kan gå for å gjøre stolen så kompakt som mulig. Stram mekanismene ved å skru dem med klokken igjen.