Digidexo.com

Hvilke vitaminer er nødvendig for en babyens hjerne utvikling?

Hvilke vitaminer er nødvendig for en babyens hjerne utvikling?


Vitaminer er en viktig ressurs i utviklingen av en babyens hjerne. Spedbarn absorbere all inntak av moren under forming, herunder giftigheten av deres miljø og den ernæringsmessige verdien av deres kosten valg. Styrking hukommelse, forståelse, språkutvikling og generell hjernefunksjon, vitaminer som folsyre, vitamin B12 og vitamin C er viktig i tidlige stadier av hjernens utvikling. (Som alltid, snakk med legen din eller babyens barnelege før supplere eller endre kosthold eller barnets kosthold.)

Hva er en multi-vitamin?

Etter den tid et barn blir født, over hundre milliarder hjerneceller som har dannet. Ernæringsmessige valg i de første stadiene av livet vil ha en dramatisk innvirkning på helse, vitaminer gir drivstoff som hjernen begynner å forme. En multi-vitamin kan være alt som er nødvendig for en sunn utvikling av hjernen, men pass på, er det mange multi-vitaminer ikke gi 100 prosent av FDA anbefalte daglige vitamin inntak. De fungerer som en samlet netto, delvis og fullt dekker vesentlige næringsstoffer. En multi-vitamin vil fortsatt trenger å bli støttet av et sunt kosthold for å fremme en baby fulle hjernens utvikling.

Folic Acid Basics

Folsyre er et viktig vitamin som trengs for en babyens hjernens utvikling. En av åtte B-vitaminer, folinsyre har en viktig innvirkning på utviklingen av hjernen og ryggmargen. Hvis underernært, mangler som spina bifida, hydrocephalus og anencephaly er vanlig. Dens styrke kommer fra grønnsaker som spinat, sennep greener og blomkål, og frukt som appelsiner, honningmelon og jordbær, og lever, erter og nøtter. FDA har også befestet gjær og korn med folsyre, gi ting som frokostblandinger, brød, pasta og ris en daglig dose av folat.

Kan vitamin C Hjelp My Baby?

L-askorbinsyre, eller vitamin C, skaper nevrotransmittere, slik at hjernen til å overføre informasjon "fra en nervecelle til en annen." Ved å gjøre det, er forståelse økt og en baby kan aktivt svare ved å le, læring og kommunikasjon. Oksidert form av vitamin C, dokosaheksaensyre (DHA), har også vist seg å være verdifulle i spedbarns hjerneutvikling. Funnet i morsmelk, kan det forbedre intelligensen, kognisjon og syn. Enda bedre, dens virkninger vare lenge etter fødsel, hjelpe til både tenåringer og voksne atferdsproblemer. Sitrusfrukter og juice, rosenkål, tomater, brokkoli, rå paprika, jordbær og kiwi er primære kilder til vitamin C.

Vitaminer for Veganere

Vann-løselige, er vitamin B12 er nødvendig for å sikre funksjon av et barns hjernen og nervesystemet, og for å hjelpe til med produksjonen av deres blod. Finnes i animalske produkter som egg, melk, fisk, fjærkre og kjøtt, vil vitamin B12 beskytte og holde myelin vev sunt. Isolering og omliggende nervevev, myelin hylser hastigheten for overføring av elektriske signaler til hjernen, slik at rask forståelse og respons. Vegetarianere har ofte behov for å legge til en B12 supplement til kostholdet under svangerskapet for å styrke morsmelk. Hvis ingen animalske produkter eller B12 kosttilskudd er fortært, er en baby med høy risiko for alvorlige og / eller varige nevrologiske skader.

Ikke Glem Vitamin D

Sist, men ikke minst, er vitamin D. kommer hovedsakelig fra UV-stråler, kan vitamin D påvirker en baby minne, motorisk kontroll og læring evner. Også funnet i befestet melk og fet fisk, er vitamin D er nødvendig for utvikling av storhjernen. Plassert på toppen av hjernestammen, er storhjernen den største og mest detaljerte delen av hjernen, som spiller en dominerende rolle i læring, hukommelse og samfunnsmessige funksjoner. Studier har vist at prenatal mangler i vitamin D kan føre til en oppmykning i en nyfødt hodeskalle og rakitt.