Digidexo.com

Hvordan virker Singulair arbeid?

Hvordan virker Singulair arbeid?

Identifikasjon

For de som lider av sesongmessige allergier, astma og astma forårsaket av trening, er Singulair et medikament som brukes for å lindre relaterte symptomer. Dette stoffet er produsert av Merck og kan bare oppnås med en resept fra lege. Den kommer i pulverform, tablettform og tyggetabletter. Tyggetabletter kommer i 4- og 5-mg doser og er vanligvis foreskrevet for barn under 2 år eldre. Voksen tabletter kommer i 10-mg doser og pulver granulater på 4 mg per pakke.

Singulair må tas på en vanlig, daglig basis for å være effektive. Det er ikke ment å være en behandling for faktiske astmaanfall, så enkeltpersoner bør holde en resept inhalator med dem hele tiden. Det kan tas med eller uten mat, og bør tas på omtrent samme tid hver dag.

Funksjon

Singulair - også kjent som Montelukast - er klassifisert som en leukotrienreseptorantagonist. Leukotrienene er kjemikalier som er produsert av lungene og neseveiene i respons til allergener. Når et allergen går nasal passasjer, søker den automatisk ut konkrete sporene langs luftveiene og i lungene. Disse plassene er kalt leukotriene reseptorer. De kjemikalier som produseres av disse plassene er hva årsaken passasjer å bli betent og overbelastet. Singulair fungerer ved å holde leukotriener fra fester til disse plassene i lunger og luftveier. Fordi Singulair påvirker ulike mennesker på ulike måter, leger anbefaler at pasienter alltid følge instruksjonene som foreskrevet. Det finnes en rekke av rapporterte bivirkninger med Singulair, som kan variere avhengig av personen. Virkning å se opp for er pusteproblemer, mørk urin, feber eller infeksjon, sinus smerte og hevelse, gulfarging av øyne eller hud, og selvmordstanker.

Betraktninger

Per mars 2008 en pressemelding lagt ut av Food and Drug Administration (FDA) kunngjorde at byrået skal undersøke rapporter om folk som forsøkte selvmord mens du tar Singulair. Per januar 2009, konkluderte FDA at det ikke var noen sammenheng mellom Singulair og selvmordstanker, men er fortsatt spekulasjoner om stoffets effekt og stemninger og atferd. Depresjon har blitt identifisert som en mulig bivirkning av medisinen, men er individer anbefales ikke å avslutte stoffet før konsultere med sin lege dersom de opplever symptomer på depresjon. FDA har satt opp en prosess hvor enkeltpersoner kan melde fra om bivirkninger forårsaket av stoffet for å medwatch program FDAs bivirkningsrapportering.