Digidexo.com

Rå mat restauranter i Syracuse, New York

Rå mat restauranter i Syracuse, New York


Den rå mat og levende mat dietter øker i popularitet på østkysten av USA, og antall restauranter catering til rå Foodism er langsomt økende. Selv om flere alternativer er tilgjengelige i større byområder, mindre byer i nærheten av et universitet er også hjem til flere ulike livsstils restauranter. Syracuse, New York har flere alternativer for de som ønsker å opprettholde sin rå mat diett.

Strong Hearts Cafe

Strong Hearts Café har noen rå menyelementer inkludert salater, smoothies og juice. Atmosfæren er oppskalere, men uformell og vennlig, og online lesere bemerke gjentatte ganger om de rimelige priser på mat laget fra bunnen av og god service.

Strong Hearts Café
719 E Genesee St.
Syracuse, New York 13210
315-478-0000
strongheartscafe.com/index.html

Sugarpearl Cafe

The Sugarpearl Café er et stolt av å være en kvinne-eid og drevet virksomhet, og er et vennlig sted for uformell bespisning og lokalt stekt kaffe. The Sugarpearl har den største vegan meny i området, og tilbyr rå vegan granola, rot frites, salater, juice og en rå vegansk smoothie for de som leter etter rå matvarer alternativer.

Sugarpearl Cafe
600 Burnet Ave.
Syracuse, NY 13203-2498
315-422-7427
sugarpearl.org/menu.php

Syra-Juice Juice Bar og spisested

Ligger nær Syracuse University campus i Marshall Square Mall, og tilbyr Syra-Juice et bredt utvalg av vegansk mat og rå organiske smoothies og juice. Lokalt, er dette uformelt spisested kjent for sin hjemmelagde veganer ranch saus.

Syra-Juice Juice Bar og spisested
Marshall Square Mall
720 University Avenue,
Syracuse, NY 13210
315-475-8423

Speedy Greens

En lokal favoritt for one-stop-shopping, er Speedy Greens bare ni miles plassert fra Syracuse University, og serverer salater, frisk frukt og fersk juice. Speedy Greens er en del av en helsekostbutikk som tilbyr lokale og økologiske råvarer, samt en helhetlig praksis medisin som inneholder flere utøvere.

Speedy Greens
8169 Brewerton Road
Cicero, NY 13039
315-752-0333
rnholistic.com/index_files/Page1233.htm