Digidexo.com

Vekttap dietter for idrettsutøvere

Å miste vekt og opprettholde muskler, vil du spise mat med færre kalorier som er høy i protein. Denne måten kroppen har alle byggesteinene den trenger for å opprettholde muskler, men vil også bli tvunget til å brenne lagret fett til energi. Et godt kosthold for å oppnå dette innebærer begrenset forbruket av alle karbohydrater, med raffinerte karbohydrater utestengt helt.

Foods

Spise som en huleboer. Cavemen ville jakte på dyr og deretter kombinere dem i et måltid med fersk frukt og grønnsaker; de ikke bake brød eller lage pasta. Karbohydrater kom i form av hele korn eller rotgrønnsaker. Dette er hva den low-carb, anbefaler høy-protein diett. For folk bare starte dietten, ville en god middag være et kutt av kjøtt med litt blandede greener. Dietten tillater litt fett, så doctoring opp grønnsaker er enkelt å gjøre. Sauteing greener, som Chard eller spinat, i olivenolje eller smør gjør dem mer spiselig for folk ikke er vant til å spise dem. Prøv å holde fett fra olje eller smør til et minimum, men som fett er svært høyt kalori.

Nesten alle typer protein er akseptabelt i henhold til disse retningslinjene diett. Imidlertid vil slankere kjøtt som kylling eller fisk gir høy protein, men mindre fett. Kylling og fisk er også vanligvis lavere i kalorier så du kan spise mer av dem, og hjelper deg til å føle fyldigere lenger enn rødt kjøtt. Egg er en annen god kilde til protein; fjerne eggeplommer og bare spiser det hvite gjør dem svært lite fett. Tofu er en annen kilde til protein som er lavere i kalori enn rødt kjøtt; det kan ha et høyt fettinnhold skjønt, så spise med måte å begrense kalorier.

Spis grønnsaker som er høy i stivelse, som squash, gulrøtter og artisjokker. Disse vil gi deg høy fiber karbohydrater. Bladrike grønnsaker kan inntas uten begrensninger, som de er lav i kalori og næringsstoff tett. Stivelse slik som poteter eller hele korn skal konsumeres på et begrenset grunnlag. Brød eller hvit ris bør holdes på en meget streng minimum, siden de har meget liten bortsett raskt metabolisert sukker kalorier.

Spis ofte

Prøv å spise flere små måltider hver dag som inkluderer protein. Dette vil holde deg følelsen fyldigere og blodsukkeret mer konstant gjennom hele dagen. Å spise protein ved nesten hvert måltid vil også holde denne byggestein regelmessig står til musklene dine. Når kalori er vesentlig begrenset, kan kroppen begynner å bryte ned sin egen muskel i et forsøk på å drive seg selv. Å spise protein kan bidra til å begrense denne effekten.