Digidexo.com

Hvordan kan jeg få vekt hvis man ikke Eat Meat Do?

Hvordan kan jeg få vekt hvis man ikke Eat Meat Do?


Det er flere grunner til en vegetarianer kan være undervektig. Fordi vegetarianere ikke spiser kjøtt, er deres fettinntaket typisk lav. Andre årsaker kan være tarmsykdommer, parasitter, overskytende fiber inntak eller rett og slett ikke spiser nok. Ifølge Vegetarian Society, spise energirike matvarer er viktig for vektøkning. En energi tett mat betyr den totale kalorier i forhold til vekten av det mat. Grønnsaker er vanligvis ikke energi tette så undervektige vegetarianere må se etter alternative energikilder.

Hvordan kan jeg få vekt hvis man ikke Eat Meat Do?

Spise Strategier

•  Øk mengden mat du spiser. Spis regelmessig for å få vekt. Ikke hopp over frokosten. Ikke rush gjennom måltider. Spise sakte i en avslappet atmosfære hjelper med fordøyelsen. Hvis du tåler vin, vil et glass med et måltid hjelpe til med fordøyelsen, ifølge Vegetarian Society.

Tilsett litt god fett og sukker i kostholdet. Fett og sukker vil hjelpe med vektøkning. Fett er den høyeste energikilden fra maten. Eksempler på gode fett tilgang inkluderer olivenolje eller kokosolje. Disse oljer kan brukes til å steke matvarer. Fløte, smør, helmelk, ost, avokado og oliven kan legges til dietten. Hvis du er en veganer, er cashew nøttekrem en god erstatning. Gode ​​sukker inkluderer frukt, honning og syltetøy.

Legg til protein til din diett for å få vekt. Protein er viktig for immunforsvaret og reparasjon. Eksempler på mat som gir protein som ikke kjøttprodukter inkluderer soyaprodukter, nøtter, korn, frø, gresskar, kikerter, yoghurt, egg og melk. Mutter Butters, som hassel mutter, er et utmerket alternativ til kjøtt protein. Andre matvarer som har protein fra meieri inkluderer sauser og puddinger.

Legg sauser laget med smør, tofu eller krem, samt andre rike matvarer i kostholdet ditt. Spise iskrem eller gjøre frukt og grønnsaker blander som en drink. Legg honning og nøtter til blandingen for enda mer energirike matvarer.

Hint

  • Hvis du fortsetter å gå ned i vekt eller ikke får tilstrekkelig tyngde, ta kontakt med legen din. Legen kan gi deg en resept for kosttilskudd.