Digidexo.com

Hva er en Fast-Menu Diet?

Hvis du noen gang har vært på en diett, du har nesten helt sikkert støtt på en som kan anses som en fast meny. Dette betyr at valg av hva du spiser vil være begrenset til et lite antall av matvarer. Noen fast meny dietter inneholder mer mat enn andre, men alle regulere spising til svært spesifikke grupperinger av mat, som kan være et problem.

Identifikasjon

En fast meny kosthold er i utgangspunktet en spise diett som er begrenset til et relativt sett nummer av mat du kan spise mens du er på diett plan. Vanligvis får du en liste over de "forhåndsvalgte" mat du kan innta til frokost, lunsj, middag eller en matbit, angi hvor mye av hver matvare i skjeer, kopper eller gram per måltid. Dette er forskjellig fra prepackaged-måltid dietter (måltider tilberedt for deg og levert til deg), siden du vil fortsatt være ansvarlig for å handle hos din kjøpmann, bare begrenset hva du er i stand til å kjøpe.

Betydning

Mens du vanligvis oppleve vekttap når du er på en fast meny kosthold, er det noen ganske store ulemper med å ansette denne typen plan. Ett av hovedproblemene er mangelen på variasjon. Siden det er en fast meny, vil du være svært begrenset i dine valg. Dette kan føre til kost kjedsomhet, så å si, og kan øke sjansene dine for "juks." En annen ganske betydelig problem med denne typen diett er at du faktisk ikke å tenke selv; valgene er allerede gjort for deg. Når du er utenfor fast meny kosthold, vil du virkelig har ingen anelse om hva du spiser og hvor mye du skal spise, noe som gjør vektøkning en betydelig mulighet.

Betraktninger

Hvis du velger å bruke en fast meny diett for å gå ned i vekt, bør du sørge for at planen har en rekke stadier av sin timeplan. Mens du kan begynne med begrensede valgmuligheter, vil den beste typen fast meny dietten inkluderer faser som introduserer flere og mer ulike matvarer etter at du har mistet din umiddelbare mål, utdanning på sunn mat valg, instruksjon på måltid forberedelser og en vedlikeholdsplan for å holde vekten nede. Om den faste menyen diett du nå ser på ikke har noen av disse tingene, holde utkikk.

Advarsel

Før du noen gang starter noen form for diett plan, bør du alltid konsultere legen din. Selv om de fleste kostholdsregime bare oppgir dette som en måte å unngå feil, er det virkelig tilrådelig. Det er så mange usunne dietter rundt som tilbyr "lettvinte løsninger" som en medisinsk faglig kan tilby noen nyttig innsikt i det sunneste kostholdet for deg, slik at du kan få de riktige vitaminer og næringsstoffer som ikke finnes i noen fast meny dietter.

Expert Insight

Når du leter etter en diett plan for å miste vekt, er det beste alternativet en du tror du realistisk kan leve med, ikke noe som er så ekstrem at du bare sette deg opp til å mislykkes (og men din helse i fare) . De fleste ganger, kan fast-meny dietter virke enkelt fordi de er å begrense antall alternativet du har. Men, disse er sannsynligvis noen av de hardeste og minst effektive dietter rundt, fordi du eliminere så mange matvarer du for tiden spiser, og det er ikke å lære deg en av de viktigste tingene i spising: hvordan å velge riktig mat.