Digidexo.com

Hva er den beste måten å fjerne uønsket hår?

Overflødig hår er én ting som de fleste kvinner (og noen menn) er en plage og veldig upraktisk. Heldigvis, i dag finnes det utallige måter å bli kvitt uønsket hår, enten du er i et travelt eller har litt tid. Fra permanente behandlinger til midlertidige behandlinger, folk har uendelige muligheter i disse dager.

Forebygging / løsning

Elektrolyse er kanskje den beste måten å fjerne uønsket kroppshår, fordi det er den eneste måten som er permanent. Denne prosessen er kostbar imidlertid, og kan kreve mange avtaler med en utøver. Med elektrolyse, er en slank metall sonde inn i hårsekkene. Deretter sender sonden strøm til hårsekken, som skader de områdene som vokser hår. Denne skaden fører skjegget for å slutte å vokse i dette området.

Expert Insight

Hvis elektrolyse er for dyrt eller tidkrevende for deg, bør du kanskje vurdere hårfjerning med voks. Voksing kan være smertefull, og du har til å vokse håret ut (til minst seks millimeter) for et par uker før du kan få inngrepet gjort, fordi håret må være lang nok for voksen til å gripe inn. Ved denne prosess blir varme voks fordeles jevnt over området hvor hårfjerning er ønskelig, i samme retning som håret vokser. Deretter bruker voksing strips, voksen er raskt dratt i motsatt retning av hårveksten, som Yanks hårene ut.

Betraktninger

Mange mennesker har ikke tid til å vente et par uker for håret å vokse ut lenge nok til å vokses. Det er derfor barbering er en rask, billig og vanligvis smertefri prosess (med mindre du kutter deg selv ved et uhell, selvfølgelig). Barbering er ikke så langvarig som voksing, men fordi det bare skjærer håret fra overflaten av huden i stedet for å trekke den ut fra roten. Før barbering, sørg for å bruke barberskum eller en annen type fuktighetskrem (dette hjelper høvelen flytte over huden jevnt).

Teorier / Spekulasjoner

Selv om dette ikke er teknisk hårfjerning, mye folk bleke uønsket kroppshår (spesielt på armene) for å gjøre det mindre opplagt og merkbar. Bleking er også ofte gjort på ansiktshår samt nakke hår. Det er mange blekemidler som selges på drugstores (som Sally Hansen blekekrem) som er laget for dette formålet.

Advarsel

Hvis du vurderer å få elektrolyse for permanent hårfjerning, er det en god idé å undersøke kostnadene på forhånd. Prosedyren kan være svært lange og krever mange separate avtaler. Enkeltøkter av elektrolyse kan ofte være opp til $ 70, og husk at du er nødt til å ha mange!