Digidexo.com

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser


Denne tilstanden kalles amenoré, og det må behandles av en lege for å være sikker på at kroppen din er i tip top form. Hvis å bli gravid er målet, deretter en vurdering av en lege vil være nødvendig.

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

•  For å bli gravid, må du bli behandlet for amenoré, bedre kjent som uregelmessig menstruasjon. Denne tilstanden kan være forårsaket av noe så enkelt som din diett, overdreven trening eller anoreksi. Fysisk stress av noe slag kan også være en årsak til syklusen din ikke kommer hver måned. Den aller viktigste grunnen til å oppsøke en profesjonell er å finne ut nøyaktig hvorfor syklusen er uregelmessig.

Legen vil selvsagt først må utelukke fibroids, cyste og endometriose, som alle er noen ganger årsaken til amenoré. For alle disse forholdene, inkludert bare understreke det finnes en kur. Leverandøren kan foreskrive medisiner for å regulere syklusen. Men det er nøkkelen til å bli vurdert på riktig måte for å få den beste pleie.

eggløsning perioden er også et godt middel til å bli gravid, men igjen, må du vite når du har eggløsning for å prøve å bli gravid da. Den store nøkkelen til en baby er å regulere mensen så snart som mulig. Dette vil få deg på rett vei. Når mensen er regulert du kan kjøpe en eggløsning kit fra butikken. Les bruksanvisningen nøye. Dette vil hjelpe deg å avgjøre når den magiske må skje.

Vær oppmerksom på at hver persons eggløsning perioden er forskjellige, så det er viktig å få din ned til en vitenskap. Noen ganger fire til fem dager før selve eggløsning dato er når noen mennesker bli gravid. Prøver å holde tritt med whens og hows kan bare skape mer stress, så hold det i tankene også.

Hint

  • Søke behandling fra en OBGYN.
  • Spør om regulering av mensen.
  • Få informasjon om noen test legen ønsker å utføre.
  • Vennligst selv ikke diagnostisere. Oppsøke en leverandør som kan hjelpe