Digidexo.com

Liste over matvarer som fart på stoffskiftet

Liste over matvarer som fart på stoffskiftet


Den mest effektive måten å få fart på forbrenningen er å spise regelmessig. Spise fem eller seks små måltider hver dag vil holde metabolic rate betydelig høyere enn å holde seg til bare tre vilje. Det er også viktig å trene regelmessig. Regjeringen anbefaler minst 30 minutter med moderat trening fem eller flere ganger per uke. Legg til dette forbruket av matvarer som naturlig øker du stoffskiftet og du vil se energinivået stiger og de overskytende pounds forsvinne på et blunk.

Kvalitetsproteiner

Stoffskiftet sparker opp et gir hver gang du spiser proteiner. Høy kvalitet proteiner finnes i magert rødt kjøtt, fisk, fjærkre, de fleste bønner og belgfrukter og eggehviter, som tilbyr den reneste formen for protein og har et protein til fett ratio på 60: 1. Du kan også bruke en whey protein shake for å øke proteininntaket ditt.

Chili peppers

Chili Peppers har thermogenic egenskaper, noe som betyr at de har evnen til å øke kroppstemperaturen. I sin tur, øker dette de metabolismen; disse effektene varer i opptil 20 minutter etter inntak av pepper.

Fet fisk

Bortsett fra å være en stor kilde til protein, fet fisk som tunfisk, makrell og laks inneholder store mengder omega-3 essensielle fettsyrer. Disse "gode fettstoffer" gi stoffskiftet en sunn kick.

Mørk sjokolade

Rik på magnesium, kalium, kobber, mangan og sunne flavonoider, sjokolade med høyt kakaoinnhold er en slem måte å øke stoffskiftet naturlig.

Sitrusfrukter

Frukt som er rik på vitamin C øke kroppens produksjon av aminosyren, karnitin. Karnitin ikke bare øker stoffskiftet, men utvanner fett for å hjelpe prosessen og spyle dem fra kroppen.

Havregryn

Havregryn er en fin måte å sparke starte stoffskiftet hver dag. Komplekse karbohydrater som havre vil gi kroppen din med en vedvarende og treg slippe energikilde, hindrer dem sultangrep som lar deg nå for disse usunn snacks. Legg en skje med whey protein for å virkelig få ting i bevegelse.

Green Tea

Grønn te er et fast innslag i nesten all vekt-tap dietter og kosttilskudd. Ikke bare inneholder det kreft-bekjempelse næringsstoffer og antioksidanter, men det kan også skryte betydelige metabolisme-boosting egenskaper.