Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på veien

Hvordan å miste vekt på veien


Å miste vekt er vanskelig nok i et sunt hjem, men den sterkeste av testamenter kan brytes når du reiser. Uavhengig av fristelser, kan du fortsatt gå ned i vekt på veien. Bruk disse trinnene for å lære noen gode verktøy og triks for å holde deg på sporet og å miste vekt på veien.

Hvordan å miste vekt på veien

•  Gjennomføre en kaloriteller guide med deg. Dette vil hjelpe deg å holde hva du spiser i perspektiv. Du kan se noe opp hvis du ikke er sikker, eller du kan logge kaloriinntaket på turen.

Be om ernæringsmessige informasjon på hvert sted du spiser. Mange restauranter og de fleste hurtigmat etablissementer har ernærings utskrifter av elementene på menyen. Ikke vær redd for å be om en.

Motstå trangen til å pakke snacks. Dette kan være litt vanskeligere når du reiser med barn, som de vil trenger noe å bite på. Snack sunt! Ta en kjøligere fullpakket med flaskevann, epler, streng ost og lite fett granola eller trail mix.

Bestill lys. Bruk sunn fornuft når du bestiller av en meny. Har ikke krem ​​sauser eller panert noe. Ha en hjertelig salat med et par gram av protein og en vinaigrette dressing.

Bestill et rom med en kjøkkenkrok og lage mat for familien din mens du er på veien. Dette vil spare deg ikke bare kalorier, men penger siden du ikke vil spise ute. Bare finn et lokalt supermarked og få det du trenger der. Du vil ikke bare spare penger, men du vet, akkurat som hjemme, nøyaktig hva som skal inn i (eller ikke kommer inn) maten.

Dra nytte av hotellets perks. Bruke treningsstudioet eller svømme i bassenget. Ta i en damp i badstuen.

Bruk naturen for å hjelpe deg. Gå på stranden. Fottur fjellveier. Utforsk byens gater. Uansett hvor du går, er det en mulighet til å få mosjon og gjøre det morsomt for hele familien.

Hint

  • Å spise sunt er ikke en diett; det er en livsstilsendring som omfatter alle aspekter av livet ditt, inkludert reise.