Digidexo.com

Hvordan Årsak Hair Gjengroing hos kvinner

Androgen alopeci, eller kvinnelig mønster hår tap, er den vanligste formen for hårtap hos kvinner. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, påvirker androgenetic alopecia omtrent en tredjedel av kvinner og er mest sett hos postmenopausale kvinner, men kan begynne i barndommen. For kvinne som opplever uønsket hårtap, er det over-the-counter løsninger og medisinske tiltak som kan brukes til å vokse hår.

Hvordan Årsak Hair Gjengroing hos kvinner

Bruk en Minoxidil løsning. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, minoxidil påføres direkte på hodebunnen stimulerer hårvekst. Minoxidil er det eneste FDA-godkjente behandling av håravfall og er den aktive bestanddel i produktet Rogaine hårtap, men er også tilgjengelig over-the-counter in generiske former. Både Rogaine og generiske håravfall produkter inneholder en 2 prosent løsning av minoxidil, men noen generiske merker kan inneholde et høyere beløp som kan forårsake bivirkninger, slik som kløende, tørr hodebunn.

Øke jerninntak, sammen med vitamin C. Hårvekst bremser når det er en utilstrekkelig tilførsel av jern i kroppen. Kvinner bør ta en jern supplement for å sikre at de får den anbefalte 18mg av jern daglig. I tillegg, siden vitamin C hjelpemidler i absorpsjon av jern i kroppen, bør kvinner drikker et glass appelsinjuice for å øke jernopptaket.

Spør en lege om androgen reseptor hemmere. Aldactone (spironolacetone) piller kan hjelpe kvinner til å stoppe håravfall og regrow hår. Ifølge American College of Osteopathic Dermatology, kan kvinner som ennå ikke har nådd overgangsalderen opplever bedre resultater fra spironolacetone piller enn de som allerede har skrevet overgangsalder.

Prøv hormonbehandling. For kvinner i overgangsalderen hormon erstatning piller, for eksempel Prempro pluss Aldactone, kan brukes til å behandle kvinnelig hårtap.

Hvis alt annet mislykkes, kan kirurgiske inngrep være et alternativ. Hårtransplantasjon kirurgi kan lykkes hos kvinner med de nye follikulær enhet og minigraft teknikker. Denne operasjonen er fullført ved å bevege huden som inneholder hårsekker fra en del av kroppen til skallet områder av hodebunnen. Når transplantert, fortsetter håret å vokse naturlig.