Digidexo.com

Diet å krympe livmor Fibroids

Livmor fibroids er noncancerous livmor svulster som normalt vokser under fertil år. Ifølge Mayo Clinic, vil så mange som tre av fire kvinner opplever livmor fibroids på et tidspunkt i livet. De vanligvis krympe etter en kvinner når overgangsalderen på grunn av nedgangen i østrogennivået. The Mayo Clinic sier at østrogen og progesteron, to hormoner som stimulerer utvikling av livmorslimhinnen som forberedelse til graviditet, ser ut til å fremme veksten av fibroids. Fibroids inneholder mer østrogen og østrogenreseptorer enn gjøre normale livmor muskelceller.

Østrogen

Det er økende bekymring for at østrogen finnes i maten vi spiser kan være å skape en hormonell ubalanse. Ifølge Dr. Elizabeth Smith fra fibroid101.com, er kunstig østrogen forbindelser regelmessig brukt i landbruket oppdrett for å fete opp storfe og høns. Noen eksperter tror at denne østrogen er lagret i dyr fett og senere konsumeres av mennesker. EU har hatt en langvarig forbud mot amerikanske og kanadiske biff, basert på sine funn om effekten av østrogen. Kvinner som forsøker å krympe livmor fibroids bør redusere eller eliminere østrogen-holdige matvarer fra kostholdet. Du bør velge økologisk kjøtt, fjærkre og meieriprodukter som ikke inneholder syntetisk østrogen.

Fett

Kvinner med livmor fibroids bør begrense sitt forbruk av mettet fett ervervet fra kjøtt, melkeprodukter, sukker og alkohol. I henhold til Diana Barnes Brown av fibroids1.com, mettet fett plassere ekstra stress på leveren, noe som reduserer effektiviteten av leveren for å bryte ned hormoner i kroppen, og hindre dem fra å nå farlige nivåer, inkludert hormonet østrogen. Øk inntak av matvarer som inneholder høye nivåer av essensielle fettsyrer, for eksempel nøtter, linfrø, fisk, frukt og grønnsaker.

Vitaminer

Konsumere mat som er høy i jern. Dette gir flere fordeler for kvinner som har livmor fibroids føre til anemi på grunn av overdreven menstruasjonsblødninger. Matvarer som inneholder store mengder jern inkluderer befestet kli og gjær, melasse, spinat, grønnkål, frø og nøtter. Ifølge Dr. Marilyn Glenn fra Natural Health nettstedet for kvinner, bør dietter for å krympe livmor fibroids bestå av mat som inneholder høye nivåer av vitamin A, C og E. Vitamin A, som hjelpemidler i produksjonen av røde blodlegemer, kan bli funnet i overflod i eggeplommer, befestet meieri eller meieri substitutter. Vitamin C styrker blodkapillærene og reduserer blødning, og kan finnes i overflod i sitrusfrukter og grønne grønnsaker. Vitamin E, en kraftig antioksidant som bidrar til å eliminere frie radikaler, er funnet i forskjellige vegetabilske oljer, nøtter, frø.