Digidexo.com

Om Permanent Face Makeup

Om Permanent Face Makeup


Tenk deg å våkne opp om morgenen ser vakker med makeup perfekt brukt. Si farvel til flekkete eyeliner som etterlater deg med fryktede vaskebjørn øyne. Permanent makeup gjør at du kan ha den perfekte utseende uten å måtte forholde seg bryet med å bruke det. Sette på makeup er ofte en tidkrevende oppgave og permanent makeup virker som den ideelle løsningen for de av oss som ikke har tid til overs. Dette makeup er permanent, og du bør armen med så mye informasjon som mulig.

Identifikasjon

Micropigmentation er en prosedyre som implantater farget pigment, oftest jernoksyd blekk inn i dermis, eller i det midterste laget i huden. Fargene er nøye utvalgt for å utfylle din hudfarge. Det regnes som permanent makeup fordi fargen ikke vaske av. Touch-ups kan være nødvendig hver 1 til 3 år. Hastigheten som lysner kan variere avhengig av huden din, miljø og fargen som ble brukt.

Typer

Lip liner og leppefarge kan gi deg fyldigere eller pouty lepper. Lepper kan bli tynnere eller ujevn på grunn av aldring, solen eller en medisinsk tilstand. Lip liner kan gi leppene en mer definert utseende samt selv ut en uregelmessig leppe linje. Permanente øyenbryn er anbefalt for de som har veldig tynn, lys eller har ingen øyenbryn hår. Øyenbrynene er avgjørende for den perfekte utseende fordi de formidle følelser før du snakker et ord. Du kan velge å tatovere din øvre og nedre vippekanten for å gi inntrykk av fyldigere vipper. Det er også areola restaurering for de som har hatt brystkreft og velger bryst rekonstruktiv kirurgi. De som har alopecia eller andre medisinske tilstander som resulterer i et fravær av hår kan ha tatoveringer som imiterer håret.

Fordeler

Hvis du får en erfaren tatovøren, er det mange ting som er bra med permanent makeup. Ingen mer vanlig makeup feil som flekkete leppestift eller farge som blør utenfor din leppe linje. Din eyeliner vil ikke forsvinne eller smudge under fuktig vær. Føl deg fri til å hoppe i bassenget uten å herje på makeup. Du trenger ikke å stadig nytt din makeup. Permanent makeup er ideell for idrettsutøvere eller folk som har et svært aktivt liv. Det kan også være et alternativ for de som har ansikts arr eller fødselsmerker som de ønsker å skjule. De som har arr fra traumatiske skader eller kirurgi kan ha nytte av denne prosedyren. De som har leddgikt, synsproblemer eller et nervesystem lidelse som gjør bruke sminke vanskelig kan også nytte.

Advarsel

Fjerne permanent makeup er ekstremt vanskelig og dyrt. Fargene som du velger kan se utdatert som stiler endres hver sesong. Hvis en utrent tatovøren injiserer fargen inn i dypere lag av huden din, kan det bli uklart. Noen kunder klager over at eyeliner eller øyenbryn tatovering er for mørkt og tykk. Eyeliner kan også bli tatovert lavere enn vippekanten. Øyenbrynene kan bli tatovert for høyt på buen, og gir deg en overrasket utseende. Øyenbryn farge som er tatovert svært mørkt kan bli blåaktig eller grå som den blekner. Vanlige feil som involverer lip liner er at det er for flekkete, linjer ser skjeve eller utenfor deres normale leppe linje. Husk også at de fleste farger som brukes i dag er jern basert. Hvis du prøver å fjerne det med en laser, blir fargen svart. Andre folk sier at ansiktet ser også "gjort opp" og det ser unaturlig. Noen sier det har ødelagt livet sitt fordi de feilene har senket sin selvfølelse og har skapt omfattende emosjonelle skader.

Betraktninger

Vennligst gjør din forskning. Dette kan ikke understrekes nok. Det er for mange skrekkhistorier der ute fordi kundene ikke klarte å stille de riktige spørsmålene. Dette er ikke tiden for å handle for teknikere som du ville kjøpe et par nye sko. Ikke bare åpne opp telefonboken og plukke en tekniker tilfeldig. Bli kjent med henne så godt du kan. Dette er din kropp og det arbeidet som gjøres vil påvirke deg resten av livet. Vite om tekniker oppfyller OSHA sikkerhetsstandarder. Engangsnåler og forsyninger som kommer i sin egen individuelle pakket bør brukes. Dette kan minimere sjansen for infeksjon. Din tekniker skal også forsyne deg med en liste over de ingrediensene som hun skal bruke. Mens svært sjeldne, har allergiske reaksjoner vært kjent for å oppstå med tatovering blekk. Spør din tekniker om bransjeforeninger som hun tilhører. Spør henne hva som skjer hvis du er misfornøyd med det samlede resultatet. Dette er den vanligste klagen og noen teknikere bli frekk når deres kunder kommer tilbake for å få hjelp i korrigerende arbeid. Vet at det ikke er standard opplæring krav på dette feltet.