Digidexo.com

Fysisk utvikling av barn

Fysisk utvikling av barn

Barnet ditt vil vokse og endre seg mye i løpet av sitt liv. Fra det øyeblikket blir hun unnfanget hun begynner den voksende prosessen. På hver alder, vil barnets kropp være å gjøre noe nytt og fortsetter noe gammelt - vokse, utvikle nye tenner, får kjønnshår og andre utbygginger. Dette er en del av den fysiske utviklingsprosessen. For å sikre at barnet vokser seg til sitt fulle potensial, bør du sørge for at hun er utstyrt med et balansert kosthold av næringsstoffer, jern, kalsium og vitaminer.

Født til Age 1

Barnet ditt vil utvikle betydelig i løpet av denne tidsalder. På to måneder, vil barnet fokusere på deg når du snakker, eller flytte. Ved 4 måneder, kan babyer styre hodet og løft brystet når du setter dem på magen. På seks måneder, babyer begynner å rulle fra side til rygg. Når babyen er ca 8 måneder gammel, vil han sitte opp på egen hånd. På 10 måneder gammel, bør han være i stand til å gjennomgå. Når babyen kommer 1 år vil han være i stand til å gå på egen hånd, eller kan være minst begynner å gå.

Ages 1 til 3

I denne alderen vil barnet lære å hoppe, gå, løpe og krype inn sofaer og andre overflater. I en alder av 2, bør barnet være i stand til å kjøre. I en alder av tre, motoriske ferdigheter utvikle - trapp klatring, riding trehjulssykler og balansere på en fot er nå vanlig. Barnet ditt har utviklet musklene i bena og armene som vil hjelpe henne å bli mer balansert, og hun vil slutte å falle så mye som hun pleide.

Aldre 4 til 6

I denne alderen vil barnet vokse 3 inches årlig. Genetikk og ernæring vil spille en stor rolle i hvor stor barnet blir på dette stadiet. Appetitt kan bli mindre og energi vil stige. I denne alderen, bør du se ditt barns sukkerinntak og jern. Ved å sørge for at han får nok riktige næringsstoffer, vil han være på det fysiske nivået han skal være. Vision vil også bedre - slik at barnet å lære å lese.

Ages 7 til 10

I denne alderen vil barnet vokse 2 til 3 inches per år. Hennes muskelmasse vil bygge - skape en slankere kroppsbygning. Muskel koordinasjon og balanse fortsetter å vokse. Baby tenner erstattes med nye permanente tenner. Ansikter begynner å danne med en ny jawline å imøtekomme nye tenner. Lyst hår kan mørkere og hår teksturer kan endre seg - krøllete til rett eller rett til bølgete. I noen tilfeller vil jenter begynne tidlig pubertet - voksende kjønnshår og danner brystknopper.

Pubertet

Jenter kommer i puberteten før gutter. I denne alderen jenter begynner å danne bryster. De vil også vokse kjønnshår. Gutter vil også vokse kjønnshår. Den gjennomsnittlige høyden et barn vokser i puberteten er 8 inches. Jenter vil starte sin menstruasjonssyklus mellom en alder av 11 og 13. Barnet ditt vil angi en vekstspurten i puberteten, og kan vokse til nesten sin fulle høyde. Hanner vil utsondre testosteron, og deres stemmer vil bli dypt på grunn av en økning i muskelutvikling.