Digidexo.com

Fordeler med Titanium plater

Titanium plater er faktisk magneter belagt med karbonisert titan. Disse platene er solgt med påstanden om at de tilbyr en rekke helsemessige fordeler, som alle kretser rundt muskelavslapning og generelle øker av energi. Mange profesjonelle idrettsutøvere, blant annet Boston Red Sox pitcher Josh Beckett og NFL quarterback Matt Hasselbeck, bære disse halskjeder og tror på de positive endringene som skivene bringe til deres helse.

Smertebehandling

For smerter i skuldrene, korsryggen, og andre ledd og muskler, utøvere bruke plater med tapen gitt for å gjøre smerten stopper raskere enn det ville ha hatt pasienten tatt en anti-inflammatorisk, ifølge National Center for Complementary og alternativ medisin. Tilhengere av platene hevder at smertene stopper ganske snart etter at platene er på plass.

Forsterke Nevrologiske Responses

Når pasienter feste platen nær klynger av nerveender, kalt "motor poeng," de magnetiske krefter inne i platen kan forsterke svarene på disse avslutninger, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Sluttresultatet er raskere muskelbevegelser og høyere ytelsesnivåer.

Økende energi

Ifølge Phiten selskapets markedsføringsmateriell, pasienter som gjelder titanplater til ulike punkter på kroppen sin påstand om at, i sportslige sysler etter fjerning av plater, tar det betydelig lengre tid å støte tretthet enn det gjør på dager da de ikke gjelder skivene .

Real? Eller Psykosomatisk?

Ifølge Dr. Orrin Sherman, sjefen for idrettsmedisin ved NYU Hospital for leddsykdommer, "Det er bare ikke mulig den kjemiske strukturen av kroppen kan påvirkes av magneter som liten. Det er all overtro uten kjemisk basis." Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, "flertallet av grundige studier ... har funnet noen effekt på smerte." Imidlertid bemerker NCCAM også at antall faktorer som kan påvirke resultatet av denne typen studie, for eksempel placeboeffekten, og at mange studier har hatt for få deltakere eller var ikke lang nok til å kreve vitenskapelig gyldighet, og antyder at mer forskning er nødvendig.