Digidexo.com

Forholdet mellom alkohol og Child Abuse

Forholdet mellom alkohol og Child Abuse


Alkoholbruk av en forelder eller omsorgsperson er en risikofaktor for barnemishandling. I tillegg "opplevelsen av å bli misbrukt som barn kan øke en persons risiko for alkoholrelaterte problemer som voksen", som ble publisert i "The Journal of Alcohol and Child Abuse" i 2001 barn av alkoholikere trenger å bekymre deg ikke bare om barnemishandling, men også om sin egen personlige risiko for alkoholisme. Det er store nettverk av støttegrupper for Voksne barn av alkoholikere, som ser foreldrenes alkoholisme som barnemishandling og emosjonell støtte for å håndtere kjølvannet av foreldrenes alkoholisme.

Alkoholisme

Ikke bare er alkohol en tradisjonell del av mange familieferier og sammenkomster, men det er en stor industri med kraftige spesielle interessegrupper. Alkoholisme er en epidemi i Amerika. "Forskere har identifisert flere typer alkoholisme, hvorav den ene er preget av høye nivåer av antisosial atferd som ofte begynner å manifestere i ungdomsårene. Barn hvis foreldre har denne typen alkoholisme kan være spesielt sannsynlig å bli misbrukt i barndommen," ifølge Verdens helseorganisasjon. Imidlertid er omsorgssvikt også en konsekvens av foreldrenes alkoholmisbruk.

Genetisk Link

Farmor og forekomst av rapporterte rusmisbruk var betydelig høyere enn mors priser, som rapportert i 2003 i tidsskriftet "Child Abuse & Forsømmelse." Men hvis den gravide moren misbruker alkohol, så alvorlige og varige utviklingsskader kan oppstå til det ufødte barnet. Forskning har dokumentert at en "intergenerasjonell overføring" av en genetisk predisposisjon for alkoholisme er ansett som en viktig faktor i årsaken til alkoholisme. Verdens helseorganisasjon (WHO) sier, "barn har økt risiko for antisosial atferd og påfølgende alkoholproblemer selv, både på grunn av en genetisk predisposisjon og på grunn av opplevelsen av barnemishandling."

Miljø Link

WHO advarer også om at i husholdninger med alkoholikere eller rusmisbrukere, barna lære dysfunksjonell atferd, samt et kjemisk avhengige lifestyle.Children med unsupervised tilgang til alkohol kan drikke regelmessig, skade deres helse fysisk og mentalt. Barn er spesielt sårbare fordi deres hjerneutvikling er ikke komplett.

Child Abuse

Risikofaktorer for barnemishandling inkluderer å ha foreldre som er single, unge, fattige, arbeidsledige, isolert og med en tidligere historie med vold i hjemmet, ifølge forskere. Alkoholmisbruk av en mor var knyttet til en høyere risiko for seksuelle overgrep i sine barn, av menn som tok fordel av hennes mangel på oppmerksomhet.

Forebygging / løsning

Barnemishandling og rusmisbruk går hånd i hånd. Når foreldrene ikke er edru de kan ikke forelder effektivt. Rusmisbruk støtte grupper og klinisk behandling bør ha en positiv innvirkning på å senke prisene for barnemishandling. Mer forskning og finansiering er nødvendig i dette området for å hindre at flere barn fra lidelse og deretter gjenta syklusen seg selv som voksne.