Digidexo.com

Music Therapy Vs. Depresjon Medisinering

En diagnose av depresjon av en lege kommer med mange behandlingstilbud. To av disse alternativene er musikkterapi og depresjon medisinering. Når du velger behandlingstilbud for depresjon, er det godt å være informert. Kommunisere med legen din om alternativer, bivirkninger, potensielle problemer og fordelene av behandlingstilbud for eksempel musikkterapi og depresjon medisinering. Legen din vil trolig overvåke hva fremgangen du gjør i lindre depresjon symptomer.

Om

Det første trinnet i å velge et behandlingsprogram for depresjon er å forstå dine alternativer. Ifølge American Music Therapy Association (AMTA), er musikkterapi klinisk bruk av musikk i helsevesenet og utdanningssammenheng for å fremme velvære og helse for pasienter og redusere sine samlede stress. Musikkterapeuter bruker standardiserte, kliniske varelager å etablere behovene til sine pasienter. De bruker gruppeterapi, individuelle musikkøvelser med en rekke forskjellige instrumenter og teknikker som å skrive tekster, spille musikk og musikalsk improvisasjon som former for terapi.

Depresjon medisiner kommer i en rekke former og brukes til å behandle de kjemiske ubalanser i hjernen som bidrar til depresjon. Depresjon medisiner er foreskrevet av leger for depresjon, fordi de tillater viktige signalstoffer som styrer humøret, som serotonin, for å gjøre jobben sin mer effektivt. Eksempler på depresjon medisiner inkluderer selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) som fluoksetin (Prozac) og paroksetin (Paxil).

Fordeler og ulemper

Veie fordeler og ulemper med disse behandlingsmetodene i samråd med din lege. Musikkterapi kan ikke være effektiv for alle, og kan være mer effektiv i noen mennesker med depresjon. Depresjon medisiner, på den annen side kan ha alvorlige bivirkninger. Spille og lytte til musikk i en terapeutisk setting ville være svært lite sannsynlig å forårsake noen skade på alle som er involvert. Depresjon medisiner kan ha bivirkninger som selvmordstanker, og kan være spesielt skadelig for barn, ifølge National Institute of Mental Health (NIMH). På den annen side, kan depresjon medisinering være svært effektive for bruk hos barn og voksne, som brukes alene eller sammen med andre terapimetoder.

Velge Behandlinger

Den NIMH råder pasienter til å velge behandlingsmetoder nøye, spesielt når det gjelder depresjon hos barn. Musikkterapi, psykologisk rådgivning og andre metoder som familieterapi kan være en god idé, alene eller sammen, for saker som ikke er alvorlige. Hvis depresjon medisinering er valgt som et behandlingsalternativ, sjekk med din lege om hvorvidt medisiner eller ikke er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for bruk i behandling av depresjon hos barn. Ifølge NIMH, er mindre kjent om behandling av depresjon hos barn enn det som er kjent om depresjon behandling for voksne. Følg opp jevnlig med din lege og musikkterapeuter. Din lege og musikkterapeut bør også kommunisere med hverandre.