Digidexo.com

Hvordan få gratis medisinsk ID-armbånd for barn

Medisinsk identifikasjon armbånd er en viktig forholdsregel for barn som har sykdommer, tar medisiner eller har potensielt dødelige allergier. I tilfelle en nødsituasjon der barnet er, for noen grunn, ute av stand til å snakke, vil det medisinske ID armbånd informere noen deltar medisinske fagfolk av barnets forhold. Armbåndet kan bidra til å eliminere unødvendig testing, misdiagnosing eller administrasjon av feil medisiner. Du kan være en forelder som ikke har råd til et armbånd for barnet ditt, men med litt av forskning og forespørsel, kan du lett finne en måte å ha et armbånd donert.

Hvordan få gratis medisinsk ID-armbånd for barn

•  Forskning lokal og nasjonal barns sykehus og stiftelser online. Mange sykehus og stiftelser tilbyr gratis armbånd. Den Medic Foundation og Diabetes Research og Velvære Foundation, for eksempel tilby gratis armbånd for barn.

•  Besøk sykehusets eller stiftelsens hjemmeside, og kontakte dem via e-post eller telefon for å spørre om å bestille en gratis armbånd. Besøk Medic stiftelsens hjemmeside på medicalert.org, eller ringe (800) 432-5378. Besøk Diabetes Research og Wellness Foundation hjemmeside diabeteswellness.net, eller ringe (202) 298-9211.

Diskuter all informasjon om ditt barns forhold med sykehus eller foundation representanter. De vil hjelpe deg å finne ut hva viktig informasjon bør være på armbåndet, samt den riktige måten ting skal være formulert eller forkortet. De vil også gi instruksjoner for måling og dimensjonering barnets håndledd. De kan det være lurt å sende en selv-adressert, frankert konvolutt for frakt armbåndet for å minimere sine kostnader.

Hint

  • Letters N Wood, CoolMedID og LIFETAG tilbyr rimelige og morsomme alternativer til medisinsk ID-armbånd. Prisene starter så lavt som $ 2.